Hva så «039, er en drømmefôr og hvordan å gjøre det?

Del på Pinterest

Du endelig gjorde barnets søvn, du tok noen dyrebare øyeblikk å puste, kanskje du spiste et måltid alene (mirakuløs!) & # 8211; O, vi er ærlige, du glir uten å tenke på telefonen din. Jeg klarer knapt å holde øynene åpne, og snart nok er du i seng alene, klar til å fange litt dyrebar zzz.

Men innenfor en’nå eller to fra lukningen av øynene & # 8211; Bam! & # 8211; Barnet er våken, sulten.

Elsk ditt søte barn og du forstår at svært små barn trenger å våkne opp minst et par ganger om natten for å spise. Men du fortjener også litt & # 8216;! Dette er en av de tider som gjør en utmattet forelder til desperat søk etter enhver mulig løsning for å forlenge barnets søvn. Hvis bare barnet ditt kunne gi deg noen timer uavbrutt før du må bli matet igjen.

Vel, det kan være en enkel løsning for deg. Skriv inn drømheten.

COS’er fôring av drømmer?

L’Fôring av drømmer er akkurat som det virker. Mate barnet ditt mens det er semi-våken eller i en drømstilstand.

De fleste av oss våkner for å mate våre barn når de gir oss et signal (vinker eller vinker), men når du drømmer om å mate barnet ditt, vil du vekke ham ut av søvn og begynne å mate.

Disse poppetene forekommer vanligvis en’nå eller to etter at babyen din gikk ned for natten, vanligvis umiddelbart før du går i seng. L’Ideen er av & # 8220; fyll opp med barnet ditt & # 8221; Før du sover, i håp om at det kan sove en lengre strekk før du våkner opp igjen.

Gjør dette når du fortsatt er våken, så det er mer praktisk for deg. På denne måten kan du sove med å vite at barnet ble matet, og du kunne kunne få deg til å sove litt og lengre enn vanlig (krysset fingre!).

Relatert: Vi ba om søvnkonsulenter hvordan å overleve de nyfødte dagene

Når du kan begynne å mate drømmer?

En av de beste tingene i drømmene om drømmer er at det ikke er stive og raske regler. Du kan begynne å drømme om å mate barnet ditt når du synes det er klart.

Det er bedre å prøve drømmene om drømmer når du har en’ide om hvor lenge barnet ditt vanligvis kan sove uten å måtte bli matet, fordi dette vil gi deg maksimal manøvreringsmargin når det gjelder regulering av programmet med den drømmaten.

Alle barn er forskjellige, men i den første uken vil barnet ditt sannsynligvis ikke ha et kraftprogram i det hele tatt. Nyfødte har generelt forvirrede netter og dager, og de vil sove uregelmessig, våkne hver 1 eller 4 timer.

Mellom 1 og 4 måneder sover de fleste barn fra 3 til 4 timer eller mer, og dette er vanligvis når foreldrene vurderer L’legge til en drømmefôr.

Tegn på at barnet ditt er klart for drømmefôr

Ditt barn kan være klar for drømnæringen hvis:

 • de har ca 2 måneder eller mer
 • ha et ganske vanlig kraftprogram før sengetid og om natten
 • De vokser godt med bryst eller kunstig melk
 • Det kan generelt gå tilbake til å sove etter oppvåkning

Hvordan drømme feed

Igjen, L’Dream Feeding har ingen faste regler. Så, selv om dette er en grunnleggende drømmat, kan du tilpasse den i henhold til dine behov og din livsstil:

 • Sett barnet ditt om å sove før sengetid som vanlig. De fleste foreldre vil mate sitt barn akkurat nå.
 • Noen timer senere, rett før du går i seng, må du merke når barnet ditt kom inn i en halvvåken og drømmende tilstand. Slik avgjør du om det er en god tid for barnets drømmer:
  • Kjent at barnet ditt beveger seg litt, men våkner ikke helt
  • Se babyens øyne som beveger seg under øyelokkene, peker på REM-drømmen

Merk: Mange barn vil gjerne drømme om amming, selv om de ikke er i denne tilstanden av semi-waking, så ikke bekymre deg hvis barnet ditt synes å være kaldt når du går for å mate dem.

 • Plasser brystet eller flasken i nærheten av babyens lepper: Ikke tving ham til å mate, men vent på at du skal angripe. Amming eller baby flaske barnet ditt for barnets tilfredshet. Hvis du vanligvis brister barnet ditt etter amming, gjør det nå. (Her er hvordan å burpe et barn som sover.)
 • Etter at barnet ditt kom tilbake til å sove, gå og sove alene. Jeg håper du ikke vil høre barnet ditt i ytterligere 3 eller 4 timer!

Når du skal slutte å nærende drømmer?

Hvis L’Feeding Dreams fungerer for deg og ditt barn, kan du gjøre det så lenge du vil. Ikke c’det er ikke noe galt å glide i en ekstra kraft for barnet ditt, og det er spesielt fantastisk hvis du gir deg en lengre periode med uavbrutt søvn. Det er virkelig en praktisk situasjon for alle.

Men barn endrer seg kontinuerlig (vi vet at du vet!) Og fra 4 til 6 måneder kan mange barn sove mer enn 3 eller 4 timer om gangen uten å mate. På dette tidspunktet er det verdt å hoppe over drømmene, og se om barnet ditt naturligvis vil ta en lengre strekk uten intervensjon.

Fordelene med’fôring av drømmer

Fordeler for barnet

Barn trenger å spise veldig ofte i de første månedene av livet, selv om natten. I følge Academy of American Pediatrics (AAP), Nyfødte spiser hver 2-3 timer eller ca 8-12 ganger om 24 timer; Barn spiser fortsatt hver 4-5 timer på 6 måneder.

I motsetning til søvnopplæringsmetoder som oppfordrer barn til å sove i lengre perioder uten å spise, forstyrrer drømnæringen ikke det normale behovet for at et barn skal mates om natten. Det er begrenset til å endre en PO & # 8216; ditt barns program slik at barn og foreldre har et mer lignende søvnprogram.

Fordeler for foreldre

Selv om å oppleve søvnmangel er normal og svært vanlig blant foreldrene til barn, er det ikke pris. Søvnmangel kan skade fysisk helse ved å endre hormonbalansen og metabolismen og redusere immunsystemets funksjon. Det kan også øke risikoen for depresjon og angst.

Hvis drømnæringen gir deg et par timer mer solid søvn, er dette en stor fordel. Ikke bare det, men hvis du er en mor amming, vil drømmebreastingen ikke redusere din melkproduksjon ved å hoppe over feeds. Du prøver bare å endre tidens tider litt.

Ulemper på’fôring av drømmer

L’åpenbar ulempe med drømmingen av drømmer er at det ikke kan fungere for barnet ditt, eller kanskje ikke fungerer konsekvent. Igjen, alle barna er forskjellige, og selv om det ville være fantastisk hvis barnet ditt tok maten til hans drømmer lett og vellykket, kan du ikke forvente fra’Jeg starter hva som vil skje når du prøver.

Noen barn vil kunne våkne litt til maten av drømmer, gå tilbake til sengs og deretter sove lenger fordi deres mage er full. De andre barna vil ikke bli forstyrret for å spise når du prøver å vekke dem opp, eller våkne for helt, og det vil være vanskelig å starte igjen & # 8211; Det er ikke en morsom situasjon for en forelder hvis han håper å gå og sove alene!

Andre barn vil gjerne drømme om fôring, men de vil vare uansett A’Nå to senere, klar til å mate igjen. Velkommen til bunnløse brønnen som er babyens mage!

Dette er alle vanlige scenarier. Ikke slå deg for mye hvis barnet ditt ikke ser ut til å drømme om amming.

Eksempel på et kveldsprogram

Slik kan kvelden din være før og etter å ha prøvd drømmefôr.

Disse tider er omtrentlige og er basert på et barn som våkner opp hver 4-5 timer om natten. Alle barn og familier vedtar ulike programmer som oppfyller deres behov, så hvis ditt vanlige program virker litt annerledes, ikke bekymre deg.

Før fôringsdrømmer:

 • 6-7: xnumx Nutri, endre og muligens bade din baby. Sett dem sove med den fulle magen.
 • 10: xnumx gå til seng alene.
 • 11: Xnumx Barnet våkner for den første natten, kanskje bare en’nå etter at du gikk i seng!

Etter drømmen ernæring:

 • 6-7: xnumx Nutri, endre og muligens bade din baby. Sett dem sove med den fulle magen.
 • 9: 30-10 Drømmer om barnet ditt og så gå deg til sengs selv
 • 3: 5 Barnet våkner for den første natten, og du sov xnumx timer senere!

Vanlige problemer og relaterte løsninger

Babyen min våkner helt når jeg drømmer om amming

Løsning: Pass på at du vekker barnet ditt når det fortsatt er i en semi-våken tilstand. De burde være ganske eiendomsmegling og ikke super årvåken når de prøver å vekke dem. Pass på at du holder de myke lysene og begrenser lydene og ekstern stimulering.

Min baby drøm mat, men våkner fortsatt en og to senere

Løsning: Barnet ditt kunne krysse et vekstbilde eller en spesielt krevende periode. Barn har øyeblikk når de våkner, det er normalt. Prøv å mate drømmene igjen om noen uker og se om det fungerer.

L’Dream Nutrition har sluttet å jobbe for barnet mitt

Løsning: Dette er en synd, spesielt hvis det fungerte veldig bra.

Men drømnæringen er ikke designet for å være en permanent løsning på barnets søvn. De fleste foreldre vil bruke det i noen uker eller måneder og oppdage at deres barn naturlig begynner å sove lenger uansett over tid.

Andre foreldre oppdager at drømnæringene fungerer til barnet har et vekstskudd eller begynner å sette tennene sine. Du kan bruke L’mate drømmer på noen måte som fungerer for deg.

Til slutt: Gjør det som fungerer for deg

Tenk at drømmefôrene høres ut som en god løsning for deg og barnet? Rått. Gå videre og prøv det. Ærlig talt, det verste som vil skje er at det ikke vil fungere.

Hvis det fungerer for deg, er det fantastisk. Nyt den tiden med å sove lenger før din lille våkne opp igjen. Ikke bli overrasket, skjønt, hvis drømnæringen ikke er løsningen for å sove bedre hver kveld. Barn er uforutsigbare når det gjelder å sove, og du kan finne deg selv å prøve forskjellige & # 8220; triks & # 8221; Sove over tid.

Vet også at det ikke er C’det er ikke noe galt med deg eller i barnet ditt hvis du ikke har skjedd med denne spesielle metoden. Det er ingen mening å sammenligne barnet ditt til andre barn & # 8211; Og den vakre sannheten er dette: alle barn sover lenger i tide, uansett hvilken metode du gjør eller ikke prøver. Motstå, du forstår.