Hvor mamma kommer fra?

Beskrivelse

Mamma eller neseslim, er et nyttig produkt for kroppen. Fargen på moppen din kan også være nyttig for å diagnostisere noen sykdommer.

Nesen og halsen er dekket med kjertler som produserer 1 til 2 liter slim hver dag. Svel det slimet hele dagen uten å vite det.

Hovedoppgaven til Nasal Mucus er:

 • Hold våt nese og brystfôr
 • De fanger støv og andre partikler som inhalerte
 • bekjempe infeksjoner

Slimet bidrar også til å fukte luften som inspirerer, noe som gjør det lettere å puste.

Fordi konsistensen av musen endres?

Normalt er slimet veldig tynt og vannet. Når slimosene er betent, kan slimet imidlertid tykkere. Så det blir mamma i nesen som Cola som er en slik plage.

Ulike forhold kan forårsake betennelse i nesemembranen. De inkluderer:

 • infeksjon
 • allergi
 • irriterende
 • vasomotorisk rhinitt

Hvilke mucusfargeendringer betyr?

Slimet er vanligvis klart og vannet. Hvis du har en bakteriell infeksjon, kan fargen endres i grønt eller gult. Imidlertid er denne fargeendringen ikke et absolutt bevis på en «-bakteriell infeksjon». Det kan være et tegn på at A’bakteriell infeksjon har utviklet seg i kølvandet på # 8217; viral infeksjon, men evalueringen av en lege er fortsatt nødvendig for å bekrefte arten av sykdommen din.

Forkjølelse, allergier og mookcia

L’økt produksjon av krus er en måte som kroppen din reagerer på forkjølelse og allergier. Dette skyldes at mucus kan virke både som forsvar mot infeksjoner og som et middel for å frigjøre kroppen fra det som forårsaker betennelse i første omgang.

Når du er forkjølet, er nesen og brystene mer sårbare for en «-bakteriell infeksjon». Et kaldt virus kan indusere kroppen for å frigjøre histamin, en kjemikalie som inflammer nesemembranene og betyr at de produserer mye slim. Hvordan er et forsvar?

En tettere mucus kan gjøre det vanskeligere for bakterier som deponerer på nesen. Nesen som Cola også er måten kroppen din beveger bakterier og andre materialer unødvendige fra nese og bryster.

Selv de allergiske pulverreaksjonene, pollen, mugg, dyrehår eller annen type allergener blant hundrevis kan inflame nasal membraner og produsere overdreven slim. Det samme gjelder for ikke-allergifremkallende irritanter som kommer inn i nesen eller brystene.

For eksempel, puste tobakksrøyk eller plukke opp vann i nesen under svømming kan utløse en kortsiktig cola nese. Å spise noe veldig krydret kan også forårsake midlertidig betennelse i nesemembraner og ufarlig, men overflødig muggroduksjon.

Vasomotorisk rhinitt

Noen mennesker synes å ha nesen som går hele tiden. Hvis dette er ditt tilfelle, kan du ha en tilstand som kalles vasomotorisk rhinitt. & # 8220; vasomotorisk & # 8221; refererer til nervene som styrer blodkar. Den & # 8220; rhinitt & # 8221; er en’betennelse i nasal membraner. Vasomotorisk rhinitt kan løsnes av:

 • allergier
 • infeksjoner
 • Langvarig eksponering for irriterende stoffer i # 8217; luft
 • understreke
 • Andre helseproblemer

Vasomotorisk rhinitt betyr at nervene markerer hevelsen av blodkar i nesemembranene, og forårsaker større produksjon av slim.

Hvorfor Cry produserer ekstra Moor?

En utløsende faktor for en løpende nese som ikke har noe å gjøre med infeksjoner eller allergier eller annen medisinsk tilstand, gråter.

Når du gråter, produserer lacrimalkjertlene under øyelokkene tårer. Noen ruller langs kinnene dine, men andre strømmer inn i tårekanaler ved de indre øyevinkler. Gjennom tårekanaler er tårer tomme i nesen. Så blander de med slim som dekker nesen og produserer lys, men umiskjennelig mamma.

Når det ikke er flere tårer, ikke C’Det er mer nese som kjører.

Behandle årsakene til slimet

Bli kvitt kruset betyr å behandle den underliggende årsaken til løpende nese. Et kaldt virus tar vanligvis noen dager for å kjøre kurset. Hvis du har en løpende nese som varer i minst 10 dager, selv om mamma er klar, kontakt lege.

Allergier er ofte et midlertidig problem, som en blomstring av pollen som holder allergenene i # 8217; luft i flere dager. Hvis du vet at kilden til din MOCCA er A’allergi, kan en benk-topp antihistamin være nok til å tørke opp nesen. Antihistaminer kan forårsake bivirkninger i noen mennesker, for eksempel:

 • døsighet
 • svimmelhet
 • Tørket munn eller nese

Hvis du har spørsmål, eller du er ikke sikker på hvordan en antihistamin kan samhandle med andre legemidler du tar, snakk med legen din eller apoteket.

De foreskrevne og utenfor diskongestøttene kan hjelpe deg med å passere kulde. Imidlertid kan disse stoffene ha en effekt på kroppen som ligner på et adrenalinskudd. De kan gjøre deg nervøs og forårsake tap av appetitt. Les l’liste over ingredienser og advarsler før du tar medisiner, inkludert en decongestant.

Ønsker å lære mer om hvordan du lindrer nesen lukket? Her er åtte ting du kan gjøre nå for å eliminere overbelastningen din.

Ta bort

Hvis du lider av overdreven nasal overbelastning på grunn av forkjølelse eller allergier, bør benk-tålmodige stoffer og litt bidra til å behandle symptomet.

Hvis du finner deg selv å ta et lommetørkle, husk å forsiktig blåse nesen din. Blås kraftig nesen kan faktisk utsette en del av slimet til brystene. Og hvis det er bakterier der inne, kan du forlenge problemer med overbelastning.