Diabetes og vannmelon: Det er trygt å spise?

Det grunnleggende

Vannmelonet er generelt en av favorittene i Summer. Selv om du kanskje vil forberede seg litt og sødme på hvert måltid, eller gjør det til din favoritt sommermatbit, er det viktig å sjekke næringsinformasjonen først.

Hvis du har diabetes, Du vet hvor viktig det er å se på hva du spiser og overvåker din Blodsukkernivåer.

L’vannmelon inneholder naturlig sukker. Avhengig av din generelle diett og mengden vannmelon som forbrukes, kan dette påvirke blodsukkernivået.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan den ekstra vannmelonen til kostholdet ditt kan påvirke deg.

Helsemessige fordelene av vannmelonet

Opprinnelig Dell’Vest-Afrika, L’Watermelon er en fantastisk kilde til vitaminer og mineraler som inkluderer:

Vitamin A Støtter en sunn visjon og bidrar til å opprettholde hjerte, nyrer og lunger.

C-vitamin Det er også gunstig for et sunt kosthold og er i # 8217; vannmelon.

Vitamin C er kjent for:

 • Forbedre hjertehelsen
 • Hjelp til å hindre noen svulster
 • Bidrar til å bekjempe symptomene på forkjølelsen

Fordi det er rik på fibre, kan spise vannmelon fremme en god helse på ypesestivsystemet.

Ikke bare for å spise moderate mengder vannmelon kan bremse ditt ønske om noe søtt, men kan også få deg til å føle deg full lengre. Dette skyldes at vannmelonet er vannmelon over 90 prosent av vannet.

I tillegg til å holde deg hydrert, vannmelon, kan vannmelon hjelpe deg med å følge kostholdet ditt og hjelpe i vektstyring.

Hvordan kutte: Vannmelon

Hva sier forskningen

Det er ingen undersøkelse som direkte forbinder forbruket av vannmelon og diabetesforvaltning. Når det er sagt, er det noen tester som tyder på at å spise vannmelon kan bidra til å redusere risikoen for noen diabetes komplikasjoner.

L’vannmelon inneholder moderate mengder Lycopen, som er pigmentet som gir frukt sin farge. Det er også en kraftig antioksidant.

Selv om ytterligere forskning er nødvendig, kan lycopen bidra til å redusere risikoen for kardiovaskulær sykdom. Den første forskningen tyder på At lycopen funnet i tomater kan knyttes til en redusert risiko for hjertesykdom.

Om 68 prosent av personer med diabetes i alderen 65 dør for en slags hjertesykdom. Omtrent 16% av menneskene i dette demografiske bandet dør slag.

Med dette i tankene, L’American Diabetes Association rangert diabetes som en av de syv risikofaktorene som er håndterbare for hjertesykdommer.

Hvor vannmelonen på’glykemisk indeks?

L’Glycemic Index (GI) observerer hvordan sukker i den hurtige maten kommer inn i blodet. Hver mat er tildelt en verdi mellom 1 og 100. Disse verdiene bestemmes basert på måten hver mat sammenligner med en referansepost. Sukker eller hvitt brød brukes vanligvis som en referanse.

Den glykemiske belastningen (GL) er kombinasjonen av det egentlige innholdet i karbohydrater i en typisk del av maten. Det hevdes at GL gir en mer reell verdi enn hvordan en bestemt mat kan påvirke blodsukkernivået.

Folk som håndterer diabetes gjennom karbohydrat teller, bruker ofte denne tilnærmingen. Matvarer med lav eller medium glykemisk indeks anses å være mindre sannsynlig å øke blodsukkernivået.

En IG på 55 eller mindre regnes som lavt. En IG mellom 55 og 69 er generelt vurdert gjennomsnittlig. Alt over 70 anses som høyt.

En gl mindre enn 10 er lav, fra 10 til 19 er middels og 19 og øvre anses som høy.

L’vannmelon har vanligvis en 72, men en GL av 2 per del fra 100 gram. GL Dell’vannmelon er lav og kan konsumeres i moderasjon som all frukt som en del av et balansert måltid.

Hva er andre frukter som er kompatible med diabetes?

Selv om du spiser vannmelon, har vannmelon sine fordeler, bør du vurdere å balansere kostholdet ditt med lav glykemisk indeksfrukt. Pass på at du samler frisk frukt når og hvor det er mulig, siden det ikke har tilsatt sukker.

Hvis du vil kjøpe hermetisert eller frossen frukt, husk å velge frukt i boks pakket i fruktjuice eller vann, i stedet for sirup. Pass på at du leser nøye L’etikett og se etter skjulte sukkerarter. Du kan også renne eller skylle de som er pakket i sirupen.

Tørket frukt og fruktjuice bør konsumeres mindre ofte enn frisk frukt. Dette er på grunn av:

 • Kalorisk tetthet
 • sukker konsentrasjon
 • Størrelsen på de mest små anbefalte delene

Frukt egnet for diabetes Med en lav glykemisk indeks inkluderer:

 • plomme
 • grapefrukt
 • ferskener
 • aprikos
 • pærer
 • bær

Hva betyr dette for meg, min diett og min omsorg for diabetes?

Hvis du vil legge til vannmelon i ditt ukentlige matprogram, er det best å vurdere kostholdet ditt som helhet. L’vannmelon har en høyere Ig, men en lav gl. Hold D’Øy størrelsen på delene og hodet glukosenivået etter å ha spist vannmelonet for å se hvordan kroppen din reagerer.

Snakk med legen din hvordan du vil legge til variasjon i kostholdet ditt. De vil undersøke din nåværende diett og undersøke din generelle helseprofil.

De kunne lede deg til en diettist for å hjelpe deg med å bestemme den beste matplanen.

En dietitian kan:

 • Svar på alle dine spørsmål
 • Anbefaler størrelsen på delene
 • Anbefaler på mulige erstatninger

Etter å ha snakket med legen din og dietiker, må du sørge for at du overvåker din fysiske respons alle’legge til vannmelon eller andre nye matvarer til kostholdet ditt. Del din sporingsinformasjon med dem til ditt neste besøk.