Erektil dysfunksjon og vitaminer: Hva er forbindelsen?

Vitaminer og erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (DE) skyldes ofte en fysisk tilstand, som for eksempel diabetes, søvnforstyrrelser eller hjertesykdom. Du tror kanskje at vitaminer skal øke helsen kan hjelpe. Selv om de sunneste mennene har en tendens til å ha sunnere ereksjoner, er det få tester som tyder på at vitamintilskudd kan behandle # 8217; og.

Mangelen på en sterk vitenskapelig test som 8217; Vitaminintegrasjon kan forbedre erektilfunksjonen hindrer ikke selskaper i å selge vitaminer, urte kosttilskudd og andre produkter med løftet som vil gjøre jobben. L’og er ofte herdbar med reseptbelagte legemidler eller medisinske prosedyrer, så vær forsiktig så du ikke lar deg ta fra de tomme løftene til en produsent.

Når det er sagt, ta nok vitaminer, kosthold eller ved hjelp av kosttilskudd, er det et sunt mål. Forbedre din generelle helse er et skritt mot en bedre seksuell funksjon.

Lær 6 naturlige behandlinger for erektil dysfunksjon

Mangel på vitaminer og e

Det har ikke blitt klinisk vist at det å ta vitaminer effektivt kan behandle # 8217; og. Det er imidlertid noen tilkoblinger mellom vitaminer og seksuell helse.

Få tilstrekkelige mengder av alle vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i kostholdet er viktig for generell helse. Hvis du mangler i A’som å ha et lavt nivå av vitamin D, kan ansette vitamintilskudd være en god ide.

Snakk først med legen din på Assumption of Vitaminer og andre kosttilskudd. Hvis du tar visse stoffer, må du kanskje være forsiktig med å ta gode doser vitaminer. For mange ting, selv noe sunt som et vitamin, kan forårsake helseproblemer.

Vitamin d

En studie i Journal of Seksal Medicine Han fant at en stor andel menn med de har også lave nivåer av vitamin D. Hvis du lider av de, vil du kanskje sjekke ditt vitamin D-nivå. Andre symptomer på et lavt nivå av vitamin D kan være for tynn for å bli lagt merke til. Men hvis du har en alvorlig mangel på vitamin D, kan du ha smerte til bein eller muskel svakhet. Vitamin D-nivåer kan styres med en enkel blodprøve og de fleste av de riktige menneskene med et supplement.

C-vitamin

Vitamin C bidrar til å forbedre blodstrømmen. Blodet påvirker den erektilfunksjonen, så vitamin C kan hjelpe seksuell funksjon. Vitamin C kan ikke lagres i kroppen, så du må spise ganske rik mat av vitamin C hver dag. Gode ​​kilder til vitamin C inkluderer:

 • sitrusfrukter
 • bær
 • meloner
 • ananas
 • papaya
 • tomater
 • spinat
 • brokkoli

Husholdningsartikler

Du kan være i stand til å forbedre din seksuelle helse ved å bringe noen endringer i livsstilen. Disse faktorene kan bidra til din ED:

 • røyk
 • fedme
 • understreke

Røyking skader blodårene i hele kroppen. Fordi for ereksjonen er nødvendig for en sunn blodstrøm til penis, er det nødvendig å gjøre alt for å holde blodkarene som fungerer optimalt.

L’fedme kan påvirke sirkulasjonen. L’Regular trening kan være en av de beste tingene du kan gjøre for å kurere’Ed. Ikke bare bidrar til å forbedre sirkulasjonen, men kan hjelpe deg med å miste overflødig pund og redusere stress.

Stress er faktisk en vanlig faktor som fører til alle & # 8217;. Bekymringer for penger, arbeid eller andre bekymringer kan hemme seksuell ytelse. Din seksuelle respons starter med hjernens signaler, men stress og # 8217; angst hindrer hjernen din ved å signalere til resten av kroppen din, som er øyeblikket av samleie.

Snakk med legen din

Hvis de fortsetter å være et problem selv etter å ha fått noen endringer i livsstilen, snakk med legen din. L’og er et ubehagelig tema for mange menn å diskutere, men det er i de fleste tilfeller, så det er ingen C’er grunn til å unngå å be om hjelp. Legene besøker pasienter hver dag om # 8217; og, så du er bare en av de millioner av menn som har å gjøre med denne vanlige tilstanden.

L’og kan også være et symptom på andre problemer, for eksempel kardiovaskulære sykdommer eller diabetes. Så det er viktig for din generelle helse å snakke med legen din. Legen din kan sørge for at du styrer kolesterolnivåer og blodsukker, samt andre helseindikatorer.