De beste online ressursene for barn mens du reparerer på stedet

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Ikke c’det er tvilsomt at vi alle lever i enestående og utrolig vanskelige tider, spesielt hvis du er ansvarlig for velvære og utvikling av små mennesker.

Rutinene har vært helt opp ned og tiden fløy av vinduet. Hvis du sliter med å holde barna opptatt mens du prøver å jobbe hjemmefra, vet du at du ikke bare er 100%.

Og mens mange av oss generelt kjemper med negler og tenner for å fjerne barna våre fra digitale enheter, er det åpenbart at vi er alle mer enn takknemlige enn Internettet er det nå.

Enten du er på utkikk etter en ny måte å samhandle med din lille eller bare trenger å konsentrere din energi, slik at du kan få en millisekund for deg selv, er det mange digitale ressurser for å holde barna i enhver alder opptatt og # 8211; Og til og med lære og # 8211; Dette kompliserte øyeblikket.

Så, for å hjelpe deg med å omfavne din nye normalitet, setter vi sammen en liste over 15 fantastiske online-alternativer for å underholde barna dine (og kjøpe mor eller pappa litt & # 8216; Du er velkommen).

Som vi valgte

Vi har samlet det beste av nettet for å holde barn i alle aldre stimulert, underholdt og lært. Etter å ha mottatt råd fra lærere og foreldre, undersøkte vi disse alternativene for faktorer som:

  • Pedagogiske aspekter
  • morsomme spill
  • fargerik og engasjerende
  • gjør barna flytte
  • Bidrar til å lære en ny ferdighet (s. es., Kjøkken, språk, musikk)
  • Fokusert på vitenskap, teknologi, engineering eller matematikk

Et notat på prisen

De fleste av disse alternativene er gratis, men noen krever et abonnement. Vi legger merke til de med $.

Oh, og et annet forslag: Mange lokale dyreparker og museer tilbyr sin unike online-programmering under disse hjemmeordrene, så det sjekker også nettstedene til favorittstedene dine i hjembyen din.

Fra 1 til 3

PBS barn

Som en utvidelse av sine fjernsynsprogrammer, tilbyr PBS-barna online spill for barn som har tegnene til deres favorittprogrammer. På dette fargerike og animerte nettstedet kan barna bygge en historie med pinkalicious, svare på matteproblemer med Arthur og skape kunst med pinne og katt.

Besøk PBS barn

Duck Duck Moose Apps

Nå eid av det berømte Khan Academy, tilbyr Duck Duck Moose gratis og interaktive apper for iPad for de yngste. For eksempel, i # 8217; appen sin bitsy edderkopp, en video synger den klassiske sangen mens barn kan samhandle med elementene på skjermen. L’Moose Math App lærer å telle, koble poengene og bestillingen basert på former og farger.

Med hver app er det også flere spørsmål og forlengelsesaktiviteter for foreldrene for å maksimere undervisningsmomentene. Og hvis barna dine allerede har utnyttet tiden på skjermen for dagen, har nettstedet også en rekke utskrivbare regneark som er tilgjengelige hvis du vil bytte fra digital avspilling til analogen.

Besøk Duck Duck Moose

Mus ABC

ABC Mouse ($) tilbyr nesten 1000 leksjoner på 10 nivåer, dekker lesing, matematikk, vitenskap, sosiale studier og kunst. Med animerte leksjoner og spill støttes programmet med musikk, puslespill, utskrivbare regneark og kunstneriske prosjekter.

Det er ikke et akkreditert program, men tilbyr ekstra læring, spesielt for yngre barn som ikke er påmeldt i et formelt førskoleprogram. Din første måned er gratis, etterfulgt av et månedlig abonnement.

Besøk ABC Mouse

Fra 3 til 5

Historie tid fra rommet

Hva kan være vakrere enn de virkelige live astronautene som leser bøker for barn på plass mens de faktisk er i bane? Hvis du har en liten romlig explorer hjemme, er svaret sannsynligvis & # 8221; ingenting & # 8221;. Skriv inn historien fra rommet.

Denne morsomme gratis ressursen tilbyr også vitenskapstidsvideoer, hvor astronautene på den internasjonale romstasjonen leder og filmens vitenskapelige demonstrasjoner (hvis læreplan er designet med vitenskapelige utdanningsstandarder).

Besøk historikktid fra rommet

Kiwico

Ok, så dette er ikke nødvendigvis en’online aktivitet, men la babyen hjelpe deg med å handle på nettstedet for ditt neste prosjekt vil være morsomt.

Kiwico ($) Vende Steam Kit (vitenskap, teknologi, engineering, kunst og matematikk) i boks for barn gruppert etter alder, fra 0 til 104. Mellom & # 8220; tilfeller & # 8221; Beste selgere Det er et sett for produksjon av såpe, et gjør-det-selv-vulkanett og et solsystemsett: flyttet til Bill Nye! Prisene varierer fra $ 24 up.

Besøk Kiwico

Gonoodle

Din lille trenger å brenne litt og # 8216;? Carolina Bacallao, en andre grunnlærer i Denver Public Schools, anbefaler Gonoodle. Denne gratis online ressursen inneholder mer enn 300 videoer av dans og yoga som er rettet mot å holde barna aktiv.

Det er gøy og gjør barna dine flytte & # 8221; sier bacallao. & # 8220; Noen videoer er på spansk og noen lærer innhold mens barn danser.& # 8221;

Det er også hjemmeaktiviteter for hele familien. Fordi de som kan motstå, riste det på & # 8220; Footloose & # 8221; Før du forbereder et hjemmelaget guacamole-spill sammen?

Gonoodle besøk

Nasjonale geografiske barn

Som det klassiske magasinet gir National Geographic Kids-området barn å utforske den naturlige verden og mennesker som bor der. Gjennom bøker, videoer og digitale spill, kan barna lære argumenter for å redusere deres karbonavtrykk og bevare deres favorittdyr habitater.

En av våre favorittaspekter av Nat Geo Kids er de foreslåtte vitenskapelige eksperimenter med naturlige tema som barn kan prøve med ting du sikkert allerede har hjemme. Det er også quizzer og morsomme sider å fylle ut Mad Libs-stil for å fortsette å lære moro.

Besøk Nat Geo Kids

Fra 5 til 8

Åpen kultur

Åpne kulturer er en stor samling av hundrevis av ressurser for alle aldre og skole nivåer, inkludert e-bøker, filmer, ted-ed taler og mer. Det er hundrevis av lenker til nettsteder, lydopptak, språkkurs og mer innsamlet på ett sted.

En utfordring å vurdere: Nettstedet til åpne kulturer er ikke en «8217; brukeropplevelse veldig egnet for barn, så du må kanskje navigere litt og # 8216; på nettstedet for å finne det som fungerer for barna dine.

Åpent kulturbesøk

Epic!

Epic! ($) er et online digitalt bibliotek som tilbyr barn i alderen 12 år og # 8217; tilgang til 40.000 lyd, e-bok og video, inkludert titler på spansk. For et månedlig abonnement kan en familie lese ubegrensede bøker og skape opptil fire profiler: Tenk på Netflix for bøker.

Besøk Epic!

Barn kokker ekte mat

Bruk forkleet og rulle opp ermene, ting kommer til å bli rotete! Matlaging og spising er noen av de største gledene i livet, men for mange travle familier har matlaging et måltid fra bunnen av blitt en & # 8217;. Med alle låst hjemme, forventer vi læringen av kjøkkenbasene igjen.

Med barna kokker ekte mat, vil yngre barn lære enkle ferdigheter som å hælde væsker og spre deigen, mens de mest avanserte små kokkene vil lære ferdigheter med kniver, sikkerhet og hvordan du lager egg. Dette krever et abonnement, men tilbyr for tiden en gratis 2-ukers prøve.

Besøk barna kok ekte mat

Khan Academy

Khan Academy er en ideell organisasjon som tilbyr kurs i matematikk, vitenskap, kunst og menneskelig vitenskap og til og med forberedelseskurs for større studenter. Du vil finne datavitenskap, finans, animasjonsleksjoner og til og med sosial og følelsesmessig læring (et ord D & # 8217, rekkefølge i # 8217; utdanning i disse dager).

Mange skoledistrikter bruker allerede Khan Academy i sine vanlige læringsprogrammer og fjernundervisning, så det er en tillitskilde til lærere. De har også forhåndsplanlagte programmer, så hvis du ikke er sikker nok til å starte med hjemmelaget, vil du ha litt & # 8216;.

Besøk Khan Academy

Utmerket for alle aldre

Duolingo

Denne gratis appen for L’Læring av språk og nettsted Tilbudsinstruksjoner på 23 forskjellige språk (til og med Klingon!). Fremfor alt gjør Doolingo det morsomt. Ved hjelp av korte leksjoner, kan du lære et nytt språk til rytmen din.

Studentene kan tjene poeng for de riktige svarene, holde motiverte med premier og få umiddelbar tilbakemelding mens de stiger. Det er animert, oppmuntrende og enkel å bruke, så barn i alle aldre kan begynne å lære et nytt språk!

Besøk Doolingo

Hørbar

Amazonas hørbar er en Audiobook-tjeneste som vanligvis starter med en gratis prøveversjon, deretter et månedlig abonnement. Men med det meste av landet under stue hjemme, tilbyr gratis å lytte til hundrevis av historier. Deres alder varierer fra Littlest Listgeners til valg for ungdom og voksne, samt historier på flere språk fra tysk til japansk.

& # 8220; hørbar er et flott verktøy for alle studenter og spesielt de som har dysleksi og andre lesekomplikasjoner, sier Erin Carter, koordinator for’spesialundervisning på Hill Country Special Education Co-op en Fredericksburg , i Texas.

Besøk hørbar

Outschool

Outschool ($) tilbyr online video instruksjoner som dekker et bredt spekter av emner, drevet av en live instruktør og andre studenter. Leksjonene har en individuell pris (fra $ 5) og inkluderer ikke bare grunnleggende fag som samfunnsstudier, matematikk, engelsk og vitenskap, men også kunst, musikk og språk.

Outschool fokuserer også på ferdigheter i livet som mat og økonomi, helse og velvære (som følelsesmessig og næringsmessig helse), programmering og teknologiske emner og til og med morsomme leksjoner som involverer Fortnite og Harry Potter.

Besøk outschool

Smithsonian institusjon

Smithsonian tilbyr en rekke elektroniske ressurser, inkludert Zoo Animal Cams, Musical Recordings, Geografi fra Space, Meteorology og More. Fremfor alt tilbyr nettstedet mange spill som tilbyr barn en morsom og vanedannende måte å eksperimentere kunst, vitenskap og historie på emner.

Besøk Smithsonian

Ta bort

Dette er (ikke å si noe annet) et vilt øyeblikk av livet vårt. Selv om & # 8220, ta tilflugtssted på plass & # 8221; Det tilbyr en & # 8217, utmerket mulighet til å nyte en PO & # 8216; av kvalitetsfamilie, gå sakte med deg selv hvis du trenger barna dine til å ha det gøy alene for litt’hver dag.

Selvbehov er tilgjengelig i mange forskjellige former, og vi håper at disse digitale ressursene kan hjelpe deg med å finne litt og ro. Hvis det er det du trenger akkurat nå.