Drikk foran barn: hvordan det påvirker dem og okay?

Del på Pinterest

I en uutholdelig varm dag, i hjertet av San Antonio, i Texas, kom søsteren min og jeg en restaurant langs den berømte Riverwalk, og leter etter frossen margarita.

Med halen av’øye, jeg så et par som sitter lavere på disken. Blant dem satt de sitt 3 år gamle barn. Han hadde en matbit med en bunke med tortilla chips, snu på avføringen, mens foreldrene hans likte noen drinker for voksne.

Å være i nordøst, var jeg sjokkert over å se et barn som er autorisert til å bo i en bar. Enda mer sjokkerende var det da hans far lente flasken øl og hans sønn drakk noen sip som en fugl. Jeg kunne ikke hjelpe, men tenk på den berømte Reese Witherspoon-setningen i & # 8220; søte hjem Alabama & # 8221;

Du har et barn & # 8230; i en bar.& # 8221;

Jeg var overrasket over å lære, men i Texas, så vel som i mange andre sørlige stater, har et barn i en bar & # 8211; Og ja, selv tillate det barnet noen sip av din drikke & # 8211; det er helt lovlig. Men selv om det er lovlig, er det en god ide? En bar er et egnet miljø for barn?

Sekund Mayra Mendez, PhD, Lmft, Autorisert psykoterapeut og koordinator for intellektive funksjonshemmede og utviklings- og psykisk helsetjenester på Providence Saint John’S Child and Family Development Center of Santa Monica, California, sannsynligvis ikke.

En bar er aldri det rette stedet for barn?

& # 8220; barn under 12 år dra nytte av åpne områder, frihet til lek, bevegelse og leting og trives takket være # 8217; sosial forpliktelse, gjensidighet og selskapet, sier Mendez. & # 8220; Miljøet i en bar er vanligvis mørk, støyende, stillestående og fri for lekende stimuli som fremmer L’læring og sosiale forbindelser.& # 8221;

Hvis du er ute etter et sted å tilbringe tid med sønnen din, mens du også nyter en ansvarlig alkoholdrink, velger du et mer egnet sted for familier som en restaurant eller et uteservering, slik at barna dine kan løpe rundt.

Som foreldre, uavhengig av om vi forbruker personlig eller mindre alkohol, utdanne våre barn og oppfordre dem til å ha et sunt forhold til alkoholen, kan være fulle av personlig bagasje. Noen familier, for eksempel, har en historie om avhengighet, som kan føre oss til å frykte å håndtere problemet med å drikke med barna våre. Videre involverer ulike kulturelle praksis alkoholforbruk, mens andre forbyder det.

Ifølge Mendez, bli åpnet og ærlig med sine barn og møte dem på deres utviklingsnivå, er grunnleggende for å lykkes.

Familiene som snakker og kommuniserer forventninger tydelig, logisk, rasjonell og i betraktning av den aktuelle konteksten, alderen for utviklingen av barnet har flere sjanser til å håndtere alkohol- og alkoholforbruk på en måte som fremmer ansvarlig atferd & # 8221; sier.

Når sønnen din spør deg om’alkohol, er du alltid ærlig

Ikke bruk skummelt taktikk for å forhindre at de eksperimenterer med alkohol, men informerer din sønn av risikoen for uansvarlig drikking. Ikke c’Det er grunn til å skjule en alkoholholdig drikke på sønns syn. Faktisk vil modellering drikkedrikket foran barnet ditt bidra til en bedre forståelse av alkoholforbruk for ham.

& # 8220; Barn kan bli utsatt for en passende og moderat bruk av alkohol under middagen eller i et familiemøte & # 8230; Sosialisering av barn med alkoholen er ikke bare nødvendig for deres læring av sosiale standarder og kulturelle forventninger på bruk av alkohol, men en viktig del for å se anvendt sosiokulturell oppførsel informert i daglige interaksjoner & # 8220; sier Mendez.

Selv om riktig modellering alltid er lærerikt, sier Mendez, det er spesielt viktig for ungdommene til ungdommer. ; Det faktum at alkoholen eksisterer og brukes som et produkt av’Sosial engasjement og # 8217; Integrasjon bør ikke nektes eller skjules for ungdommer & # 8221;. , Åpenbart diskutere forbruket av alkohol og # 8217; påvirker at alkoholen har på atferd, gir ungdommer relevante fakta og gir dem en kunnskapsbase for å gjøre diskriminerende og ansvarlige valg og # 8221;.

Når det gjelder den fysiske effekten av barns alkohol, bør foreldrene vite at få sips vil ha en stor effekt. Så, hvis det brukes til en religiøs seremoni, er en bit & # 8216; av alkohol ikke bekymre seg.

Imidlertid, andre S. Daniel D. Ganjian, MD, Barnelege i Providence Saint John’Helse sentrum av Santa Monica, California, noe over en eller to små sips er for mye. ; De langsiktige effektene av gjentatt alkoholforbruk kan påvirke leveren, hjernen, magen og forårsake vitaminmangel & # 8221; sier.

Ganjian advarer også om at forbruker mer enn en liten mengde alkohol kan påvirke et barns evne til å tenke, dømme og til og med flytte, og at foreldrene skal huske på at ulike typer alkoholholdige drikker kan ha en sterkere konsentrasjon av alkohol.

TIL 2016 studio Han oppdaget at barna som har lov til å drikke alkoholsikker, er mer sannsynlig å drikke fra ungdom, men det er mindre sannsynlig å ta av. Tanken om at våre barn kan en dag oppleve bruk av alkohol er skummelt, men husk at modellering av passende alkoholbruk, du legger grunnlaget for en sunn beslutningsprosess for barnet ditt.

Mendez anbefaler aktivt overvåking av eksperimentering på # 8217; alkohol, men å huske grunnlaget for tillit du bygget. & # 8220; barn lærer å håndtere følelser, hvordan å navigere i relasjoner og hvordan man bruker kulturelle verdier og forskrifter, som involverer og samhandler med foreldre og sier.

Modell positive eksempler siden’start vil hjelpe din sønn & # 8211; så vel som forholdet ditt med sønnen din & # 8211; langsiktig.

Del på Pinterest

Jenn Morson er en freelance skribent som bor og jobber utenfor Washington, DC hans ord har dukket opp på Washington Post, USA i dag, kosmopolitan, leser’S fordøye og mange andre publikasjoner.