Teorien om Ramzi: Det er ekte?

Beskrivelse

I de fleste tilfeller kan du oppdage barnets kjønn om halvparten av graviditeten & # 8211; mellom 16 og 20 uker & # 8211; Under A’strukturelle ultralyd. Men hva skjer hvis du vil vite det før?

Det er mange grunner til at du kanskje vil vite før. Du vil kanskje begynne å dekorere et barnehage eller registrere deg for en baby shower.

Å finne ut på forhånd kan også hjelpe deg med å forberede deg selv hvis barnet ditt kunne ha en medfødt eller genetisk sykdom. Noen forstyrrelser er knyttet til det faktum at barnet er mann eller kvinne. Hvis familien din har en genetisk historie om en av en bestemt forstyrrelse, kan du være interessert i å oppdage sex så snart som mulig.

Dr. Saam Ramzi Ismail har utviklet teorien Ramzi. Noen ganger kalles det også metode for Ramzi eller teori eller metode for Ramzi.

Dr. Ismail hevder å kunne bestemme føtalseks allerede på 6 uker fra # 8217; Start av en graviditet ved hjelp av en ultralyd på 8217; 2-D. Men hva som er gyldig denne teorien?

Hva er teorien om ramzi?

Ifølge denne teorien prøvde Dr. Ismail å avgjøre om C’Det var et forhold mellom et barns kjønn og hvordan og hvor placenta ble dannet. Han gjorde det ved å observere lateraliteten av placental / choriera villi. Dette er formasjonene som ligner på hår som utgjør morkaken.

Imidlertid er denne metoden for å bestemme kjønn ikke bekreftet av forskning utsatt for enslig revisjon. Et peer-reviewed magasin er stedet der konsolidert medisinsk studier publiseres slik at deres gyldighet kan bli revidert av andre forskere og leger.

Det har imidlertid blitt et tema for diskusjon veldig populært blant gravide kvinner. Mange kvinner publiserer skjermbilder av deres første ultralyd for å se om noen kan gjette barnets kjønn ved hjelp av teorien om Ramzi.

Det fungerer?

C’er et vitenskapelig grunnlag for teorien om Ramzi? Det korte svaret er nei. Det har ikke vært noen videre studier på Posisjonering av placenta posisjonering for å forutsi sex allerede på 6 uker. Så, legene forblir skeptiske.

«Teorien om Ramzi virker for vakkert å være sant, som mange stress. Det kan ikke ha noen reell vitenskapelig gyldighet & # 8220; sa Dr. Sherry Ross, Ob-gyn og kvinners helse ekspert på Providence Saint John’s helsesenter i Santa Monica, California.

Legg også merke til at de seksuelle kroppene begynner å danne seg i et embryo på 4 uker. & # 8220; det ville være veldig overraskende å lære at noen kunne oppdage denne informasjonen bare to uker senere, med en nøyaktighetshastighet på 97% & # 8221; sa.

Ta ut mat

Så, hva er samtykket?

Viktig melding om å ta med hjemmet på Teorien om Ramzi er at par ikke bør gjøre for tidlig beslutninger på 6 uker på skjebnen til # 8217; embryo & # 8221; sa Dr. Ross.

Hvis du er bekymret for sexbaserte genetiske anomalier, bruk en av de aksepterte genetiske testene.

Den mest nøyaktige måten å bestemme sex har alltid vært gjennom kontrollen av barnekromosomer. Dette ble tradisjonelt gjort gjennom invasive tester, for eksempel prøvetaking av Choriera Villi utført mellom 11 og 14 uker, eller # 8217; amniocentesis utført på ca 16 uker.

C’er også en ny, ikke-invasiv Analyse av mors blod som kunne bestemme kjønn til et barn som allerede er fra 9 uker . Dette er praktisk og ikke en risiko for barnets helse eller mor.

De Primær indikasjon For å utføre denne testen er å gi informasjon om risikoen for barnet av kromosomale lidelser, inkludert Downs syndrom. Testen brukes ikke bare som en sexbestemmelsestest, med mindre det er bekymring for sexforstyrrelser.