Erektil og miljø dysfunksjon: Det er en forbindelse?

Miljømessig og erektil syltetøy

Zolpidem (Ambien) er et reseptbelagte legemiddel som brukes til å behandle søvnløshet. L’søvnløshet kan være et alvorlig helse- og ambien problem er ment som en midlertidig løsning. Det fungerer å bremse L’hjernens aktivitet slik at du kan sovne lettere og hvile godt om natten.

L’Miljøet er et hypnotisk beroligende stoff og deprimerer sentralnervesystemet. Fordi det kan bli avhengighet, er det et føderalt kontrollert stoff.

Erektil dysfunksjon (DE) er når du ikke kan ha en’ereksjon eller holde det lenge nok til å ha sex. Mange ting kan bidra til stoffene; og, inkludert rusmidler. Ambien er en av dem?

Potensielle bivirkninger av ambien

L’Miljøet kan være svært effektivt for folk som har problemer med å sovne og sovne. Det fungerer best hvis du tar det på en tom mage før du går i seng. Du bør ikke ta det med mindre du er i stand til å holde deg i seng hele natten.

Det kan forårsake bivirkninger, men varierer mye fra person til person.

Noen vanlige bivirkninger av Ambien inkluderer døsighet, svimmelhet og diaré. Hvis det brukes i mer enn noen få uker, er det mer sannsynlig å føle seg bedøvet og dopet.

L’Miljøet kan gjøre deg mindre våken og mindre koordinert fordi det er en depressiv av sentralnervesystemet. En endret dom og dagtid med fantastisk kan gjøre deg mer tilbøyelig til ulykker og skader.

Dette stoffet kan også forårsake endringer i atferd. Folk som tar Ambien, har rapportert å ha spist, gjort sex og til og med drevet som de sov. De husker ofte ikke disse aktivitetene når de våkner opp.

Hvis du lider av depresjon, kan miljøet gjøre symptomene verre. Det kan også bidra til selvmordstanker.

L’Miljøet undertrykker åndedrettssystemet, så du bør ikke ta det hvis du har eksisterende respiratoriske problemer. Hvis du lider av nyre eller leversykdom, fortell legen din før du tar Ambien. En annen dose eller et annet stoff kan trenge.

C’er noen risiko for avhengighet, spesielt hvis du har hatt et problem med misbruk av stoffer. Hvis det plutselig avbryter Ambien-antagelsen, kan du manifestere symptomer på avholdenhet.

Som med noe stoff, er det mulig å ha en allergisk reaksjon, noe som er svært sannsynlig at det inkluderer hudutslett, raskere solbrenner hvis de blir utsatt for solen og kløe. En mer alvorlig allergisk reaksjon er svært sjelden med Ambien. I tilfelle problemer med å puste, vanskeligheter med å svelge eller manifestere A’plutselig og alvorlig utslett, konsulter en lege umiddelbart.

Og det er ikke en vanlig side atmosfære effekt når det tas som angitt, men hva skjer hvis du tar mer enn rettet eller bland med andre stoffer?

Som en atmosfære kan det bidra til ed

L’Ambien er et kraftig stoff. Forutsatt at det i større doser eller tar det i lang tid, kan det føre til alvorlige problemer. Det kan også bidra til # 8217; og.

L’Miljøet kan samhandle med andre stoffer. Det bør ikke tas med noen depressive av sentralnervesystemet eller beroligende hypnotiske stoffer. Disse inkluderer benzodiazepiner, opioider og tricykliske antidepressiva.

Det er også en dårlig ide å drikke enhver mengde alkohol under atmosfæren inntak.

Blandingen av disse stoffene vil intensivere effekten av stoffet, som kan føre til ED. Det kan også forårsake farlige bivirkninger, for eksempel kompromitterte motoriske ferdigheter og redusert mental beredskap.

Hvis du ikke sover nok, kan disse effektene vare selv neste dag.

Årsaker til erektil dysfunksjon

Mange ting må skje for å få en god ereksjon. Det innebærer sentralnervesystemet, hormoner, muskler og blodstrøm. Det krever også fysisk eller følelsesmessig spenning.

Et problem i noen av disse områdene kan forstyrre evnen til å holde ereksjonen.

Noen ganger, «8217; og er resultatet av et psykologisk problem. Andre ganger er det et fysisk problem. Det kan også være en kombinasjon av ting. Derfor kan det være vanskelig å finne problemet.

Noen fysiske årsaker til de inkluderer:

 • hjertesykdom
 • Høyt blodtrykk
 • Sirkulasjonsproblemer
 • diabetes
 • fedme
 • Nevrologiske lidelser
 • Peyronies sykdom
 • Prostata problemer
 • søvnforstyrrelser
 • Skader på bassenget eller ryggraden

Andre faktorer som kan bidra til # 8217; og inkluderer:

 • røyk
 • Misbruk av fantastiske stoffer
 • Noen stoffer
 • Depresjon og andre psykiske lidelser
 • understreke
 • Forholdsproblemer

Snakker med legen din

Fordi så mange ting kan forårsake, og det er viktig å diskutere det med legen din. På denne måten kan ethvert underliggende helseproblem adresseres og kan behandles med hell.

Ambi kan samhandle med et bredt utvalg av stoffer, så sørg for at du nevner alle stoffer og benk og reseptbelagte kosttilskudd du bruker.

Under Ambien-antagelsen, følg legenes instruksjoner nøye. Aldri øke dosen alene og ikke ta det lengre enn det angitte. Rapporter bivirkningene nå.

Hvis du har langsiktige søvnproblemer i kombinasjon med, og legen din vil kanskje revurdere diagnosen din.