Benzodiazepin: Bruk, bivirkninger og typer

Galleri

Benzodiazepiner er nyttige for behandling av Dell’angst, at folk med bipolar lidelse kan eksperimentere. De skaper en sterk avhengighet, og deres bruk er normalt begrenset til et kort sikt, avhengig av behovene. De er nøye begrenset. Benzodiazepiner må ikke kombineres med alkohol eller andre stoffer som hemmer sentralnervesystemet.

Hvor benzodiazepiner er tilpasset

Benzodiazepiner brukes som hjelpemiddel for søvn og anti-angst medisin. Hjelp behandle symptomer som en nedgang i behovet for å sove, racing tanker, uvanlig snakkalisme, økning i’aktivitet, agitasjon eller distrahering, som kan være en del av en manisk eller hypomaniacal episode hos personer med bipolar lidelse. Det er fare for avhengighet, slik at disse stoffene er generelt begrenset til kortsiktig bruk for midlertidig å lindre disse symptomene midlertidig.

Hvordan benzodiazepiner arbeider

Benzodiazepiner påvirker gamma-aminobutriske syren (GABA) av Messaggero kjemiske stoffet (neurotransmitter). Økende GABA i hjernen, disse stoffene har en avslappende og beroligende effekt som virker for å lindre # 8217; angst. Legemidlene i denne klassen senker nervesystemet, og bidrar til å lindre følelser av angst og nervøsitet. De er ofte foreskrevet for kortsiktig bruk til personer som lider av uvanlig angst, stress, unhreed sinne eller lignende symptomer som kan forekomme hos personer med bipolar lidelse. Disse stoffene har fordelen av å ha virkning raskt, men anbefales ikke for langsiktig eller rutinemessig bruk. Finn ut hvordan benzodiazepiner og andre medisiner påvirker hjernekjemien ved hjelp av Healthline-legemer.

Bivirkninger

Benzodiazepiner er allment foreskrevet medisiner, men anbefales vanligvis bare for kortsiktig bruk, siden langvarig bruk kan føre til avhengighet og motstand. Folk i alderen 65 til 65 år gir større risiko for disse effektene og gravide, bør unngå benzodiazepages, da de kan føre til mulige feil som palatoschisi. Benzodiazepiner kan også ha en negativ effekt på koordinering og forårsake døsighet og amnesi. Hvis du tar dem, snakk med legen din før du bruker et kjøretøy eller et utstyr eller øvelser som krever en konsentrasjon på detaljene. I noen tilfeller kan disse stoffene også forårsake fiendtlig og aggressiv oppførsel.

Tilgjengelige typer benzodiazepin

Vanlige benzodiazepiner inkluderer:

  • Xanax (alprazolam)
  • Librium (Chlordiazepoxide)
  • Valium (diazepam)
  • Ativan (Lorazepam)