Ødelegge de fjerde mytene større på & # 039; ADHD

Folk med oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD) møter svært reelle utfordringer og hindringer i sitt daglige liv. Likevel er mange mennesker ikke klar over denne kampen. Her er fire misforståelser om hva du skal leve med L’ADHD.

1. L’ADHD er en lidelse og # 8220; oppfunnet & # 8221;

L’ADHD er en lidelse og # 8220; usynlig & # 8221; fordi det ikke har noen fysiske symptomer du kan se på kroppen. Av denne grunn tror noen mennesker at det ikke er en reell tilstand. Andre tror at den farmasøytiske industrien L’har oppfunnet for å generere mer fortjeneste. Det medisinske samfunnet har identifisert for første gang L’ADHD i 1980. Brukte begrepet til å beskrive hos arbeidere. Mange leger mener at uorden er i omløp for mye lengre tid.

C’er en voksende forskning som forbinder ADHD til andre fysiske, mentale og livsstilsproblemer. En studere har vist at personer med ADHD er mer sannsynlig å ha dårlig skoleytelse. Studien fant også at voksne med ADHD er mer sannsynlig å være arbeidsledige og har spente forhold til jevnaldrende.

Legene mener at folk med ADHD er mer sannsynlig å lide av depresjon, angst og andre lidelser i # 8217;. De har også flere sjanser til å røyke og har flere problemer med å slutte å røyke. Personer med ubehandlet ADHD er mer sannsynlig å misbruke stoffer. Det er også mer sannsynlig at de har høyere stopppriser. Kort sagt, L’ADHD er en ekte forstyrrelse. Hvis ikke behandlet, kan det ha alvorlige konsekvenser som påvirker kvaliteten på en persons liv.

2. Folk med ADHD er mindre intelligente

Barn og voksne med ADHD blir ofte smadret, uten hjelp eller begå uaktsom feil. Noen bytter denne oppførselen på grunn av mangel på intelligens. Dette er rett og slett ikke sant.

Studier viser at de fleste med ADHD har en’medium intelligens. EN studere På voksne med ADHD viste at C’Det er liten forskjell i intelligensen til mennesker med ADHD sammenlignet med andre. Studien fant at de med ADHDs som har oppnådd en lavere score i etterretningstester, hadde andre eksisterende forhold. Disse forholdene inkluderer en læringsproblemer eller andre kognitive forstyrrelser.

Folk med ADHD oppfører seg ofte på et lavere nivå enn sine jevnaldrende på skolen. Dette fordi de har problemer forbli organisert, vær oppmerksom på detaljer og fullfør aktivitetene. Men deres skoleytelse skyldes ikke mangel på intelligens. Med riktig ledelse kommer folk med ADHD akademisk suksess.

3. Folk med ADHD er lat og umotivert

Ofte kan folk med ADHD oppfattes som lat eller umotivert. De har problemer med å utføre aktiviteter som ikke liker. Dette skjer selv om aktivitetene er nødvendig. For eksempel kan et barn med ADHD ha problemer med å fullføre leksene i litt interessant saken. Men de har ingen problemer med å konsentrere seg om et favorittspill. ADHD voksne kan begå uheldig feil eller unngå ubehagelige oppgaver. Dette kan øke arbeidsbelastningen for sine kolleger.

Å forlate uferdige arbeid er ikke forsettlig. Vanskeligheten ved å fullføre aktivitetene er riktig et karakteristisk symptom på tilstanden. Med omdirigering, positiv forsterkning og riktig styring, kan en person med ADHD fullføre enhver aktivitet.

4. Personer med ADHD er uansvarlige

En person med ADHD kan ofte glemme viktige elementer. De kan miste nøklene eller glemme avtaler med jevne mellomrom. En generell mangel på organisasjon gjør det til å virke som personen ikke bekymrer seg eller ingen innsats for å være ansvarlig. Igjen er det viktig å huske at en person med ADHD har en nevrologisk lidelse som påvirker sin evne til å forbli organisert. Som alle andre symptomer på’ADHD, krever riktig styring.

L & # 8217;

Personer med ADHD lider av uoppmerksomhet, hyperaktivitet, mangel på organisering og vanskeligheter med å fullføre aktivitetene. Disse funksjonene kan gjøre det til å virke som en person med ADHD er uansvarlig. Men L’ADHD er en medisinsk tilstand som påvirker den daglige driften av mennesker. Personer med ADHD velger ikke å oppføre seg dårlig på jobb eller skole.