De 5 beste påminnelsene for narkotika

Hold deg friske og ansette stoffer nøyaktig når kroppen din trenger er viktig, men noen ganger glemmer du.

L’å ta medisiner bør være så enkelt og automatisk som mulig, ikke en annen ting du trenger for å legge til i din mentale sjekkliste.

Heldigvis er det mange produkter der ute som legger til enkelhet og enkelhet. ALLE’ADHERENCE til stoffet ditt regime & # 8211; Enten du skal sørge for at du får det eller ikke ved et uhell, ta to doser & # 8211; som går langt utover din mors piller boks.

1. Påminnelse om Medisafe Drugs

Denne påminnelsen for narkotika er en enkel smarttelefonapp og kan bidra til å håndtere narkotika av mange mennesker takket være flere profiler. Han sporer også reseptene dine og minner deg når det er på tide for en topp-up.

Medisafe er en gratis og Android-app og mottatt fire og en halv stjerner på den respektive App Store. Er den mest stemte og mer nedlastede medisinske påminnelsen om Apple Store.

Ta det for iPhone eller Android.

2. Tabtime Vibe Vibrerende Pill Timer Påminnelse

Hvis L & # 8217 Grip til ditt medisinske program er et problem på grunn av den generelle glemelsen, kan du prøve en mer moderne versjon av den klassiske plastpillen.

For mindre enn $ 20 har timeren påminnelsen om tabtime vibe vibrerende pillen fem rom med forskjellige alarmer som avgir et akustisk signal og vibrere når det er på tide å ta medisin.

Bare 1 tommer høy og litt over 3 tommer i diameter, passer lett til jakke lomme, bag eller ryggsekk.

Last ned her.

3. Minner

Hvis du vil ha påminnelser og advarsler for mobile enheter, dekker Med Minder deg. Piller dispenser inneholder fire daglige doser medikamenter og distribuerer digitale påminnelser og # 8211; Lys, akustiske signaler og telefonsamtaler & # 8211; Med sine cellulære tilkoblinger, noe som betyr at det ikke er nødvendig å koble det til en telefonlinje eller Internett.

Krever en månedlig leieavgift, som starter på $ 39.99 for L’mer elementær enhet. Noen enheter opprettholder de enkelte lommene lukket, en viktig funksjon hvis det er små barn.

De mest avanserte enhetene & # 8211; Ankomst opp til $ 64.99 per måned & # 8211; De har livslinjer som kontakter nødpersonell, i tilfelle behov.

Last ned her.

4. Pillpack

Hvis du vil at doseringen skal gjøres for deg, og du trenger ikke engang å gå til apoteket, har Pill Pack dette og mer.

Når du registrerer deg, overfør medisiner og sett en startdato. Den neste tingen du vet, doserte narkotika begynner å komme hjem hver annen uke, i plastpakker bundet sammen på en rulle. Du vil også kontakte legen din for å bekrefte medisineringsprogrammet ditt og igjen når reseptene senkes.

Alt du trenger å gjøre er å være oppmerksom på # 8217; nå og datoen som skrives ut på hver enkelt pakke.

Pillpack har også en Smartphone-app som gjør det mulig for brukere å sette forskjellige påminnelser i løpet av dagen, noe som gjør hele stoffinntaksprosessen mye enklere.

Last ned her.

5. Påminnelse en gang om dagen

Hvis du liker dine analoge påminnelser, og du må bare ta en pille om dagen, som antibiotika, L’E-pille en gang en dags påminnelse kan være et godt alternativ for deg.

Denne plastbryteren er lett festet på en jevn overflate, som et medisinsk kabinett eller et kjøleskap. Etter å ha tatt pillen, roter knotten på dagen i uken pågår, så du vet når du har tatt stoffet forrige gang.

Limet lar deg flytte den til forskjellige tjenester.

Last ned her.