Det er fordeler for kaffe i håret?

Del på Pinterest

Kaffe har en lang liste over krav Kroppsfordeler, Hvordan evnen til å gjøre Sunnere hår. Mens noen mennesker ikke har noe problem å hælde kald øl på håret (og få gode resultater), kan du spørre deg: det er godt å bruke kaffe på håret mitt?

Her er en titt på mulige fordeler ved # 8217; bruk av kaffe på håret, til potensielle bivirkninger og hvordan du bruker det.

Hva sier forskningen?

Det er ikke mange undersøkelser til støtte for # 8217; bruk av kaffe på håret. Men i henhold til tilgjengelig søk, kaffe, mer spesifikt koffein i kaffen & # 8211; kan forbedre håret aspekt og tekstur på forskjellige måter.

1. Gjenopprette hårvekst

Hårtap kan forekomme med alderen, som påvirker både menn og kvinner. L’Aktuell kaffeprogram på hår og scalps kan avbryte Hårtap og fremme gjenvekst.

Ved mannlig skallethet oppstår hårtap vanligvis når L’Dihydrotestosteron sexhormon (DHT) skader hårsekkene. Kvinner med for mye DHT kan også oppleve håravfall.

Skaden på hårfollikkelen forekommer gradvis, til slutt å bringe til skallethet. Men ifølge forskning kan koffein i kaffe bidra til å stimulere hårveksten og stoppe håravfallet.

Et laboratorie studio av 2007 Han oppdaget at koffein bidro til å blokkere effekten av DHT i mannlige hårete follikler. Han stimulerte håret som strekker seg, noe som resulterte i lengre og bredere hårrøtter. Har også utvidet varigheten av # 8217; anagen, som er prosessvekstfasen.

Studioet testet også effekten av koffein på kvinnelige hårsekk og oppdaget at det også har en vekstfremmende effekt på hårsekkene hos kvinner.

Siden koffein er en stimulant, øker det også blodsirkulasjonen i hårsekkene. Selv dette kan hjelpe håret til å vokse raskere og bli sterkere, noe som gir utseendet mer komplett og tykt

2. Fremmer mykere og lyst hår

Hvis håret ditt vises, skjøre og tørkes, kan tilsetningen av en fuktighetskrem gjenopplive sitt utseende;. Overraskende, men skyll håret med kaffe kan imidlertid forbedre obtusenessen fordi den inneholder flavonoider, som er antioksidanter som fremmer hårregenerering.

Hårakselen din kan bli jevnere. Dette kan lindre Frizz-effekten, noe som gjør håret mykere og lettere å untangle.

Fordi koffein har en diuretisk effekt På kroppen kan du kanskje tro at det vil ha en tørkende effekt når den brukes på håret ditt.

Imidlertid strekker koffein ikke håret av oljer. Snarere kan det hjelpe låsene dine til å holde fuktigheten og skape en naturlig glans. L’Økt blodsirkulasjon bidrar til å overføre næringsstoffer til hårrøtter, noe som resulterer i sunnere og lysende hår.

3. Det eliminerer naturligvis grå hår

En kaffeskylling er nyttig selv om du prøver å fargestoffe håret eller mørkere fargen på håret ditt på en naturlig måte. Kaffen er mørk farget, så det virker som et sted på håret. Dette er en rask løsning for å skjule de grå lokkene hvis du har brunt eller svart hår. For å få de beste resultatene, bruk en sterk kaffe som L & # 8217;.

Hvordan lage en kaffe skylling

At du prøver å stoppe hårtapet, fargene håret ditt eller forbedre konsistensen av låsene dine, få en kaffeskylling er enkel.

Hva trenger du:

 • 2-4 tilberedte kaffekopper, fullt avkjølt
 • Spray eller applikatorflaske
 • Plast dusjhodetelefon
 • Du trenger 2-4 kopper kaffe tilberedt, avhengig av lengden på håret ditt. La kaffen stå helt, og hell den infuserte i en sprøyteflaske eller i en applikatorflaske.
 • Vask og tilstand håret normalt. Mens håret ditt fortsatt er vått, sprinkler eller bruker kaffen som er tilberedt på håret, og sørg for å mette tråder.
 • Etter søknaden, masser kaffe på hår og hodebunn i noen minutter. Påfør et dusjhodesett og la skyllene hvile på håret og hodebunnen i ca 20 minutter.
 • For et ekstra hydreringslag, bland din favoritt skyll balsam med tilberedt kaffe før du bruker den på håret.
 • Etter 20 minutter, skyll hairet kaffe med kaldt eller varmt vann og tørk opp opphest.
 • Hvis du bruker en kaffe skylling for å fargestille håret ditt, må du kanskje gjenta skyllingen for å få ønsket farge.

  Forholdsregler når du bruker en kaffeskylling

  Vent alltid på at kaffen skal avkjøles helt før du flytter den til en spray og hår. For å unngå en brent hodebunn, aldri bruk varm kaffe på håret.

  Husk at hvis du har lett hår, kan kaffe flekke dem eller tingher dem.

  For å nyte fordelene med en kaffeskylling med lett hår, bruk en sjampo og en balsam som har koffein som en ingrediens.

  Hvorfor bruke en kaffe skylling lokalt?

  Slik at en kaffe skylling hjelpemiddel med fallende hår og gjenvekst må brukes lokalt.

  Hvis du drikker kaffe hver dag, kan du anta at din daglige kopp vil være tilstrekkelig til å stimulere hårvekst eller forbedre konsistensen og # 8217; utseendet til håret ditt. Men for å få de samme stimulerende effektene ved å drikke kaffe, bør du forbruke det rundt Fra 50 til 60 kopper kaffe om dagen!

  Den gjennomsnittlige 8-ounce kaffekoppen inneholder mellom 80 og 100 milligram koffein. De Federal Drug Administration (FDA) Anbefaler å konsumere bare 400 xnumx normale kaffekopper per dag, for totalt ca. Xnumx mg.

  Forbruket på 1.200 mg koffein er tilstrekkelig til å forårsake kramper, så 50 kopper er definitivt utenfor bordet. Den sikreste måten å bruke kaffe til å stimulere hårvekst og forbedre helsen din er å bruke den lokalt og massasje på hår og hodebunn.

  L & # 8217;

  Kaffe kan gjøre mer enn å holde deg våken. Så hvis du har å gjøre med hårtap eller du prøver å fargestille håret ditt naturlig, kan en kaffeskylling gi ønskelige resultater. Pass på at du bare lar kaffen kjøle seg ned før du bruker det på håret ditt og ikke bruk en kaffeskylling hvis du har lystfargehår.