Divisjon av penis: Teknikker, sikkerhet, effekt på fruktbarhet og mer

COS’er biseksjonen av penis?

Penis-divisjonen, klinisk kjent som biseksjonen av penis- eller kjønnsforstyrrelsen, er en type kroppsendring. Det deler kirurgisk penis i halvparten.

Tradisjonell biseksjon inkluderer åpningen av hodet, eller glans, penis. Det kan deles en gang til senteret eller langs hver side av # 8217; tre.

Det finnes ulike typer divisjon?

Penis-divisjonen brukes ofte som en generisk begrep. Det er mange forskjellige måter å dele penis og hver prosedyre har navnet sitt.

Split Head

Dette gjøres ved å kutte penishodet i halvparten, slik at resten av resten av # 8217;. Din kirurg kunne råde deg til å først utføre en carnotologi. En carnotomi utvider hullet der urinen kommer ut.

Adskillelse av # 8217; hele akselen

Dette gjøres ved å dele # 8217; hele penis i halvparten, fra hodetipset til bunnen av # 8217;. På slutten kan penis virke som det krøller mot # 8217; inne når du har en & # 8217;.

Reversering

Dette gjøres ved å kutte penis i halvparten forlater hele hodet.

Superincision

Den øvre delen av penis er åpen, men ikke helt fra # 8217; en annen del. Dette kan gjøres fra hodet til # 8217; tilbake til treet og bunnen av penis, eller bare på en Penis på en øverste del av penis, som hodet eller bare l & bare l’auksjon.

Subincision

Penis er kuttet fra stedet til opp til # 8217; start av trommelen.

Hva det ser ut som?

Fordi det var gjort?

Penis-divisjonen er en svært personlig forandring. Det er en rekke grunner til at du eller noen du kjenner, du kan gjennomgå denne estetiske prosedyren.

I løpet av Anonym Reddit elsker, En person sa at han hadde valgt å gjennomgå en carnotomi og subincision fordi det tillater urinrøret å motta seksuell stimulering.

For noen mennesker kan splittet gjøres som en del av en BDSM-handling, både for seg selv og for en annen samtykke.

Du vil kanskje dele penis bare fordi du liker måten det ser ut til.

Ingen grunn er ikke gyldig. L & # 8217, viktig er å finne et samfunn som du aksepterer og støtter ditt valg for å endre kroppen din.

C’er en kulturell betydning?

Ulike kulturer praksis penis divisjon.

For eksempel, folk som slutter i moderne Australia, som praktiserer en form for divisjon av penis, kaller de Ariilta. Det er laget som en slags passasje rite for tenåringsgutter. Du tror at 8217; handling om å skape en delt penis representerer en gutt som blir en mann.

I noen samtidige Papua Og Hawaiian kulturer, subincision brukes til å hjelpe unge menn til å passere til ungdomsårene og alle «8217, voksenlivet.

I disse kulturen aksepteres barn som fullfører ritualen uten å vise tegn på smerte eller frykt i samfunnet generelt og autorisert til å anta større ansvar.

Hvis barnet gråter eller på annen måte avslører sin ulempe, kan det ikke være autorisert til å anta det samme ansvaret. For eksempel kan du ikke få lov til å reise utenfor sitt samfunn.

Noen samfunn som en gang utførte penis ritual vil ikke lenger observere samme praksis.

For eksempel er den organiske bomullet påført L’etikett Lardyl folk I Queensland, Australia, en gang han brukte splittelsen av penis som et avsnitt for læring av et spesielt språk kalt Damin. De trodde at dette språket bare var tilgjengelige for de som fulgte denne prosedyren.

Denne prosedyren er sikker?

Penis-divisjonen anses å være trygg hvis det utføres av en profesjonell i et sterilt kirurgisk miljø.

Utfør denne prosedyren alene eller gjør den i gang i en lisensiert struktur kan være farlig og kan forårsake en eller flere av følgende komplikasjoner:

 • Tap av følsomhet på grunn av skade på nerver eller vev
 • overdreven blødning
 • Infeksjon av stoffer eller # 8217; intern anatomi, som urinrør eller nyrer
 • Død av kutan vev
 • Bestemmelse på grunn av feil søm eller helbredelse
 • Ikke vær i stand til å tisse
 • sepsis
 • Økt risiko for 7. september Seksuelle overføringsinfeksjoner)

Denne prosedyren gjør vondt?

Hvis det utføres av en lege mens du er under anestesi, bør denne prosedyren ikke skade i det hele tatt. Men hvis det er gjort uten bruk av anestesi, vil det skade, siden sensitiv hud, nerver og blodårer åpnes.

I begge omstendigheter vil du sannsynligvis prøve en liten smerte og ubehag under helbredelse. Du kan være i stand til å lindre litt / ubehag ved å anta ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans), som L’Ibuprofen (Advil).

Biseksjonen påvirker din evne til å tisse?

Biseksjonen vil ikke påvirke din evne til å tisse med mindre urinrøret er jevnt eller modifisert på en annen måte. Mer åpen l’urinrør, pluss tisse kan spray mot utsiden.

For eksempel kan det hende du finner ut at det er vanskeligere å frigjøre og lede urinen etter at du har en carnotomi eller en subincision.

Du kan fullføre å måtte sitte når du tisse for å sikre at urinen går inn på toalettet.

Biseksjonen påvirker evnen til å onanere eller ha penetrerende sex?

Du kan fortsatt bli vanskelig og ejakulat etter å ha hatt en penis splitting prosedyre.

Derfor: Det er tre stykker svampete stoff i form av en sylinder og # 8211; Den svampete kroppen og to cavernous kropper & # 8211; i penis. Disse vevene svulmer blod for å forårsake en ereksjon.

Med biseksjonen er disse svampete vevene delt mellom to eller flere vedlegg uavhengig. Selv om hvert vedlegg er i stand til å ereksjon, kan denne stoffavdelingen gjøre det vanskelig å forbli konstant natrium.

Du må kanskje endre måten du skriver inn eller bruke et vannbasert smøremiddel, vann for å gjøre det lettere å sette inn.

Når det gjelder kondomer, må du helt dekke begge sider av penis. Dette er den eneste måten å forhindre overføring av seksuelt overførbare sykdommer eller uønsket graviditet.

Avhengig av hvilken type divisjon, kan du finne:

 • Sett en separat kondom på hver side av penis delt inn i to
 • Sett kondom på siden der L’uretralåpning
 • Sett en enkelt kondom på begge sider for en komplett dekning

Biseksjonen påvirker fruktbarheten?

Det er ingen klart søk som Penis-divisjonen påvirker fruktbarheten.

Estetiske endringer har generelt liten eller ingen effekt på de interne penismekanismer. Antallet, kvaliteten og volumet av Spermatozoa er generelt ikke påvirket.

Men komplikasjoner, som penis eller testikulær infeksjon, kan påvirke fruktbarheten. En Kort 2015 antyder at infeksjonsbetennelsen kan forårsake skade på sperm-DNA og påvirke speramens kvalitet.

Mer forskning er nødvendig for å virkelig forstå hvordan denne endringen og alle relaterte komplikasjoner påvirker fruktbarheten.

Hvordan finne en leverandør

Det kan være vanskelig å finne en profesjonell kjører denne prosedyren.

Du kan finne nyttig kontakt noen som spesialiserer seg på Plast eller rekonstruktiv kjønnsoperasjon eller Kjønnsbekreftelse Kirurgi.

Disse kirurgerne er mer sannsynlig å ha utstyrt strukturer for sikre kjønnsmodifikasjonsprosedyrer. De kan være i stand til å indikere riktig retning.

Du kan også finne nyttig surfing på nettsteder, som BME, Ser på Body Mod Community.

en Person foreslår Kontakt en autorisert profesjonell som legger inn kroppskunst eller scarification. Kan være i stand til å komme i kontakt med noen som kjører divisjonsprosedyrer.

Hva du kan forvente under prosedyren

Kirurgen vil injisere en lokalbedøvelse for å dumme området eller gi den generelle anestesien for å holde deg i søvn mens du sover under prosedyren. Dermed utføres prosedyren i henhold til forespørselen din.

Meatotomi

Din kirurg vil kutte en V-skjema fra # 8217; urinrøret ned for å åpne kartet. Så sy de stoffene sammen til urinrøret vil ha det ønskede utseendet: større, helt åpen eller på annen måte.

Split Head

Kirurgen vil bruke en skalpell til forsiktig og gradvis og gradvis penis hodet i to halvdeler. De vil føre til at stoffet er utsatt for å stoppe blødning og tillate helbredelse.

Adskillelse av # 8217; hele akselen

Kirurgen din vil bruke en skalpell for å kutte penis fra halvparten fra hodet til basen. Derfor vil de føre til at stoffet blir utsatt for hver side.

Reversering

Kirurgen vil kutte penisstangen, fra # 8217; høy eller bunn, og vil kaste bort gravering til størrelsen oppfyller dine forventninger. Deretter vil de føre til at stoffet er utsatt for innsiden av det indre av åpningen.

Super eller subincision

Kirurgen din vil utføre en § 8217; gravering langs den øvre delen (super) eller lavere (sub) av penis. Hvis subincision vil vise urinrøret, kan kirurgen også kjøre en kartotoomi slik at 8217; åpning møter dine forventninger.

Com’er helbredelsesprosessen?

Gjenopprettingstid varierer avhengig av Amplitude «8217;. En carnotomi kan helbrede om noen dager. En kompleks prosedyre kan ta uker. Pass på at du følger alle instruksjonene for postterapi levert av kirurgen din.

Noen forslag fra de generelle retningslinjene er:

 • Endre dine kirurgiske medisiner hvert par timer etter at du har kommet hjem.
 • Vask det kirurgiske stedet med varmt vann og en delikat såpe.
 • Bruk fans for å lindre smerte.
 • Sitt i et varmt bad for å redusere smerte etter at kirurgiske dressinger har blitt fjernet og snittene begynner å helbrede.
 • Ikke løft noe mer enn 10 pund eller trening for en uke.
 • Ikke ha sex til kirurgen forteller deg at det er godt å gjøre det.

Bunnlinjen

Som med enhver kroppsendring, er det involvert noen risikoer i # 8217; utførelse av prosedyren og i behandlingen av penisen senere.

Gjør søket ditt og velg den som fungerer best for deg og konsulter noen fagfolk før du fortsetter prosedyren.

Til slutt, følg alle legenes instruksjoner for å sikre at du helbreder riktig og vær oppmerksom på en spesiell omsorg du må låne ut til din penis delt.