De beste øyekremene på 2020: For mørke sirkler, daglig bruk og mer

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Øyekrem er spesialiserte produkter designet for å fukte og firde opp huden under øynene.

Musklene under og rundt øynene er i kontinuerlig bevegelse, og huden i området under øynene er tynnere og mer følsomme enn resten av ansiktet. Derfor anbefaler noen eksperter deg å gjøre øyekremdelen av din normale skjønnhetsrutine.

Men hvordan kan du velge en krem ​​for øynene som vil være til nytte for deg mer?

Du kan begrense listen ved å identifisere dine spesifikke bekymringer og finne produkter med ingredienser som oppfyller disse bekymringene.

Produktene i denne listen ble valgt manuelt av dermatologer, sminkeartister, hudpleieeksperter og fra vårt medisinske gjennomgangsteam. Hvert produkt inneholder kraftige ingredienser som har en bevist erfaring med å gi resultatene som folk vil ha fra øyekremet.

Prisguide

  • $ = $ 30 eller mindre
  • $$ = $ 31 til $ 52
  • $$$ = $ 53 eller mer

De beste øyekremer for mørke sirkler

Olay Eyes Eye Lifting Serum

Pris: $

L’Olay Eyes Eye Lifting Serum er rik på peptider og vitaminer som favoriserer en sunn sirkulasjon og erstatning av hudceller under øynene.

Fragrancefrie formelen er også lett og absorberes raskt fra huden. Løfter raske resultater med bruk to ganger om dagen.

Fremfor alt vil denne kulten av favoritt skjønnhet ikke bryte banken. Olay Eyes Eye Lifting Serum er tilgjengelig på apotek og online.

Kjøp nå

Mer Øye Koncentrerte Hydrating Cream

Pris: $$$

Mer hudpleieprodukter betraktes som den hellige gral av boutique merkevarer for mange skjønnhets- og kjendisentusiaster. Dette øyekonsentratet er basert på ekstrakter av alger og antioksidanter for å belyse huden og fjerne rynker.

Produkter La Mer er tilgjengelig i varehus, i skjønnhetsprodukter og direkte fra LA Mer nettstedet. Dette er et dyrere produkt, så sørg for at du kjøper fra en pålitelig selger for å sikre at du får den virkelige.

Kjøp nå

De beste øyekremer for rynker

SVIDIC GEL BALANCING EYE LIFT

Pris: $$

Bildet hudpleie er en av favorittene fra dermatologer og med en god grunn. Denne fuktighetsgivende og forfriskende gelen slapper av rynkene og hønebenene mens du stimulerer kollagensyntese under øynene.

L’Oil D’aloe ekstrakt og en plantebasert peptidforbindelse gjør denne gelen ekstraordinært effektiv.

Du kan finne bildet hudpleieprodukter på noen dermatologiske studier eller kjøpe direkte fra deres hjemmeside.

Kjøp nå

Vital C fuktighetsgivende gel for øyeutvinning

Pris: $$

Et annet bildebilde hudpleie, Vital C fokuserer på hudrensing og på / på / oppfordring av cellulær erstatning. Dette gjør huden din under de mest brus og motstandsrike øynene.

Antioksidanter, hyaluronsyre og echinacea ekstrakt er bare noen av de magiske ingrediensene i denne blandingen.

Du kan finne Image Hudpleieprodukter i noen Dermatology Studios eller kjøpe direkte fra deres hjemmeside.

Kjøp nå

Neutrogenkrem for rask reparasjon av øye rynker

Pris: $

For en billigere øye krem, men fortsatt effektiv at du sikter mot rynker, prøv neutrogenic rask rynke reparasjon øye krem. Denne rike retinolformelen hevder å gi brukere i en uke eller mindre med vanlig bruk.

Hundrevis av fornøyde revisorer sier at det raskt og helt absorberer og # 8217; Hyaluronsyre i formelen bidrar til å få øynene til å se bredere og bredere.

De fleste produktene i denne kategorien er sitater, men dette er en av de få som hevder å faktisk eliminere synlige rynker.

Du kan kjøpe Rapid Repair Eye Cream of Neutrogena rynker i de fleste apotek eller kjøp det på nettet.

Kjøp nå

De beste øyekremer for daglig bruk

Skinmedica TNS Essential Serum

Pris: $$$

Skinmedica er en annen merkevare elsket av våre eksperter. Selv om prisen er høyere enn de fleste, tilbyr dette produktet resultater.

Det er en alt-i-en formel som kan brukes til å sikte på ethvert ansiktsområde hvor du kan danne rynker, selv rundt øynene.

Vitamin E, L’Hyaluronsyre og # 8217; BlackBerry Leaves Extract er inneholdt i dette serum. Men spesialiserte ingredienser, inkludert en patentert blanding av land betinget med humane fibroblaster, gjør dette serum forskjellig fra noen andre.

Du kan kjøpe SkinMedica TNS Essential Serum direkte fra Nettstedet SkinMedica eller Spør din dermatolog om denne linjen med medisinske produkter.

Kjøp nå

Bilde hudpleie Ageless Total Eye Lift Creme

Pris: $$

Denne formelen uten parabener exfoliates forsiktig og favoriserer en sunn sirkulasjon, noe som gjør den ideell for daglig bruk;.

Ekstrakter av grønn te og agurk setter huden og forbedrer antioksidanter, mens vitaminet er en retinol favoriserer den cellulære utskiftningen. Denne krem ​​er også rik på «8217; lysende ingrediens vitamin C, som betyr at du kan si farvel til mørke sirkler.

Samlet sett er dette en «utmerket alternativ for din daglige hudpleie rutine.

Du kan finne bildehudpleieprodukter på deres hjemmeside eller kjøpe dem gjennom din hudlege.

Kjøp nå

Det beste øyekremet å bruke om natten

Clinique Moisture Surge Konsentrert hydrofylling 96 timer

Pris: $$

Denne D & # 8217 fuktighetsgivende gel; vann er ultra lys og absorberer raskt. Du kan bruke den som en del av morgenrutinen din. Men hvis du bruker det om natten, kan du fortsatt se effektene når du våkner og går direkte til trikset uten å bruke på nytt.

Ekstrakter av alger, grønn te og vitamin E er grunnlaget for denne fuktighetsgivende krem, som hevder å hjelpe huden din naturlig å beholde hydrering i 3 dager eller mer.

Clinique-produkter er tilgjengelige i varehus, i skjønnhets- og nettbutikker.

Kjøp nå

Den beste øyekremet for veganer

L’vanlig hyaluronsyre 2% + B-5

Pris: $

Flere øyekremformularer hevder å være veganer, men det vanlige merkevaren har vist en konstant forpliktelse i # 8217; å være grusomhet fri.

L’Vegansk hyaluronsyre er det bestanddelte elementet i denne øyekrem, som er betydelig praktisk og rost av innflytelse av skjønnhet og dermatologer.

Det er også super fuktighetsgivende, takket være et kompleks av vitamin B-5. Hvis du er ute etter et vegansk øyekremalternativ, er det vanskelig å finne en bedre en av dette.

Du kan finne de vanlige produktene i skjønnhet eller nettbutikk butikker.

Kjøp nå

Hvordan velge en krem ​​for øye

Når du ser etter en krem ​​for øye, bør du først forstå hva du vil gjøre produktet. Du vil redusere mørke sirkler? Leter etter et produkt som deporti? Din hud er super sensitiv, fet eller tørr?

Vær realistisk om dine forventninger og vet at ingen produkt kan gjøre alt, uansett hvor mye det koster.

Så husk hvilke ingredienser gjør hva.

  • Antioksidanter. Antioxidant ingredienser som det grønne teekstraktet og ekstraktet av standardbladene bidrar til å redusere effekten av oksidativt stress på huden. De kan bidra til å forhindre rynkeutvikling.
  • Peptider. Peptid ingredienser oppfordrer kollagen produksjon under huden, som brenner og belyser utseendet på huden.
  • Hyaluronsyre. L’Hyaluronsyre exfolierer forsiktig huden ved å hjelpe fuktighet for å trenge inn i hudlaget.
  • C-vitamin. Vitamin C øker hudens lysstyrke og kan bidra til å korrigere pigmenter og toninghud inkonsekvenser.

Øye kremer varierer mye i prisen. Du kan kjøpe et produkt som fungerer for mindre enn $ 10, eller du kan gi deg selv luksusen til å bruke over $ 200 for et medisinsk kvalitetsprodukt. Prisene varierer basert på anerkjennelsen av merkevaren og kvaliteten på ingrediensene som brukes.

Andre faktorer å vurdere: Noen produkter vil fungere bedre for sensitiv hud, for eksempel de uten parfyme eller hypoallergenic.

Når det gjelder ingredienser, er det ingen stiv og rask regel for øye kremer. Så, du trenger virkelig å lese l’liste over ingredienser for ethvert produkt du vurderer.

Forslag til bruk

De fleste øyekrem anbefaler å bruke dem to ganger om dagen. For hurtige absorpsjonsformler, er det typisk å bruke kremet en gang på oppvåkning og en gang før sengetid.

Noen formler har mer spesifikke instruksjoner, og mange produkter fungerer bedre i en skjønnhetsrutine som inkluderer andre produkter, for eksempel fuktighetsgivende krem, vaskemiddel og tonic.

Hvis du bruker kontaktlinser eller du er tilbøyelig til å tørke øynene dine, husk at noen ingredienser i øyekremet, inkludert retinoider, kan få øynene dine til å føle seg tørrere.

Pass på at du holder øyekrem på et kjølig og tørt sted. Og husk at hudpleieprodukter, for eksempel øyekrem, ikke vare for alltid. Etter 6 måneder må produktene kastes og erstattes.

L’

Noen hudpleie elskere sverger for å få et bestemt produkt å gjelde for området under øynene. Men det er mange som hevder at den gamle fuktighetskrem fungerer bra.

Når du kjøper en krem ​​for øye, prøv å holde forventningene dine realistiske. Husk at ingen produkt kan løse alle dine hudpleiebehov.

Les lister over ingredienser og du åpner for å prøve et par forskjellige produkter før du finner det du gjør for deg.