Dødehavet Mud: Fordeler for hud og generell helse

Beskrivelse

Dødehavet er en innsjø av saltet vann i Midtøsten, som grenser til Israel og Vestbredden og Jordan i øst. De geografiske egenskapene til Dødehavet & # 8211; Inkludert det faktum at sjøen ligger på nedre havnivået av ethvert speil D’vann på bakken og omgitt av fjell og # 8211; Gjør limlen og den omkringliggende gjørme rik på en unik kombinasjon av mineraler som magnesium, natrium og kalium.

Folk bruker slam av Dødehavet til å behandle helsemessige forhold som spenner fra psoriasis til ryggsmerter. Mange undersøkelser bekrefter at slam av Dødehavet kan lindre smerte, redusere betennelsen og mer.

1. Bidrar til å forbedre psoriasis

Muden til Dødehavet kan påføres som en pakke til rakettene til psoriasis. Forskere har etablert at høye konsentrasjoner av salt og andre kjemiske forbindelser i slam kan brukes til effektivt behandle psoriasis.

L’Bruke Dødehavet Mud som en MUM-wrap i de områdene hvor psoriasis eller psoriasisartritt kan redusere symptomene og lindre smerte forårsaket av betennelsen.

2. Reduserer hudens urenheter

Hvis du har tørr hud, prøv en slammaske av Dødehavet. Mud masker kan arbeide for å fjerne urenheter og død hud fra kroppen din.

En ytterligere fordel ved slam av Dødehavet er at salt og magnesium det inneholder, kan forbedre funksjonaliteten til huden som gjør den til en bedre og mer elastisk barriere. Døde havsalt Det ble også vist Som en behandling for å gjøre huden sunnere.

3. Gir lettelse for leddgikt

I Et gammelt eksperiment, Oppvarmede slampakker ble påført på enden av personer med leddgikt i 20 minutter, en gang om dagen, i 2 ukers buen. Denne studien brukte slam av Dødehavet og folk så en markert nedgang i symptomene på leddgikt som varte opp til tre måneder.

Folk med inflammatorisk leddgikt, som den revmatoid artritt eller den psoriasisartritt, er mer sannsynlig å oppleve denne fordelen.

4. Bidrar til å berolige kronisk ryggsmerter

Data fra. 2014 Studio Det indikerte at en mud-wrap av Dødehavet anvendt fem ganger i uken i tre påfølgende uker, førte til en betydelig forbedring i symptomene på personer med kronisk lav ryggsmerter. Ytterligere søk er fortsatt nødvendig med en større prøvestørrelse for å bekrefte disse resultatene.

5. Hjelp til å kurere akne l & # 8217

Dødehavet gjørme Det har blitt testet og har vist seg å ha en antimikrobiell effekt på bakteriestammer som bor på menneskelig hud. Siden overdreven vekst eller tilstedeværelsen av noen bakterier kan bringe til akne, er det mulig at det er grunnen til at slam av Dødehavet har blitt brukt til å behandle utbrudd fra bibelske tider.

Bruk slam av Dødehavet i en slammaske eller få kremer og lotioner for ansiktet som inneholder slam av Dødehavet, kan hjelpe deg med å ha mindre utbrudd.

Risiko og bivirkninger

Dødehavet gjør det mulig å bare brukes eksternt. Forbruket av kopper av Dødehavet i store mengder kan ha en giftig effekt.

Det er noen som har hudfølsomhet til metaller, for eksempel nikkel og krom. Siden noen ganger kan sporelementene i enkelte metaller bli funnet i Dødehavs gjørme, kan folk med disse følsomhetene unngå å bruke dammen til Dødehavet som aktuelt behandling eller hjemmebruk. Men forskningen indikerer at de fleste med sunn hud ikke trenger å bekymre seg om’bruk av Dødehavet gjørme på huden.

Ta bort

Slam av Dødehavet erstatter ikke reseptbelagte legemidler for diagnostiserte forhold. Men det er en svært liten måte å behandle visse forhold, øke huden helse og er trygg for de fleste.

Slammet i Dødehavet har vist seg å ha antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper som gjør det nyttig i slam og kosmetikkpakker. Hvis du er bekymret for en følsomhet, snakk med legen din eller dermatologen før du bruker et slambasert produkt av Dødehavet. Sørg alltid for at du tester et lite område på huden din før du bruker et nytt produkt.