Eksterne hemorroider: Årsaker, symptomer, risiko, behandlinger og mer

Hva forårsaker eksterne hemorroider?

Den vanligste årsaken til ytre hemorroider er den gjentatte innsatsen under tarmbevegelsen. Hemorroider utvikler seg når vegene til endetarmen eller # 8217; anus dilaterer eller svulmer og kan være ‘8220; intern & # 8221; O & # 8220; Ekstern & # 8221;. Eksterne hemorroider finnes vanligvis under huden rundt # 8217;.

Gjenkjenne symptomene på ytre hemorroider

C’er en serie symptomer som kan slå en person med hemorroider. Symptomene har en tendens til å variere avhengig av tyngdekraften av hemorroider. Noen av symptomene du kanskje har, inkluderer følgende:

 • Kløe rundt # 8217; anus eller på rektalområdet
 • smerte rundt’anus
 • noduler i nærheten av eller rundt # 8217;
 • Blod i avføringen

Du kan legge merke til blødning når du bruker på badet. Dette inkluderer å se blod på toalettpapir eller toalett. Nodulene rundt # 8217; anus kan virke hovent.

Disse symptomene kan også oppstå på grunn av andre forhold. Men hvis disse symptomene oppstår, må en eksamen med legen din bli programmert.

Hva er årsakene til eksterne hemorroider?

Den vanligste årsaken til hemorroider er den gjentatte innsatsen under tarmbevegelsen. Dette skyldes ofte alvorlige tilfeller av forstoppelse eller diaré. Stress hindrer blodstrømmen i og utenfor området. Dette oversetter til stagnasjonen av blodet og i # 8217; utvidelsen av fartøyene i det området.

Gravide kvinner kan også ha større risiko for hemorroider på grunn av press som livmor øvelsene på disse årene.

Hvem er i fare for eksterne hemorroider?

Hvis foreldrene dine har hatt hemorroider, kan du også ha mer sannsynlig å ha dem. Hemorroider kan også skyldes graviditet.

Med alderen i alderen kan hemorroider oppstå på grunn av økningen i trykk forårsaket av å sitte mye. Og alt som gjør at du stammer under tarmbevegelser, kan føre til eksterne hemorroider.

Hvis du ikke er sikker på hva årsaken til hemorroider kan være, kan legen din være i stand til å bestemme årsaken.

Hvordan de ytre hemorroider er diagnostisert?

Siden mange av symptomene på eksterne hemorroider også kan skyldes andre forhold, er det nødvendig å gjennomgå en grundig undersøkelse. Legen kan bruke en serie tester for å bekrefte tilstedeværelsen av eksterne hemorroider nær # 8217; anus. Disse testene kan inkludere:

 • proctoskopi
 • Digital undersøkelse av endetarmen
 • koloskopi
 • sigmoidoskopi
 • Anoskopi

Legen din kan starte med en fysisk undersøkelse. I tilfelle av ytre hemorroider kan de være i stand til å se hemorroider.

Hvis legen din mistenker at du har interne hemorroider i stedet for eksterne hemorroider, kan du bruke en anoskopi for å undersøke innsiden av # 8217;. Interne hemorroider kan også være synspunkter med koloskopi, sigmoidoskopi eller proktoskopi.

Finn en internist eller Generell kirurg nærme deg.

Behandle eksterne hemorroider

Hemorroider kan behandles på forskjellige måter avhengig av tyngdekraften. Legen din kan spørre deg om du foretrekker noen typer stoffer eller behandlinger.

Noen generelle behandlinger som legen kan foreslå inkluderer ispakker for å redusere hevelse, suppositorier eller kremer for hemorroider.

Disse alternativene kan tilby lettelse til folk som har et minste tilfelle av hemorroider. Hvis du har et mer alvorlig tilfelle, kan legen din foreslå en behandling med en kirurgisk prosedyre.

Kirurgiske behandlinger inkluderer:

 • Fjerning av hemorroider, kjent som hemorroidektomi
 • Hemorroide stoff som brenner med infrarødt bilde, laser eller elektrisk koagulasjon
 • Skleroterapi eller binding med elastisk for å redusere hemorroider

Hvordan kan jeg forhindre utvikling av eksterne hemorroider?

Hovedfaktoren for å hindre at ytre hemorroider er å unngå å belaste under tarmbevegelser. Hvis du lider av alvorlig forstoppelse, kan du prøve å bruke hjelpemidler som avføringsmidler eller inkludere flere fibre i kostholdet ditt.

Emollients av avføringen er A’andre populære telleralternativ som kan hjelpe deg med midlertidig forstoppelse på grunn av graviditet eller andre faktorer. Du finner mange alternativer på nettet. Hvis disse alternativene ikke hjelper, kan du snakke med legen din om andre alternativer for å redusere innsatsen.

Hva er det langsiktige perspektivet for eksterne hemorroider?

Hemorroider er en ganske vanlig tilstand. Mange mennesker helbreder med tilstrekkelig behandling. I alvorlige tilfeller av eksterne hemorroider kan kirurgiske metoder være nødvendig for behandling. Folk som har alvorlige eksterne hemorroider, kan legge merke til en reduksjon av symptomer som bare følger disse typer behandling.