Cafelea fra Abstinenza fra koffein: 7 tips for lindring og mer

Beskrivelse

Selv om mange mennesker knytter koffeinavholdet på høye forbrukets koffein, ifølge John Hopkins Medicine, kan avhengighet dannes etter å ha drukket En kopp kaffe & # 8211; Ca 100 milligram koffein & # 8211; per dag.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan peppermynte, is og andre terapier kan hjelpe deg med å lindre hodepine og redusere avhengigheten av koffein generelt.

Fordi hodepine skjer

Koffein begrenser blodårene i hjernen. Uten det, utvides blodårene dine. Følgende økning i blodstrømmen kan utløse hodepine eller provosere andre symptomer på avholdenhet.

1. Ta en smertestillende fra disken (OTC)

Flere OTC smertestillende midler kan bidra til å lindre hodepine, inkludert:

 • Ibuprofen (Advil, Midol)
 • Paracetamol (Tylenol)
 • Aspirin (Bayer, Bufferin)

Disse stoffene er vanligvis tatt en gang hver xnumx-xnumx timer til smerten er dempet. Dosen vil avhenge av typen og styrken på # 8217; Paekiller.

En måte å lindre hodepine fra avholdenhet fra koffein, så vel som andre hodepine, ansette en smertestillende som inkluderer koffein som en ingrediens.

Koffein hjelper ikke bare kroppen din absorbere stoffet raskere, men produserer disse stoffene 40 prosent mer effektiv.

Det er viktig å huske at forbruket av koffein i noe slag vil bidra til avhengigheten av kroppen din. Du bestemmer deg for å la tilbaketrekkingen gjøre kurset eller gjenoppta forbruket.

Hvis du tar en smertestillende, begrenser du # 8217; bruk to ganger i uken. L’å ta disse stoffene for ofte kan forårsake sprette hodepine.

Prøv det nå: Kjøp Ibuprofen, Paracetamol eller Aspirin.

2. Bruk peppermynteolje for aktuell bruk

Noen Undersøkelser antyder at den aktuelle Menthol & # 8211; Det aktive prinsippet om peppermynte & # 8211; kan bidra til å berolige hodepine ved å redusere betennelsen og slappe av avhandlingsmusklene.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: En studie fra 2016 hevder at den aktuelle peppermynteoljen kan være så effektiv som paracetamol i # 8217; lindre spenningshodepine.

Hvis du vil prøve, må du forsiktig massere to eller tre dråper peppermynteolje på forsiden eller templene. Denne oljen kan påføres trygt uten å bli fortynnet, selv om du kan blande den med en vektorolje (som «8217; kokosnøttolje).

Prøv det nå: kjøp peppermynteolje og oljevektor.

3. Hold deg hydrert

Hvis du drikker kaffe eller andre drinker som inneholder koffein, øker vanninntaket kan hjelpe redusere risikoen For relaterte hodepine.

Koffein kan få deg til å urinere mer, og øker mengden væsker du mister. Utilstrekkelig mengde væsker i kroppen eller dehydrering kan redusere hjernens volum.

Når hjernen din krymper, gå bort fra skallen din. Dette utløser smertereceptorer i den beskyttende membran som omgir hjernen, noe som kan utløse hodepine.

Mengden væsker som hver person trenger å holde seg hydrert kan variere. En god praktisk regel er å drikke åtte glass D’vann om dagen.

4. Påfør en ispakke

Is er et ideelt middel for mange mennesker som lider av migrene. Påføring av en isvekking til hodet kan bidra til å lindre hodepine ved å endre blodstrømmen eller numbing l & # 8217;.

A’Et annet alternativ er å sette isvekten på baksiden av nakken. I et lite studio, Forskere har plassert en kald pakke på Carotid arterie i deltakerens nakke. Kald behandling har redusert migrene smerten på omtrent en tredjedel.

Prøv det nå: Kjøp en ispakke.

5. Stimulerer dine trykkpunkter

Ulike poeng rundt kroppen din er relatert til helsen din. Disse kalles trykkpunkter eller terapeutiske poeng.

Å trykke på visse trykkpunkter kan bidra til å lindre hodepine, delvis løsne muskelspenning. Forskere i A 2010 studio Han oppdaget at en måned med behandling med akupressur lettet kronisk hodepine bedre enn mine kriger.

Du kan prøve å dype deg hjemme. Et punkt bundet til hodepine er plassert mellom tommelen og # 8217; indeksen. Når du har hodepine, prøv å trykke godt på dette punktet i fem minutter. Pass på at du gjentar teknikken på motsatt hånd.

6. Hvilte litt & # 8216;

Noen tror at det knuser en lur eller går i seng tidlig, kan bidra til å lindre hodepine.

I en liten studie av 2009, 81 prosent Deltakere med vedvarende spennings hodepine har sitert søvn som den mest effektive måten å finne lettelse på. De forholdet mellom søvn og lettelse fra’migrene Det ble også lagt merke til.

Når det er sagt, sover søvn en bestemt forbindelse med hodepine. For noen mennesker er søvn en utløsende faktor av hodepine og andre er en effektiv behandling. Bli kroppen din bedre.

7. Møter ditt ønske om koffein

Hvis andre tiltak ikke gir lettelse, kan du vurdere å gi opp ditt ønske om koffein. Selv om dette er en ufeilbarlig måte å berolige symptomene, bidrar dermed til din avhengighet.

L’Enkel måte å avbryte denne syklusen er å redusere eller helt gi opp koffein.

Andre symptomer på abstinens fra koffein

Koffeinabstinenssymptomer kan starte innen 24 timer fra den siste rekrutteringen. Hvis du går ut av det kalde Tyrkia, kan symptomene vare i en uke.

Sammen med hodepine kan abstinens symptomer inkludere:

 • utmattelse
 • døsighet
 • lav energi
 • lav humør
 • Konsentrasjonsproblemer

Hvordan redusere din avhengighet av koffein

En måte å unngå abstinens hodepine fra koffein er å redusere koffeinavhengigheten. Men du kan ende med enda mer hodepine hvis du går til den kalde Tyrkia.

Den beste måten er å redusere sakte. Du bør sikte på å redusere rekruttering av om 25 prosent hver uke.

For eksempel, hvis du vanligvis drikker fire kopper kaffe om dagen, ta en tre kopper om dagen for den første uken. Fortsett å redusere opp til en eller ingen kopp om dagen. Hvis du vil ha smaken av kaffe, gå til den koffeinfrie.

Du kan vurdere å bruke en matdagbok for å holde oversikt over mengden koffein du tar. Dette vil hjelpe deg med å redusere andre kilder til koffein, for eksempel svart te, brus og sjokolade. Det kan være nyttig å bytte til alternativer uten koffein, som urtete, seltz med fruktjuice og carob.

Bunnlinjen

De fleste kan klare avhengighet av koffein eller redusere avhengighet uten medisinsk inngrep.

Du bør gjøre en avtale med legen din hvis hodepine er ledsaget av:

 • kvalme
 • svakhet
 • feber
 • Dobbeltsyn
 • forvirring

Du bør også konsultere legen din dersom hodepine forekommer oftere eller øker enn tyngdekraften.