Flour Bathroom d & # 039; havre for psoriasis: viktig råd

Beskrivelse

Psoriasis er en kronisk autoimmun tilstand som påvirker huden, hodebunnen, negler og noen ganger ledd (psoriasisartritt). Tilstanden fører til at hudceller vokser for mye, og legger til flekker av sølv og pruriginøs hud på sunn hud. Disse stedene kan noen ganger bryte og blø. Symptomene går og kommer. Størrelsen og posisjonen til lappen kan endres til hver epidemi og varierer fra person til person.

Psoriasis er forårsaket av # 8217; angrep av immunsystemet. De vanlige årsakene til rehabilitering inkluderer:

  • understreke
  • Drikk for alkohol (mer enn en drink om dagen for kvinner og to for menn)
  • Hudirritanter, som solbrenthet eller hudutslett fra giftig ivy
  • Infeksjoner som svekker immunforsvaret

Psoriasis er kjent og kan være verre i røykere og overvektige mennesker. Folk som er berørt, kan lide av depresjon, noe som kan påvirke hverdagens funksjoner og livskvalitet.

Behandlinger

Det er ingen kur mot psoriasis. Det er imidlertid behandlinger og terapier som kan redusere symptomene. Noen reseptbelagte legemidler endrer responsen til immunforsvaret. Andre behandlinger reduserer betennelse og reduserer hudcelleveksten. Legemidlene du kan søke direkte på huden inkluderer salisylsyre, som fjerner hudlagene. Kortikosteroider kan hjelpe helbredelse og fuktighetskrem kan redusere ubehag. Noen mennesker bruker også ultrafiolett lysterapi og vitamin D for å lindre symptomene.

Disse behandlingsalternativene hjelper ofte med symptomer, men kan ikke fungere for all rehabilitering.

Hvor D & # 8217 mel kommer til spill;

D & # 8217 mel er nå kjent for å berolige irritert hud, ikke når du spiser det, men når det gjelder det på huden. Det er mange bad blandinger, lotions og såper av mel D’Benchway havre. Men alt du trenger er en enkel mel D’havre og et badekar for å få de nyttige effektene.

Vi anbefaler at du bruker D & # 8217 mel; kolloidale havre. Dette er en mel D’fint malt havre som oppløses i varmt vann og hindrer ikke avløpet. Du kan kjøpe den eller gjøre det selv.

Å forberede din mel D’kolloidale havre, sliping av havrene full havre i en blender eller i en kjøkkenrobot til teksturen er litt & # 8216; mer kornet av normal mel. For å se om du har grunn ganske bra, bland en skje i en kopp varmt vann. Det bør fusjonere og holde seg suspendert, med svært lite sedimentering på bunnen.

Det ble vitenskapelig forsøkt at melet D’havre reduserer hevelse og kløen i huden. Den Inneholder fett Som omega-3 og omega-6 fettsyrer som er sunne for huden din.

Forbered på badet

D & # 8217 mel er delikat på huden og er ikke kjent for å forårsake hudallergi. Du kan imidlertid vurdere bruken av organisk dyrkede havre til badet ditt for å redusere muligheten for irriterende stoffer. Definitivt ikke bruk mel d’instant havre.

Hvis du bruker Mel D’Ground Oats hjemme, eksperimenter hvor riktig for volumet av tanken din. (L’Enkel ulempe for å bruke for mye er at du sliter med havre.)

Det er bedre å starte med 1/2 kopp (4 gram) flour d’kolloidale havre og jobbe opp til 1 1/2 kopp (12 gram).

Lavage

Et melbad d’havre skal gjøre din psoriasis føle deg bedre (eller de fleste hudsykdommer), men det kan virke pinker. For å motvirke denne effekten, legg til en essensiell olje av duftende lavendel.

Folk brukte lavendel i lang tid for å roe hudforhold som psoriasis. Det reduseres også blodtrykk og hjerteslag, som kan redusere stress, en vanlig utløsende faktor av psoriasis. Legg til noen dråper lavendel essensiell olje mens du bader. Ikke c’det er riktig beløp, bare legg til en dråpe eller to om gangen. Ikke bruk essensielle oljer direkte på huden.

Etter badet

Vær særlig oppmerksom når du går inn og går ut av tanken. Melet d’havre kan gjøre overflaten glatt. Når du går ut, tamp forsiktig huden med et håndkle. Unngå å gni for mye mens du tørker deg.

Andre mel alternativer d’havre

Du trenger ikke å ta et bad fullt av mel D’havre for å hjelpe huden din. Faktisk trenger du ikke å male havre. Forbered en løsning av mel d’havre som du kan søke på bandasjer for huden eller dab med en klut eller en bomullspute.

For å gjøre dette, forberede D & # 8217-melet; havre på komfyren Hvordan gjøre for frokost, men dobler mengden vann i retningene. Når D & # 8217 mel er tilberedt for tiden som trengs, filtrerer du havrene og bevarer væsken. Når væsken kjøler, bruk den på bandasjer for å suge huden.