Barn gråter i søvn: hvordan å lenire dem

Del på Pinterest

Berolige din gråtende baby

Som foreldre er vi planlagt å svare når barna våre gråter. Våre beroligende metoder varierer. Vi kunne prøve å amme, hud hudkontakt, avslappende lyder eller delikate bevegelser for å roe et barn som er sint.

Men hva skjer når barnet ditt skriker eller gråter plutselig i vanskeligheter i midten av natten, men sover fortsatt? Barn kan ha mareritt? Og som du kan roe et barn som gråter uten å våkne opp?

Nedenfor vil vi undersøke de uvanlige sovende ordninger av barn. Søvnrytmer er en sannsynlig skyldig hvis barnet ditt gråter mens du sover. Å ha en bedre ide om årsaken bak disse nattpausene gjør det lettere å forstå den beste måten å administrere dem på.

Hvordan kan jeg berolige babyen min mens jeg sover?

Mens ditt naturlige svar på barnets gråt kan våkne opp for en kose, er det bedre å vente og se på.

Ditt barn som lager lyder er ikke nødvendigvis et tegn som er klar til å våkne opp. Barnet ditt kan momentarisere øyeblikkelig under passasjen fra lett til den dype før du setter seg igjen. Ikke løp for å samle barnet ditt bare fordi hun gråter om natten.

Vær oppmerksom på lyden av deres gråte. Et barn som gråter om natten fordi det er vått, sulten, kaldløs eller til og med syk ikke startet igjen om et minutt eller to. Disse skrikene vil øke raskt og vil være signalet ditt for å svare.

I disse tilfellene, prøv å holde oppvåkning og rolige oppvåkninger. Gjør hva du må gjøre, om det er å poppe eller endre bleien, uten unødvendige stimuli som intense lys eller en sterk stemme. L’ideen er å klargjøre den kvelden for å sove.

Husk at et barn som gjør støy mens de beveger seg gjennom søvnfaser, vil synes å være i en halvskala tilstand. Det kan være vanskelig å si om de er våken eller sover.

Igjen, vent og se er den beste linjen D & # 8217;. Det er ikke nødvendig å berolige et barn som gråter mens du sover på samme måte som du vil gjøre det når det er våken.

Spedbarns søvnmodeller

Barn kan sove uten hvile, spesielt når de er nyfødte. Takket være de små interiørklokker som ikke er helt fungerende, kan nyfødte sove et sted mellom 16 og 20 timer hver dag. Dette bryter imidlertid i mange sleepers.

Eksperter anbefaler at nyfødte baby naboer fra 8 til 12 ganger hver 24. time. For noen barn All’start ikke våkne ganske ofte alene, dette kan bety å våkne dem hver tredje eller fire timer for å mate til de viser en konstant vektøkning. Dette vil skje i de første ukene.

Deretter kan nyfødte sove i fire eller fem timer om gangen. Dette vil trolig fortsette opptil tre måneder, når barn vanligvis begynner å sove fra åtte til ni timer om natten, sammen med en håndfull Sonnellini i løpet av dagen. Men den kvelden strekningen kunne ha noen forstyrrelser.

Barn, spesielt nyfødte, tilbringer omtrent halvparten av sine sovende timer i REM Sleep-fasen (rask øyebevegelse). Sleep Rem er også kjent som aktiv søvn og er preget av noen vanlige egenskaper:

Dyp søvn, eller sov med ikke-rask okulær bevegelse (NREM), er når barnet ikke beveger seg i det hele tatt, og pusten er dyp og vanlig.

Voksne Sleep Cycles & # 8211; Overgangen fra lettvekts søvn til dypet og omvendt & # 8211; De varer ca 90 minutter.

Søvnsyklusen til et barn er mye kortere, fra 50 til 60 minutter. Dette betyr at det er flere muligheter for barnet ditt å gjøre de nattslydene, inkludert gråt, uten å våkne opp.

Min baby har et mareritt?

Noen foreldre frykter at natten gråter av sine barn, betyr at de har et mareritt. Det er et emne uten et klart svar.

Vi vet ikke på hvilken eksakt alder kan starte mareritt eller natt terrors.

Noen barn kan begynne å utvikle Night Terrors, som er sjeldne, allerede på 18 måneder, selv om det er mer sannsynlig å forekomme hos eldre barn. Denne typen søvnforstyrrelse er forskjellig fra marerittene, som er vanlige hos barn i alderen 2 til 4 år.

Night Terrors oppstår under den dype søvnfasen. Barnet ditt kunne begynne å gråte eller skrike alle sammen med denne fasen, hvis denne fasen blir avbrutt av en eller annen grunn. Det er sannsynligvis mer forstyrrende for deg.

Barnet ditt vet ikke at han gjør en så travelhet, og det er ikke noe han vil huske om morgenen. Det beste du kan gjøre er å sørge for at barnet ditt er trygt.

Når jeg skal ringe en lege?

Det kan være andre grunner til at barnet ditt gråter mens du sover. Hvis det ser ut til at det påvirker barnets dagtidsrutine, kontakt legen din. Det kan være mulig at noe som teething eller sykdom er en del av problemet.

Del på Pinterest

Jessica er forfatter og utgiver i over 10 år. Etter fødselen av sitt første barn forlot han sin jobb med å annonsere for å begynne å jobbe som frilans. I dag skriver han, endret og konsulterer en stor gruppe stabile og voksende kunder som en mor til fire barn som jobber hjemme, engasjert i en sekundær konsert som en co-direktør for Fitness for A’Martial Arts Academy. Mellom det hektiske hjemmelivet og blandingen av kunder fra ulike sektorer, for eksempel å stå opp paddleboarding, energibjelker, industrielle bygninger og mer, blir Jessica aldri kjedelig.