Chinino i tonet vann: det er trygt og hva er bivirkningene?

Beskrivelse

Chinino er en bitter forbindelse som kommer fra barken i Kina-treet. L’treet kan bli funnet mer vanlig i Sør-Amerika, Sentral-Amerika, Karibiske øyer og vestlige kysten deler av Afrika. Chinino ble opprinnelig utviklet som medisin for å bekjempe malaria. Det var grunnleggende å redusere dødelighetsraten for arbeidere som bygget Panama Canal ALL’begynnelsen av det 20. århundre.

Chinino, hvis det finnes i små doser i # 8217; tonet vann, er trygt å konsumere. Det første tonede vannet inneholdt kininopulver, sukker og karbonert vann. Siden da har det tonede vannet blitt en vanlig mikser med likører, den mest berømte kombinasjonen er gin tonic. Den amerikanske mat- og stoffadministrasjonen (FDA) tillater tonet vann å ikke inneholde mer enn 83 deler per million av Quinino, fordi det kan være bivirkninger fra kinin.

I dag drikker folk noen ganger tonet vann for å behandle nattkramper knyttet til sirkulasjons- eller nervesystemproblemer. Imidlertid anbefales ikke denne behandlingen. Chinino administreres fortsatt til små doser for å behandle malaria i tropiske områder.

Chinino fordeler og bruker

Den største fordelen med Chinino er for behandling av malaria. Det er ikke brukt til å forhindre malaria, men heller å drepe organismen som er ansvarlig for sykdommen. Hvis det brukes til å behandle malaria, Quinine Den administreres i form av en pille.

Chinino er fortsatt i # 8217; tonet vann, som forbrukes over hele verden som en populær mikser med likører, som gin og vodka. Det er en bitter drink, selv om noen produsenter prøvde å myke en PO & # 8216; Smaken med tilsatt sukker og andre aromaer.

Bivirkninger og risiko

Chinino i # 8217; tonet vann er tilstrekkelig fortynnet for å gjøre alvorlige bivirkninger usannsynlig. Hvis du har en reaksjon, kan den inkludere:

 • kvalme
 • magekramper
 • diaré
 • Han retched
 • Buzz i ørene
 • forvirring
 • nervøsitet

Imidlertid er disse mer vanlige bivirkninger for chininus tatt som et stoff. Blant de potensielle mer alvorlige bivirkningene forbundet med Quinino er det:

 • Blødende problemer
 • Nyreskade
 • unormal hjerteslag
 • Alvorlig allergisk reaksjon

Husk at disse reaksjonene hovedsakelig er relatert til kinin, stoffet. Du bør ha en drink noe To liter tonet vann per dag Konsumere den daglige dosen av kinino i form av en pille.

Hvem bør unngå kinin?

Hvis du hadde en dårlig reaksjon i fortiden, tonet eller kininvann, bør du ikke prøve igjen. Du kan også ikke anbefales å ta kinin eller drikke tonet vann hvis:

 • Den har en unormal hjertrytme, spesielt et langvarig QT-intervall
 • Den har et lavt nivå av blodsukker (fordi kininen kan redusere blodsukkernivået)
 • jeg er gravid
 • Den har en sykdom til nyrer eller lever
 • Det tar medisiner, for eksempel blodfluidisering, antidepressiva, antibiotika, antacida og statiner (disse stoffene kan ikke hindre deg i å ta kinin eller drikke tonet vann, men du bør informere legen din om disse og andre stoffer du tar hvis du er foreskrevet Chinino )

Hvor ellers kan du finne kininen?

Mens en gin og tonic og en vodka og tonic er de grunnleggende produktene i en hvilken som helst bar, blir det tonede vannet en mer allsidig drink. Nå er det blandet med tequila, brandy og nesten hvilken som helst annen alkoholholdig drikke. Citrus aromaer blir ofte lagt til, så hvis du ser begrepet & # 8220; bitter sitron & # 8221; O & # 8220; bitter lime & # 8221; du vet at drikken inkluderer tonet vann med en sur frukt tilsatt.

Imidlertid er det tonede vannet ikke bare brukt til å blande med alkohol. Kokker kan inkludere det tonede vannet i smeten når de steker sjømat eller desserter som også inkluderer gin og andre likører.

Ta bort

Hvis L’tonet vann er din favorittblander, er du sannsynligvis sikker på at du har litt & # 8216; fra tid til annen. Men ikke drikk dem og tenker at han vil holde nattkramper i bena eller forholdene som bensyndromet uten hvile. Vitenskapen er ikke der for tonet vann eller kininen for å behandle disse forholdene. I stedet, kontakt lege og utforske andre alternativer. Men hvis du reiser i en del av verden hvor malaria fortsatt er en trussel, be om informasjon om bruk av kinin for å behandle sykdommen hvis du ikke er uheldig nok til å kontrakt det.