DimplePlasty: Prosedyre, Gjenoppretting og annet

COS’er en dimple?

En dimple er en type plastikkirurgi som brukes til å lage dimples på kinnene. Dimples er utsparingene som oppstår når noen smiler. De er funnet oftere på den nedre delen av kinnene. Noen mennesker kan også ha dimples på haken.

Ikke alle ble født med denne ansiktsegenskapen. I noen mennesker forekommer dimplene naturlig fra utsparingene i dermis forårsaket av de dypere ansiktsmusklene. Andre kan skyldes skade.

Uavhengig av deres årsaker, blir dimples ansett av noen kulturer et tegn på skjønnhet, lykke til og til og med flaks. På grunn av disse oppfattede fordelene har antall kirurgiske kirurgiske inngrep økt betydelig de siste årene.

Hvordan jeg forbereder meg?

Når du vurderer Dimpleplasty, anbefaler vi deg å finne en erfaren kirurg. Noen dermatologer er opplært for denne typen operasjon, men du må kanskje konsultere en ansikts plastikkirurg.

Etter å ha funnet en respektabel kirurg, festet en første avtale med ham. Her kan du diskutere risikoen i forhold til fordelene med dimple kirurgi. De kan også avgjøre om du er en god kandidat for plastikkirurgi. Til slutt vil du forstå hvor dimples må plasseres.

Kostnaden for dimple varierer og er ikke dekket av’medisinsk forsikring. I gjennomsnitt bruker folk rundt $ 1500 for denne prosedyren. Hvis komplikasjoner oppstår, kan du forvente at de totale kostnadene øker.

Kirurgiske trinn

En dimple utføres i et poliklinisk regime. Dette betyr at du kan utføre prosedyren på kontoret til kirurgen din uten å måtte gå på sykehuset. Det kan også være nødvendig å gjennomgå generell anestesi.

Først vil legen anvende en aktuell bedøvelse, som Lidocaine, på hudområdet. Dette bidrar til å sikre at ingen smerte eller ubehag oppstår under intervensjonen. Det tar ca 10 minutter, slik at bedøvelsen har effekt.

Legen bruker deretter et lite verktøy for biopsi for å øve et hull i huden for å manuelt skape en dimple. En liten mengde muskler og fett er fjernet for å hjelpe i denne skapelsen. L’område er 2 til 3 millimeter lang.

Når legen har skapt plass til fremtidens dimple, posisjonerer den en sutur (sele) på den ene siden til kinnmuskelen. L’selen er da knyttet til å fikse dimple permanent.

Recovery Chronology

Gjenoppretting fra dimple er relativt enkelt. Du trenger ikke å bo på sykehuset. Faktisk kan du vanligvis gå hjem umiddelbart etter intervensjonen. Umiddelbart etter prosedyren, kan du føle en liten hevelse. Du kan bruke kalde pakker for å redusere hevelse, men forsvinner vanligvis alene om noen få dager.

De fleste kan komme tilbake til jobb, på skolen og andre vanlige aktiviteter to dager Etter å ha hatt en dimple. Din kirurg vil sannsynligvis ønske å se deg et par uker etter prosedyren for å evaluere resultatene.

Det er komplikasjoner?

Komplikasjoner fra en dimple er relativt sjelden. Imidlertid kan mulige risikoer være alvorlige hvis de oppstår. Noen av de mulige komplikasjonene inkluderer:

  • blødning på stedet for Intervensjonen
  • Skader på ansiktsnerv
  • rødhet og hevelse
  • infeksjon
  • arr

Hvis A & # 8217 oppstår; overdreven blødning eller transenasjon på prosedyren, kontakt legen din umiddelbart. Du kan ha en infeksjon på 8217;. Først blir infeksjonen behandlet, mindre sannsynlig er det sannsynlig å spre seg i blodet og forårsaker ytterligere komplikasjoner.

Cicatrizzazione er en sjelden, men sikkert uønsket bivirkning av en dimple. C’Det er også muligheten for at resultatene ikke liker det en gang ferdig. Det er imidlertid vanskelig å reversere effekten av denne typen operasjon.

L & # 8217;

Som med andre typer plastikkirurgi, kan dimpleplastiet føre til risiko både kort og lang sikt. Samlet sett er risikoen imidlertid sjeldne. De fleste som gjennomgår intervensjonen, har en positiv opplevelse på 8217, ifølge Indisk plastikkirurgi avis.

Før du velger denne typen operasjon, må du akseptere at resultatet er permanent, som du liker eller ikke resultatene. Denne tilsynelatende enkle intervensjonen krever fortsatt mye hensyn før du velger å gjøre det.