Nye behandlinger for metastatiske og funn i 2019

Beskrivelse

Behandlinger mot brystkreft utvikler seg kontinuerlig og forbedret. I 2019 har nye perspektiver for å nærme seg kreftbehandling ført til spennende funn for forskningsbehandlinger.

Dagens behandlinger er mer målrettet og i stand til å endre løpet av brystkreft sykdom mens du opprettholder livskvaliteten. I de senere år har mange terapeutiske alternativer oppstått for scenebehandling 4, eller metastatisk brystkarsinom, og forbedrer overlevelsesraten sterkt.

Her er en liste over de nyeste terapiene for brystkreft og hva C’er alt & # 8217;.

Nye brystkreftbehandlinger

Alpelisib

Alpelisib (PiqRay) ble godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) i mai 2019. Den kan brukes i kombinasjon med fulvestrant (Faslodex) for behandling av postmenopausale kvinner & # 8211; så vel som menn & # 8211; Med en bestemt type metastatisk brystkarsinom . Den spesifikke typen kreft kalles avansert eller metastatisk brystkarsinom, positivt på reseptoren til den humane epidermal vekstfaktoren (HR).

Alpelisib er en 3-kinase fosfatidylinositolinhibitor (PI3K) som forhindrer tumorcellevekst. Denne behandlingen fungerer bare for personer med PIK3CA-mutasjoner. Derfor må du først ta en test godkjent av FDA for å finne ut om du har denne spesifikke mutasjonen.

Talazoparib

Talazoparib (Talzenna) godkjent av FDA i # 8217; oktober 2018. Talazoparib er godkjent for behandling av brystkarsinom her2 negativt lokalt avansert eller metastatisk hos kvinner med mutasjon BRCA1 eller BRCA2.

Talazoparib tilhører en klasse med narkotika kalt PARP-hemmere. Parp står for polymerase ADP-Ribose. Parphibitorloven gjør det vanskeligere for tumorceller overleve mot DNA. Talazoparib er tatt oralt som en pille.

Trastuzumab med hyaluronidase

Trastuzumab (Herceptin) har blitt brukt i mange år for å behandle brystkreft. FDA har nylig godkjent en ny formulering av trastuzumab som kombinerer stoffet med hyaluronidasen. Hyaluronidase er et enzym som hjelper kroppen din til å bruke trastuzumab.

Den nye formuleringen, kjent som Herceptin Hylecta, injiseres under huden ved hjelp av en hypodermisk nål. Prosessen tar bare noen få minutter. Herceptin Hylecta er godkjent for behandling av brystkarsinom både metastatisk og metastatisk.

Atezolizumab

I mars 2019 godkjente FDA atezolizumab (Tecentriq), en ny type stoff kjent som PD-L1-hemmeren. Atezolizumab er godkjent for personer med trippel negativt brystkarsinom (TNBC) lokalt avansert eller metastatisk ikke tilbakestilling hvis svulster uttrykker et protein som kalles PD-L1. Det virker ved å hjelpe immunforsvaret til å angripe tumorceller. Immunoterapi er ofte definert.

biosimilar

Biosimilars er ikke nødvendigvis narkotika & # 8220, men endrer betydelig panorama av brystkreftbehandling. En biosimilar er som et generisk legemiddel: En kopi av reseptbelagte på markedet fra en bit & # 8216; av tid og med et patent utløpt. Imidlertid er i motsetning til generiske, biosymer kopier av biologiske stoffer, som er store og komplekse molekyler som kan inneholde levende materiale.

Biosimilars passerer gjennom en streng FDA-revisjonsprosess og må ikke vise klinisk signifikante forskjeller fra deres referanseprodukt. Biosimilar Drugs koster mindre enn deres merkevareparts. Her er noen av de nylig godkjente biosimilarene for Herceptin for brystkreft:

 • OnTruzant (Trastuzumab-DTTB)
 • Herzuma (trastuzumab-pkrb)
 • Kanjinti (trastuzumab-anns)
 • Trazimera (trastuzumab-qyyp)
 • Ogivri (trastuzumab-dkst)

Emerging og innovative terapier

# 8217 Inhibitorer; Istone Deacetilasi (HDAC)

Dell & # 8217 inhibitorer; HDAC blokkerer enzymer, kalt HDAC enzymer, i kreftvekstbanen. Et eksempel er Tucidinostaten, som for tiden blir testet III for positiv brystkreft for avanserte hormonelle reseptorer. Tucidinostat viste seg lovende på resultatet inntil nå.

Terapier med Car-T-celler

CAR-T er en Revolusjonær immunterapi som ifølge forskere kunne ta vare på noen typer kreft.

Car-t, som står for terapi med T-celler av den kimaratiske reseptoren til antigenet, bruker T-cellene tatt fra blodet og genetisk endrer seg til å angripe kreft. De modifiserte cellene returneres av infusjon.

Car-t terapier innebærer risiko. Den største risikoen er en tilstand som kalles cytokinfrigivelsesyndrom, som er en systemisk inflammatorisk respons forårsaket av Car-T-celle infundert. Noen mennesker opplever alvorlige reaksjoner som kan føre til døden hvis de ikke behandles raskt.

Onkologi sentrum av byen Hope registrerer for øyeblikket folk på den første Car-T-celle terapi test Fokus på her2-positiv brystkreft med hjernens metastase.

Kreft vaksiner

Vaksiner kan brukes til å hjelpe immunforsvaret til å bekjempe kreftceller. En kreftvaksine inneholder spesifikke molekyler som ofte er tilstede på tumorceller som kan hjelpe immunforsvaret til å bedre gjenkjenne og ødelegge kreftceller.

I en Liten studio, En vaksine mot terapeutisk kreft rettet mot Her2 viste en klinisk fordel hos personer med her2-positive metastatiske svulster.

De Mayo Clinic Han studerer også en anti-kreftvaksine som tar sikte på å målrette mot HER2-positiv brystkreft. Vaksinen må brukes i kombinasjon med trastuzumab etter operasjonen.

Kombinerte terapier

Det er Hundrevis av kliniske studier For tiden gjennomført i brystkreft. Mange av disse studiene vurderer kombinert terapier av ulike behandlinger som allerede er godkjent. Forskere håper at ved hjelp av en kombinasjon av en eller flere målrettede terapier, kan resultatene bli bedre.

Dagens behandlinger

Behandling for brystkreft avhenger av kreftfasen, så vel som fra forskjellige faktorer som alder, alder, tilstanden av genetisk mutasjon og familiehistorie og personlig. De fleste trenger en kombinasjon av to eller flere behandlinger. Her er noen av de tilgjengelige behandlingene:

 • Kirurgi for å fjerne kreftceller fra brystet (nudulektomi) eller for å fjerne hele brystet (mastektomi)
 • Stråling, som bruker høy-energi røntgenstråler for å stoppe spredningen av kreft
 • orale hormonelle behandlinger, som tamoxifen
 • Trastuzumab hvis brystkreft er positivt for overflødig protein her2
 • Andre terapier rettet mot Her2, for eksempel Pertuzumab (Perjeta), Neretinib (Nerlynx) eller Ado-Trastuzumab Emtansine (Kadcyla)
 • kjemoterapi, for eksempel docetaxel (taxoter), som ofte brukes sammen med andre behandlinger
 • Siste narkotika kalt CDK 4/6 inhibitorer; Disse inkluderer Palbociclib (Ibrance), Ribociclib (Kisqali) og Abemaciclib (Verzenio), som er godkjent for behandling av HR-positiv metastatisk brystkarsinom, her2-negativ
 • Parphibitorer, som bare er for personer med her2-negativ metastatisk brystkarsinom og har en BRCA1 eller BRCA2 genetisk mutasjon

Vi er nær en kur?

Hver kreft er forskjellig, så det er usannsynlig å finne en gyldig omsorg for alle. Imidlertid har CAR-T-celleterapi blitt møtt som den mest lovende behandlingen under utvikling i dag. Åpenbart må enkelte biologiske utfordringer fortsatt bli løst, og det er mange års klinisk forskning foran.

Selv l’gen redigering er å bevise lovende som mulig omsorg. Fordi det virker, bør et nytt gen bli introdusert i kreftceller som får dem til å dø eller slutte å vokse. Et eksempel på genetisk modifikasjon som oppnår mye oppmerksomhet fra media er CRISPR-systemet. Crispr-forskning er fortsatt i de tidlige stadiene. Det er for tidlig å si om det blir løsningen vi håper.

Ta bort

Hvert år er nye metastatiske brystkreftbehandlinger funnet som bidrar til å forbedre overlevelsesraten. Disse innovative terapiene er mye tryggere og mer effektive. De kan være i stand til å erstatte hardere behandlinger som kjemoterapi. Dette betyr at selv kvaliteten på en persons liv under kreftbehandling vil bli bedre.

Nye målrettede agenter tilbyr også nye muligheter for kombinert terapi. Kombinert behandlinger fortsetter å forbedre overlevelsen for de fleste som er diagnostisert med metastatisk brystkreft. Hvis du er interessert i å delta i en klinisk eksperimentering for å hjelpe til med utvikling av nye terapier for brystkreft, snakk med legen din for å se om du er egnet.