9 ting å vite om / # 039; timian ekstrakt

Beskrivelse

Noen tror at timianekstraktet kan styrke immunforsvaret og bekjempe symptomer på allergi, astma og autoimmune sykdommer. C’Det er noen sannheter i disse utsagnene?

Fortsett å lese for å finne ut COS’er timianekstraktet og hvilke uttalelser støttes av forskning.

Din timian er en viktig del av immunforsvaret ditt

Thyme kjertelen ligger under skjoldbruskkjertelen og over hjertet ditt. Det er rosen grått og har formen på to ovaler.

Timian er en unik kjertel som det fungerer før fødselen og under puberteten. Når du kommer til puberteten, begynner kjertelen å redusere og fettvevet erstatter det. Når du kommer til 75 år, er timianet vanligvis ingenting annet enn fettvev.

Selv om timiankjertelen slutter å fungere snart nok i livet, tilfredsstiller du fortsatt forskjellige nøkkelformål. Timian er ansvarlig for produksjon og utgivelse av # 8217; hormon timosin. Dette hormonet er ansvarlig for å stimulere produksjonen av T-lymfocytter, eller T-celler på kort. Disse immunsystemcellene bidrar til å avverge kroppsinfeksjonen. Når de er produsert i timianen, reiser T-cellene til lymfeknuter, hvor infeksjoner kjemper.

Forskere studerer også T-celler for deres potensielle evne til å bekjempe kreft.

Med alderen i alderen blir thymus kjertelen mindre og kan bli mindre effektiv.

L’Thyme Extract er produsert av timiankjertelen av kyrene

L’thyme ekstrakt er produsert av timian kjertlene i kyrene, typisk kalver. Det kan også bli syntetisk produsert. Legg merke til at C’er en forskjell mellom timianen og # 8217 ekstraktet; thymus serpyllum ekstrakt. Quest & # 8217, sist kommer fra timiananlegget.

Fordi timiankjertelen er en viktig del av immunsystemet både hos dyr, og i mennesker tror noen mennesker at timianekstraktet har medisinske fordeler. De tror at forbruker det kan styrke immunforsvaret ditt, og hjelper deg med å bekjempe ulike sykdommer.

Glandular terapi ble populær i 1900

L’ideen om å bruke dyreforskyvninger eller organer for medisinske formål er gamle hundre år. Denne & # 8220; Glandular Therapy & # 8221; Det er basert på overbevisningen om at & # 8220; lignende helbreder lignende & # 8221;. For eksempel tror kjertelterapeuter at forbruket av næringsstoffer fra den sunne leveren til et dyr kan bidra til å reparere leveren hvis den er skadet.

I 1900 har forskere begynt å lete etter kjemikalier som er aktive i orgelmatvarer som har helsemessige fordeler. Siden da har forskere og produsenter isolert mange kjemikalier, for eksempel skjoldbruskkjertel, østrogen og kortisolekstrakter. L’timianekstrakt er en av de kjemikaliene som har ekstrahert.

Du kan finne L’thyme ekstrakt i de fleste naturlige produkter butikker

L’thyme ekstrakt er nå solgt som et kosttilskudd. Det selges også i en mer renset form, kalt Timoodulin. Begge varianter er tilgjengelige i kapsler, piller eller væsker i mange naturlige produkter butikker.

L’timianekstrakt kan bidra til å forhindre åndedrettsinfeksjoner

Noen tester tyder på at timianekstraktet kan bidra til å unngå åndedrettsinfeksjoner, for eksempel bronkitt. Denne undersøkelsen fokuserte på mennesker som er underlagt åndedrettsinfeksjoner. Andre grunner til at en person kan ta timianekstraktet, inkluderer kampen mot høfeber og bihulebetennelse som kan påvirke luftveiene.

Noen astmaangrep utløses av et hyperaktivt immunsystem. Noen søk tyder på at 8217; å ta av TimoDulina bidrar til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene på angrepene D’astma. Det kan også bidra til å redusere frekvensen av angrep D’astma.

Det brukes til å behandle autoimmune sykdommer

Noen brukte timianekstraktet for å behandle autoimmune forhold, som den reumatoid artritt, hepatitt B, L’hepatitt C og # 8217; HIV / AIDS.

Forskning på disse bruksområdene er fortsatt i sine opprinnelige stadier. I følge US Department of Veterans Affairs, Foreløpige studier fant at timianekstraktet kan bidra til å behandle hepatitt B og # 8217; hepatitt c. Noen av disse studiene har brukt en injiserbar timianekstraktform. Imidlertid gjennomførte mange av disse studiene mellom halvparten og slutten av årene og 390 brukte små prøver. Department of Veterans Affairs har oppdaget at enkelte studier har indikert en effektiv kobling mellom timianekstraktinntaket i kombinasjon med interferon. L’Interferon er et injiserbart stoff som også brukes til behandling av kreft.

Deres resultater viser ikke nødvendigvis effekten av muntlige kosttilskudd. Andre studier har konsentrert seg om muntlige kosttilskudd. Den nyeste forskningen er nødvendig for å støtte den foreslåtte bruken av # 8217; timianekstraktet i kampen mot autoimmune sykdommer.

Kan hjelpe til med å behandle matallergi

Allergiske reaksjoner oppstår når immunforsvaret omhandler et stoff ellers ufarlig som en trussel. Som et resultat går det inn i angrepsmodus.

Noen tror at timianekstraktet kan bidra til å berolige i stedet for å styrke immunforsvaret ditt hvis du har matallergi. TimoModulina kan bidra til å forhindre allergiske reaksjoner, rapportere en studie av Internasjonal immunfarmakologi.

L’timianekstrakt kan legges til hudpleieprodukter

L’thyme ekstrakt er noen ganger lagt til kosmetikk og hårpleieprodukter som en anti-aging ingrediens. Ekstraktet inneholder aminosyrer og peptider, som antas å bidra til å holde huden elastisk og glatt. Lister over ingredienser på hudpleieprodukter kan ringe Bovine Thyme & # 8220; storfe kollagen & # 8221;. Ekstraktet er tilsatt til fuktighetsgivende kremer, ansiktsmasker og mer.

Kosttilskudd er ikke regulert

Ingen bivirkninger har blitt rapportert fra timianekstraktet. Men det er viktig å merke seg at kosttilskudd ikke er godt regulert av US Food and Drug Administration (FDA). For eksempel er de ikke dekket av forskrifter som forbyder salg av matvarer fra kyr med gal ku sykdom. Videre liste FDA ikke hudpleieproduktene som er registrert som timianekstraktet ble lagt til, men det er mange på markedet. Av denne grunn bør du alltid bruke forsiktighet når du kjøper timianekstraktet.

Snakk med legen din før du prøver timianekstraktet eller andre kosttilskudd. De kan hjelpe deg med å evaluere potensielle fordeler og risikoer.

L & # 8217;

Videre forskning er nødvendig for å utforske de potensielle fordelene og risikoen for Thyme Extract. Noen studier tyder på at det kan bidra til å forebygge eller behandle visse forhold, for eksempel respiratoriske infeksjoner og # 8217; astma.

Sjekk alltid med legen din før du prøver et nytt kosttilskudd eller en alternativ behandling. Det er mulig at bovintekstraktet kan reagere negativt med et stoff du kan ta. Ikke avbryt inntaket av andre legemidler til fordel for timianekstraktet hvis ikke angitt av en lege.