Brenne flere kalorier under syklusen? Faktorer å vurdere

Del på Pinterest

Sannsynligvis trenger vi ikke å fortelle deg at en menstruasjonssyklus er mye mer enn når du har syklusen. Det er en syklus opp og ned hormoner, følelser og symptomer som har bivirkninger i tillegg til blødning.

En av endringene du sier, er at kroppen din brenner flere kalorier, selv i ro når du har syklusen. Fortsett å lese for å finne ut om det er sant.

Brenn kalorier under syklusen

Forskere har ikke oppdaget at det brenner flere og flere kalorier under syklusen. De fleste studier på dette emnet bruker små prøver, så det er vanskelig å si om konklusjonene er definitivt sanne.

TIL 2003 studie har oppdaget at resten metabolisk hastighet (RMR) varierer mye i menstruasjonssyklusen. De fant at noen kvinner hadde en bredere variasjon av endringer i deres RMR & # 8211; opp til 10%. Andre kvinner har ikke hatt mange endringer, noen ganger bare L’1.7%.

Dette betyr at kaloriforbruket i en periode virkelig kan avhenge av personen. Noen mennesker kan brenne flere kalorier mens andre ikke har stor forskjell i gjennomsnittlig mengde kalorier som er brent.

Og uken eller to første?

Et annet søk studio publisert i Prosedyre av næringssamfunnet De oppdaget at kvinner har en litt høyere RMR i lutealfasen av deres menstruasjonssyklus. Dette er tiden mellom L’eggløsning og # 8217; Start av den neste menstruasjonssyklusen.

En annen forsker rapporterer at RMR kan øke i selve eggløsningen. Dette er når kroppen din frigjør et egg for en mulig befruktning.

Restmetabolske rate endres i menstruasjonssyklusen og øker i noen dager under eggløsningen og # 8221; sier Melinda Manore, PhD, RD, Emeritus professor i ernæring i Oregon State University. ; Sa dette, kroppen tilpasser seg disse små endringene i # 8217; RMR og vekten endres generelt ikke i løpet av syklusen, bortsett fra vannretensjon som kan forekomme & # 8221;.

Men Manore sier at endringer er så små at du egentlig ikke har et stort kalori krav.

Trening i løpet av syklusen vil brenne deg mer kalorier?

Selv om du fortsatt skal trene regelmessig, er det ingen data for å vise at trening under syklusen gjør at du brenner mer kalorier. Men øvelsen kan få deg til å føle deg bedre fysisk når du har syklusen ved å redusere symptomene som kramper og ryggsmerter.

Ellers, fordi du føler deg sulten?

En studie publisert i European Nutrition Newspaper Han fant at appetitten øker i uken før syklusen.

; Vi oppdaget at det er øker i mat og # 8217; inntak av protein, spesielt inntaket av animalske protein, under den lutealfasen av syklusen, som er L & # 8217, ultimate uke om før & # 8217 ; Start av neste syklus & # 8221; Sunni Mumford, PhD, Earl Stadtman forsker i den epidemiologiske grenen av helseforskningen av den intramural befolkningen på National Institutes of Health and Cootere of the Studio.

TIL 2010 studio De har oppdaget at kvinner med premenstrual lidelse (PMDD) er mer sannsynlig å ha matrike og søte matvarer i lutealfasen sammenlignet med kvinner som ikke har lidelse.

PMDD er en tilstand som forårsaker alvorlig irritabilitet, depresjon og andre symptomer umiddelbart før syklusen.

Årsakene som du er kjent med umiddelbart før syklusen kan være delvis fysisk og delvis psykologisk.

Først, fett og søte mat kan tilfredsstille et følelsesmessig behov når du endrer hormoner, kan få deg til å føle deg lavere.

En annen grunn kan være relatert til overlevelse. Kroppen din vil kanskje ha disse matvarene som et middel for å beskytte kroppen din og gi deg den energien du trenger.

Andre symptomer

Forskere har oppdaget andre symptomer som kan oppstå etter endringen i hormonelle nivåer i menstruasjonssyklusen. Disse inkluderer:

  • En studie publisert i magasinet Fysiologi og oppførsel de har oppdaget at kvinner har større følsomhet for å lukter i løpet av halvparten av deres fase av luteal syklusen.
  • En studie publisert i magasinet Psykologi oppdaget at kvinner bruker mer penger til utseendet og kosmetikkene under eggløsningen.

Tips for å håndtere menstrual sult

Når du vil ha søte eller fettstoffer, kan menstruasjonssyklusen være en potensiell årsak. Vanligvis kan en liten mengde av disse matvarene appease ønsket. Et stykke mørk sjokolade eller tre frites kan være alt du trenger.

& # 8220; [test] for å velge sunne og alternative snacks & # 8221; Anbefal Mumford. Velg da en del av frukt for å bekjempe ønsket om sukker eller integrerte kjeks eller valnøtter for saltede blader.& # 8221;

Andre skritt som skal utføres inkluderer:

  • Spis mindre og hyppigste måltider
  • Gjør en rik proteinsmat med noen karbohydrater, som halvparten av en kalkunsandwich, halvparten av en integrert bagel med peanøttsmør eller forskjellige ostekuber med en håndfull mandler
  • Trening, gå eller flytte
  • Hold deg hydrert med mye vann

Bunnlinjen

Studier har oppdaget endringer i RMR under menstruasjonssyklusen, men resultatene er begrenset, inkonsekvent og avhenger helt av personen. Du kan ha en litt høyere RMR i lutealfasen før syklusen.

Vanligvis er endringer i metabolsk hastigheten ikke tilstrekkelig til å øke kaloriforbruket eller be om et større kaloriinntak. Videre har noen mennesker cravings eller mer sult akkurat nå, noe som kan kompensere for enhver lysøkning.