Hallusinasjoner av Assenzio: myter og fakta av grønne feer

Del på Pinterest

Absinthe, en likør, er en kombinasjon av alkohol og urter, hovedsakelig fennikel, anis og en type assinment kalt Artemisia absinthium. Her er hva navnet tar.

Van Gogh og Picasso var gode fans Dell’Absinthe til tider, sammen med andre artister. Noen tror at hallusinasjonene indusert av # 8217; Absinthe har delvis inspirert noen av deres største verk.

Det ble antatt at disse hallusinasjonene var en tujone-effekt, en forbindelse av typen absint som ble brukt i # 8217; absinthe.

Men faktum er at # 8217; Absinthe faktisk ikke forårsaker hallusinasjoner.

Fra hvor hele greia kommer fra’hallusinasjon?

L’grønn aperitiff ble legendarisk i slutten av det nittende århundre Paris takket være bohemske kunstnere og forfattere som har rapportert psykedeliske effekter som endrer sinnet.

Han vandret sine tanker, som balanserte utvidelsen av deres bevissthet og inspirasjon av kreativitet. Dette brakte assistenzion å bli ofte kalt Green Muse eller Green Fairy.

Det var bare i årene & # 8216; 1970, etter oppstigningen av psykedeliske stoffer, hvilke forskere endelig begynte å sterkt studere Tujone og dets effekter. På det tidspunktet hadde Absinthe allerede blitt utestengt i USA og andre land i flere tiår.

Andre påståtte effekter

I tillegg til hallusinasjoner var Absinthe også forbundet med en rekke negative psykotropeffekter, inkludert mani og psykose. Det var antatt at disse var i voldelig og uregelmessig oppførsel.

Det ble selv sagt at assistent forårsaket fysiske symptomer, for eksempel ansikts sammentrekninger, nummenhet og kramper.

Det ble sagt at folket viser symptomer indusert av # 8217; Absinthe ledet av Absinthe, en tilstand som siden har blitt nektet.

Da han ble utestengt?

Trykket for å forby drikken kom fra det medisinske samfunnet og politikerne. L’Siste spiker i kisten har kommet etter en straffesak som har vært kallenavnet & # 8220;Absinthe mord. & # 8220;

En sveitsisk bonde skutt og drepte sin gravide kone og to døtre. Han ble funnet svimmet over en av sine kropper i hans bakgård. Han hadde ikke noe minne om mordene.

Politiet fokuserte på hans forbruk av to glass Absinthe før mordene. Selv om det også har konsumert rikelig antall andre alkoholholdige drikker, har Absinthe blitt klandret og Sveits forbudt det 1905. I påfølgende år fulgte andre land eksemplet; Eksempel.

Tilbakekalling av forbudet

Forskere til slutt etablert at Tujonet har negative effekter på ytelse og # 8217; humør bare hvis konsumert i høye mengder, mer enn du kunne finne i en typisk flaske Absinthe. Som svar ble forbudet tilbakekalt i EU i 1998.

USA eliminert forbudet i 2007 med strenge forhold på mengden tujon som absinten kan inneholde.

Hva c’er bak alle de ville effektene da?

Det viser seg at effekten av å endre sinnet til’Absinthe var sannsynligvis bare resultatet av alkohol veldig sterk, ifølge en 2008 studio.

Som med enhver annen kraftig alkoholholdig drikkevare, vil du oppleve noen sterke effekter hvis du drikker for mye. Og basert på ulike relasjoner, drakk folk med Absinthe mye.

Som for noen av de viktigste og innovative artister i verden som tror at Absinthe har gitt dem en kreativ fordel? Sannsynligvis refererer til effektene av «7217-forgiftningen i den første fasen, som inkluderer følelser av:

  • eufori
  • begeistring
  • selvtillit

Videre, ifølge ulike relasjoner, hadde mange av kunstnerne og forfattere som ble inspirert av den grønne musen også en svakhet for andre stoffer som forandrer sinnet, inkludert opium og hasj.

L’Axinzio Moderna er annerledes?

Ja og nei. Det antas at den moderne absinten inneholder mindre tujon av pre-forbudet. Men A studere Pre-forbud flasker fant at tujonet nivåer ikke var så forskjellige fra de du finner i dag.

I USA, destillert ånder markedsført som fraværende må være fri for Tujone i henhold til FDA-standarder. Er definert som inneholdende Mindre enn 10 deler per million Tujone.

Videre inneholder noen moderne versjoner mindre alkohol sammenlignet med pre-forbud versjoner.

Hvor mye alkohol C’er i # 8217; Absinthe, uansett?

På tidspunktet for galskapen i Molly; Absinthe og mordene inneholdt drikken ca 70% alkohol, som er 140 grader.

I dag er det ikke så annerledes. For tiden, de fleste av’Absinthe solgt i USA inneholder 40 til 75 prosent av alkohol, avhengig av merkevaren.

Bunnlinjen

Til tross for det du kanskje har hørt, den # 8217; Absinthe faktisk ikke forårsaker hallusinasjoner.

Hvis du tenkte på avtalen din med den grønne fairyen i håp om å bli en moderne Oscar Wilde, spare penger og velge enhver annen høyverdig drikke.