Du er i ferd med å dø, men vær rolig. Greit.

Om lag 50 personer deltar hver måned på denne hendelsen, er alltid utsolgt i San Francisco. Og i dag var det min dag å delta.Del på Pinterest

& # 8220; hva du har på deg for en dødelig begivenhet?& # 8221; Jeg spurte meg selv mens jeg forbereder meg til å hjelpe alle’Alltid Utsolgt opplevelse av San Francisco Call You’King å dø, AKAYG2D.

Da jeg hørte om det for første gangs første gang, hørte jeg A’affine attraksjon og A’plutselig avstøtning. Til slutt vant min nysgjerrighet, og så snart den neste hendelsesmeldingen kom inn i postkassen, kjøpte jeg en billett.

Jeg kledd i svart og satt i forreste rad, # 8217; det eneste gjenværende stedet.

Så kom det på Ned-scenen, grunnleggeren

Et flott barn barn er som jeg liker å beskrive den. Et helt hjerte. Han gråt, ris, inspirert og rotet om noen få minutter.

Jeg fant meg selv å skrike med publikum: Jeg skal dø!& # 8221; Frykten for ordet «dø» forlot rommet, som ble forsvunnet av alle de neste tre timene.

En offentlig kvinne delte sitt ønske om å dø for selvmord og som Golden Gate Bridge ofte besøkt. En annen delte prosessen med tap av den syke Faderen gjennom Facebook-innleggene han hadde samlet. Noen delte en sang om sin søster, som han ikke hørte fra år i årevis.

Selv om jeg ikke hadde planlagt å dele, følte jeg meg inspirert av å komme på scenen og snakke om tap. Jeg leser et dikt på mine kamper med fortvilelse. På slutten av natten forlot frykten for døden og døden rommet og brystet mitt.

Jeg våknet opp neste morgen ved å føle en vekt fra skuldrene hans. Det var så enkelt? Snakker om døden er mer åpent vår billett for å frigjøre oss fra det vi sannsynligvis frykter mer?

Jeg kontaktet Ned umiddelbart neste dag. Jeg ønsket å vite mer.

Men fremfor alt, vil jeg at meldingen din skal nå så mange som mulig. Hans mot og sårbarhet er smittsom. Vi kunne alle bruke litt & # 8216; – og en eller to samtaler om døden.

Dette intervjuet har blitt endret for korthet, lengde og klarhet.

Hvordan YG2D startet?

Jeg ble spurt av SFSU [San Francisco State University] Graduate Literature Association for å organisere en begivenhet som skapte studenter og samfunn på en kreativ måte. I mai 2009 guidet jeg den første åpne mikrofonen. Og det var starten på showet.

Men YG2D er faktisk født fra en lang og mer kompleks historie i mitt liv. Det startet med min mor og dens private kamp mot kreft. Jeg ble diagnostisert med brystkreft da jeg var 13 og siden da kjempet han mot kreft flere ganger i 13 år. Med denne sykdommen og den potensielle døden som veide på vår familie, ble jeg presentert for dødeligheten snart.

Men på grunn av min mors personvern om hennes personlige sykdom, var selv døden ikke en samtale til min disposisjon.

I løpet av den tiden, opplevde jeg mye smerte, og jeg var en del av en ettårig støttegruppe for folk som mistet en forelder.

Hvordan navnet ble født?

En venn av meg som hjalp med hendelsene spurte meg hvorfor det samme. Jeg husker bare å svare: & # 8220; fordi & # 8230; Du vil dø & # 8221;.

Fordi å holde ordene eller musikken din gjemme et sted, siden alt vil forsvinne? Ikke ta så alvorlig. Vær her og gi mer enn deg, du kan til du kan. Du er i ferd med å dø.

Ting har begynt å bli mer alvorlige når & # 8230;

Showet har tatt form hovedsakelig når du flyttet til Viracocha, et sted nede som ligner på en kiste i den lyse underjordiske verden av San Francisco. Det er selv når min kones mor døde, og hun ble ubestridelig for meg hva jeg trengte fra showet:

Del på Pinterest

Et sted å være sårbart og regelmessig dele de tingene som er mer i hjertet, de som definerer meg, om det er hjerteskjæringen av min mor og svigermor, eller i den daglige kampen for å finne inspirasjon og mening ved å åpne min dødelighet. Og det viser seg at mange mennesker trenger det, så vi lager samfunn som gjør det sammen.

Hvordan YG2D fungerer?

Du skal dø: Poesi, prosa og alt er fint den første og tredje torsdagen i hver måned på Den tapte kirken San Fransisco.

Vi tilbyr et trygt rom for å fordype oss i samtalen om dødelighet, en samtale som kanskje ikke ofte har i vårt daglige liv. Det er et rom hvor folk kan åpnes, sårbare og bor med knust hjerte l’en av de andre.

Hver kveld er det medarbeidet av Scott Ferreter eller Chelsea Coleman, musikere som holder plassen med meg. Deltakerne er invitert til å registrere seg på stedet for å dele i maksimalt fem minutter.

Det kan være en sang, en dans, et dikt, en historie, en teatralsk arbeid, hva de vil, virkelig. Hvis det overstiger grensen på fem minutter, går jeg opp til scenen og omfavner deg.

Hva er reaksjonen av mennesker når du snakker om det?

Myk nysgjerrighet, kanskje? Sjarm? Noen ganger blir folk tatt av vakt. Og faktisk, noen ganger tror jeg det er den beste størrelsen for verdien av deg’Kongen går til å dø & # 8211; Når folk føler seg ubehagelige! Det tok meg litt & # 8216; å kommunisere med sikkerheten til hva som er hendelsen med letthet.

Del på Pinterest

Døden er et mysterium, som et spørsmål uten svar, og innbydende er det en hellig ting. Del det sammen gjør det magisk.

Når alle sier & # 8220; Jeg skal dø & # 8221; Sammen, som et fellesskap, setter de opp sløret sammen.

C’visdom i # 8217; unngå samtalen om døden?

Dødeligheten kan noen ganger virke uutviklet. Og hvis det er uutviklet, er det blokkert. Potensialet til å utvikle seg, endre og bli større er derfor begrenset. Hvis C & # 8217 det er noe visdom i ikke å nevne dødelighet, kanskje det er vårt instinkt å håndtere det nøye, for å holde det nær vårt hjerte, gjennomtenkt og med stor intensjon.

Hvordan forene denne dissonansen: Når det gjelder oss og intime venner, er vi skremt av døden, men vi kan gå for å spille eller se en film hvor massene av mennesker dør?

Når døden ikke er en daglig opplevelse for stedet hvor du bor (som i et land i krig), blir det ofte holdt på Bada. Det er splittet raskt.

C’er et system implementert for å ta vare på ting raskt.

Jeg husker å være i et rom D’sykehus med min mor. De kunne ikke la meg være med sin kropp i mer enn 30 minutter, sannsynligvis mye mindre, og deretter alle’begravelsesvirksomhet i bare fem minutter, kanskje.

Nå føler jeg meg bevisst på hvor viktig det er at vi har tid og plass til å bli lei meg helt.

Hvordan kan noen begynne å endre forholdet ditt med døden?

Jeg tror jeg leser boken «Hvem dør?& # 8220; er en god start.& # 8220;GriefwalkerDokumentaren kan også være sammenligning og åpenhet. Andre måter:

1. Gjør plass til å snakke med andre eller lytte til andre mens jeg er sorg. Jeg tror ikke det er ikke noe mer transformativt i livet til # 8217; Lytt og Dell’bli åpnet. Hvis noen i nærheten av deg har mistet noen, gå dit og være der.

2. Forklar hva du lider. Det kan være langt bak, fra din ungdom, dine forfedre og hva de har passert og har unnlatt å miste nok.

3. Skape plass og åpne mot det tapet og den tristheten. Angela Hennessy Han delte sin smerte plakat til vårt show i løpet av uken, konge: forestill deg ende av åpningen av åpningen.

Sier: Sorrowful hver dag. Finn været hver dag for å gråte. Forvandler sorg i daglige bevegelser. Mens du gjør hva du gjør, fortell hva du lider og bee. & # 8221;

4. Husk at de ofte er de daglige tingene du må gjøre på overflaten, som problemer med arbeidet ditt, for eksempel. Mange av mine livserfaringer som har produsert stor skjønnhet, har blitt født fra traumer og lidelse. Det er den gamle i deg, under alle de daglige tingene, vil du ankomme. Er det som kommer til å tenke når dødeligheten din er avduket.

Døden tilbyr den øvelsen, at rengjøring. Når du sitter i den sannheten, forandre måten du relasjoner til livet på. Døden forlater alle lagene og viser ting tydeligere.

Hvis vi snakker mye om noe, vil det skje med oss, noen sier

Type, hvis jeg sier & # 8220; Jeg vil dø & # 8221; Da skapte jeg faktisk min død neste dag? Vel, ja, jeg tror du lager din virkelighet hele tiden. […] er en endring av perspektiv.

Du planlegger å utvide seg til andre byer?

Bestemt. Jeg tror jeg vokser nettsamfunnet gjennom en podcast’år vil gjøre en tur mer sannsynlig. Dette er en av de neste trinnene. Dette vil starte med flere vanlige herdede show. Selv pågår.

Hvis du er i Bay-området, ta del Det neste store YG2D-showet på Great American Music Hall L’11. august. Klikk her Finn ut mer om & Besøk WWW.YG2D.com.

Jessica skriver om kjærlighet, liv og hva vi er redd for å snakke. Det ble publisert i tide, Huffington Post, Forbes og andre og jobber for tiden på sin første bok, Månens barn & # 8221;. Du kan lese arbeidet ditt her, Be om noe Twitter, eller pedinala Instagram.