Olje Dell & # 039; Tea Tree For Sunt Hair: Hva skal du vite

Beskrivelse

Vegetabilske ekstrakter har blitt brukt av sivilisasjoner i tusenvis av år for deres helsemessige fordeler. De tjener ofte som et alternativ til vestlig medisin.

L’# 8217 olje; te tre er ikke noe unntak. Avledet av bladene på planten Melaleuca-alternifolia, kan denne oljen hjelpe med hudinfeksjoner, akne, fot D’atlet og andre inflammatoriske lidelser. Det er også kjent å bidra til å rense håret ditt, holde dem sterke og redusere flass.

Med terapeutiske egenskaper slik dyrebar, # 8217; olje av’te-treet kan være svaret på hårproblemer. I dag, # 8217; # 8217 olje; Tea Tree Lærer til produkter av felles daglig bruk som sjampo.

Hva er fordelene med å bruke hårets olje på håret?

L’# 8217 olje; te tre kan hjelpe med ulike lidelser, for eksempel flass og håravfall.

Med alle de alvorlige kjemikaliene som finnes i dag i hårprodukter, kan du frata hårets follikel av næringsstoffene du trenger. Hvis du bruker mange produkter eller ting håret ditt ofte, kan du sette dem i fare for å bryte eller falle.

L’bruk av små mengder oljefortynnet; fortynnet te-tre langs hårstammen vil bidra til å forhindre opphopning av kjemikalier og død hud. Dette holder håret ditt sunt og hydrert, noe som kan hjelpe dem å vokse på deres normale rytme og hindre dem i å falle.

Flasset er forårsaket av en tørr og skumlet hudakkumulering på hodebunnen. Hvis ubehandlet, kan Akkumuleringen av død hud til slutt hindrer hårveksten. En sjampo som inneholder mele olivenolje kan gi både antifungal og antibakterielle fordeler. Dette betyr at det vil eliminere det som forårsaker den døde huden på hodebunnen.

Legg merke til at hvis du har en autoimmun tilstand, gjør du kjemoterapi, har du en genetisk predisposisjon for å miste håret ditt, eller du har hårtap forbundet med aldring, # 8217; # 8217; Tea Tree vil sannsynligvis ikke hjelpe med hårtap.

Hva sier forskningen

Det er forskning som støtter bruken av hårets olje for hårfordeler. Søket fokuserer på # 8217; som hjelper håret og hodebunnen, men også på eliminering av unødvendig hår. Imidlertid viser søket ikke at teetreet hjelper håret til å vokse raskere. I stedet kan oljen hjelpe med ulike hårforhold, noe som igjen tillater at håret vokser riktig og forblir sunt.

L’Irsutisme er tilstedeværelsen av hår i områder av kroppen som vanligvis finnes bare hos menn, for eksempel bryst, ansikt og rygg. Det er resultatet av et overskudd av mannlige hormoner. I et studio publisert på Journal of Endocrinological Investigation, Kvinner som lider av irsutisme har fått lavendel og en olje av melaleuca spray to ganger om dagen i tre måneder på de berørte områdene. På slutten av studien hadde de en reduksjon i hårdiameteren. Forskere har konkludert med at oljer kan være effektive for å redusere L & # 8217;.

Fra Journal of American Academy of Dermatology, Forskere studerte effektiviteten av Dell’bruk av en sjampo som inneholder 5% av Melaleuca Oil på 126 deltakere. Studien varer fire uker. Resultatene viste at selv 5% av olje på 8217; # 8217; te-treet i produktet forårsaket en forbedring på 41% av flasset. Deltakerne hevdet også at sjampo har forbedret kløe og # 8217; hodebunnsfetthet og hadde ikke negative effekter.

Hvordan bruke hårets olje på håret

For å hjelpe med flass, bruk en sjampo med 5% melaleucaolje på hodebunnen. Skum i 3 minutter om dagen i 4 uker.

For sunt hår, fortynn det te-treet med et forhold fra 1 til 10 olje av oljen; te-treet med hensyn til # 8217; mandelolje eller en annen lignende olje. Bruk blandingen hver dag for å få de beste resultatene.

Risiko og advarsler

Selv om L’# 8217 olje; Tea Tree tilbyr fordeler, det er noen forholdsregler å vurdere.

For eksempel, ikke innta oljen;. Dette kan forårsake tap av muskelkontroll og # 8217; balanse og kan til og med komme inn i koma. Denne oljen er kun ment for aktuell bruk. På denne måten, hold den utilgjengelig for barn.

Se alltid etter en fersk Melazeolje hvis du forventer å gni den på håret ditt. Det er mindre sannsynlig å forårsake allergier med hensyn til den oksyderte muskeloljen. L’Tea Tree inneholder 1,8 cinololo, som er kjent for å irritere huden til noen mennesker. Det er best å teste ethvert produkt med te-treet på bunnen i armen. Vent 12-24 timer for å se om du har en reaksjon. Hvis det brenner eller forårsaker kutane utbrudd eller rødhet, unngå å bruke produktet.

Hvis du er allergisk mot Balm of Peru, til Benzoin, fargestoffer av Rosin, All’eukalyptus eller planter av Myrtle-familien, er du mer sannsynlig å være allergisk også alle «8217; # 8217 olje; te treet. Det er bedre å unngå det.

Bivirkninger inkluderer depresjon, diaré, døsighet, tretthet, muskeltremor, kløe og kutane utbrudd.

Gravide og ammende kvinner bør bruke te-treet med forsiktighet med forsiktighet. Hvis du er gravid eller ammer, snakk med legen din før du prøver oljen til te-treet på håret ditt.

Bunnlinjen

L’# 8217 olje; te tre kan være en effektiv måte å hjelpe med flass og få sunt hår. Se etter det i # 8217; liste over shampoo ingredienser. Du bør alltid teste den på huden før … Jeg bruker, siden det kan være litt irriterende for noen mennesker.

Hvis en sterk allergisk reaksjon oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Hvis du ikke har noen reaksjoner, begynner du å bruke en sjampo eller en blanding av Meleuca på håret hver dag. Sjampo inneholder en liten dose olje og har mindre sannsynlig å utløse allergier.