Diaré og graviditet: Årsaker og rettsmidler

Diaré under graviditet

Fordøyelsesvansker, som forstoppelse og diaré, kan forekomme ofte under graviditeten. Gi skylden til endringen av hormoner, endringer i kosthold og stress lagt til. Faktum er at gravide kvinner ofte står overfor diaré, og hvis de ikke er forsiktige, kan de forårsake problemer.

Finn ut hva du kan gjøre for å lindre ubehag når det treffer.

Fordi diaré er vanlig under graviditeten

Hvis tre eller flere løse tarmbevegelser på en dag oppstår, kan du ha diaré. Diaré under graviditet er vanlig. Men bare fordi du har diaré, betyr det ikke nødvendigvis at det er direkte relatert til graviditeten din.

Årsaker andre enn graviditet inkluderer:

Noen forhold gjør også den vanligste diaréen. Disse inkluderer Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm, Crohns sykdom, cøliaki og ulcerøs kolitt.

Årsakene til diaré knyttet til graviditet inkluderer:

Diaré er mer vanlig i tredje kvartal

Når du nærmer deg utløpsdatoen, kan det hende du finner at diaréen blir mer vanlig. Dette kan skyldes det faktum at kroppen din forbereder seg på arbeidskraft. Diaré betyr ikke nødvendigvis at arbeidet ditt er noen dager unna, så ikke bekymre deg for frekvensøkningen.

Noen kvinner vil ikke engang oppleve hyppig diaré i tredje kvartal, mens andre vil gjøre det. L’Hver persons erfaring vil være annerledes.

Rettsmidler for diaré under graviditet

Hvis du er skeptisk til narkotika under graviditet, er det gode nyheter. Du trenger ikke å ta flere stoffer for å behandle diaré. Faktisk løser de fleste tilfeller av diaré uten behandling. Men hvis du trenger noen qualces’andre behandlinger er tilgjengelige.

Hvordan behandle diaré under graviditet:

Ikke ta benk Antidiarrhic Drugs uten å konsultere legen din. Noen forhold kan forverres av disse legemidlene. Videre er jeg ikke sikker på for alle.

Hold deg hydrert

Hvis du lider av diaré, er det viktig å holde seg hydrert. Vandige og løse intestinale bevegelser fjerner mange væsker fra kroppen. Dehydrering kan raskt forekomme og være veldig alvorlig, spesielt for gravide kvinner.

Selv når de ikke har fordøyelsesproblemer, krever gravide kvinner mer vann enn noen andre.

Drikk vann for å erstatte væskene du mister. Drikk juice og buljong for å erstatte noen av elektrolyttene, vitaminer og mineraler som kroppen din har mistet.

Når skal du se etter en behandling

Langvarig diaré kan forårsake dehydrering. Hvis diaréen varer mer enn to eller tre dager, ring legen din. En alvorlig dehydrering forårsaker komplikasjoner av graviditet. Symptomene på dehydrering inkluderer:

Du kan forhindre dehydrering under graviditet ved å drikke i det minste En gang 80 vann hver dag.