Apple Cider eddik for gikt: det fungerer?

Beskrivelse

I tusenvis av år l’eddik har blitt brukt over hele verden til å aromatisere og bevare mat, helbrede sår, forhindre infeksjoner, rengjør overflatene og til og med behandle diabetes. Tidligere annonserte folk at eddik som et tøft som kunne behandle noe, fra # 8217; giftig ivy til kreft.

I dag, l’eple cider eddik (ACV) er en av de mange mirakuløse matvarer hvis internett er i uro. Det er mye informasjon der ute som hevder at 8217; ACV kan behandle høyt blodtrykk, syre refluks, diabetes, psoriasis, fedme, hodepine, erektil dysfunksjon og gikt.

Det vitenskapelige samfunnet er imidlertid skeptisk til eddikens helbredende krefter. Les videre for å lære mer.

Cos’det er eple eddik?

L’epler eddik er hentet fra gjæret eple cider. Friske epler cider oppnås fra knust og presset eplejuice. En tofaset fermenteringsprosess forvandler den til eddik.

Først av alt blir gjær lagt til for å akselerere den naturlige fermenteringsprosessen. Under gjæringen av gjæren blir alle naturlige sukkerarter i cider transformert til alkohol. Deretter tar en bakterie Dell & # 8217. eddiksyre og omdanner alkoholen i eddiksyre, som er hovedkomponenten i & # 8217;. L’hele prosessen kan ta flere uker.

Denne lange gjærprosessen tillater akkumulering av et lag med slim som samles av gjær og eddiksyre. Denne klebrig substansen er en samling av enzymer og kjente proteinmolekyler som moren & # 8221; Dell’eddik. I # 8217; kommersielt produsert eddik, blir moren alltid filtrert. Men moren har spesielle ernæringsmessige fordeler. L’Enkelt måte å kjøpe eddik som inneholder fortsatt sin mor, er å kjøpe rå, ufiltrert og ikke-pasteurisert epler eddik.

Alt om gikt

Gikt, som er en kompleks form av leddgikt, kan påvirke noen. Oppstår når urinsyren akkumuleres i kroppen og krystalliserer deretter i leddene. Forårsaker plutselige angrep av sterk smerte, rødhet og ømhet til de berørte leddene. Gikt påvirker ofte artikulasjonen på undersiden av # 8217;. Under et giktangrep kan du føle deg som om L’Big Toe var i brann. Det kan bli varmt, hovent og så ømt at selv vekten av et ark er uutholdelig.

Heldigvis er forskjellige stoffer tilgjengelige som kan bidra til å behandle og forhindre giktangrep. Dessverre har mange av disse stoffene alvorlige bivirkninger.

Alternative behandlinger for gikt, som l’eple eddik, kan potensielt bidra til å redusere sannsynligheten for fremtidige angrep uten å veie opp med unødvendige bivirkninger.

Fordeler med’Apple eddik

ACV har mange generelle fordeler. Inkluder følgende:

  • Komponenter av epleeddiken inkluderer eddiksyre, kalium, vitaminer, mineralsalter, aminosyrer og andre sunne organiske syrer.
  • Et studio i Biooscience, bioteknologi og biokjemi Han oppdaget at eddiken senket blodtrykket av hypertensive rotter.
  • L’eddik er en matkilde av polyfenoler, kraftige antioksidanter som ifølge en artikkel av ontologi, kan redusere risikoen for kreft hos mennesker.
  • Forskningen publisert i Journal of Diabetes Research antyder at eddiket hjelper folk med type 2 diabetes til å bruke insulin mer effektivt, forbedre blodsukkernivået etter måltid.
  • Fordi det virker for å øke følsomheten for følsomheten til insulinet, kan eddiken bidra til å forhindre type 2 diabetes i høyrisikopersoner.
  • L’eddik har antimikrobielle egenskaper.
  • L’ACV inneholder gode bakterier som forbedrer kolonier av bakterier i tarmbiomet og forbedrer immunforsvaret.
  • Franske forskere Først at eplecidereddik har bidratt til å beskytte rotter fra problemer knyttet til fedme som høyt kolesterol og høy blodsukker.

PH nivåer og gikt implikasjoner

En nylig japansk studere av surhetsnivåer i urinen har kommet til noen interessante konklusjoner. Forskere har oppdaget at syren i urin forhindrer at kroppen skal utvise urinsyren;.

L’urin mindre syre (mer alkalisk) bærer mer urinsyre ut av kroppen.

Dette er gode nyheter for folk med gikt. Når nivået av urinsyre i blodet minker, akkumuleres det ikke og gråter ikke på leddene.

Syrenivåene av urin påvirkes av maten du spiser. Den japanske studien har tildelt deltakerne to forskjellige dietter, en syre og en alkalisk. Deltakerne som spiste alkalisk diett hadde mer alkalisk urin. Forskere har konkludert med at et alkalisk diett kan hjelpe folk med gikt for å redusere nivået av urinsyre i sine kropper.

Forskere fant at svovelholdige aminosyrer var en hovedbestemmende urin;. Disse er rikelig i animalske proteiner. Så, folk som spiser mye kjøtt har en’urin mer syre. Dette bekrefter den gamle antakelsen om at folk som spiser animalske proteinrike dietter, er mer utsatt for gikt enn folk med frukt rik på frukt og grønnsaker.

Det er ikke klart hvis tilsetningen av ACV tilsatt til kostholdet ditt, vil påvirke surheten i urinen. Eddik var inkludert i alkalisk diett som ble brukt i det japanske studioet, men det var ikke den eneste komponenten.

Hva sier forskningen?

Det er ingen vitenskapelige studier som vurderer L’bruk av epler eddik i gikt behandling. Men L’ACV kan hjelpe deg med å miste vekt og redusere betennelse, redusere mengden urinsyre i blodet.

Nylig Undersøkelser Gir vitenskapelig bevis på at 8217; eple eddik hjelper med vekttap. Forskere studerte effekten av epleeddik på rotter som følger et fettrikt kosthold. De fant at eddik gjorde rotter fulle raskere, noe som førte til vekttap.

TIL 2010 studio har fulgt mer enn 12.000 menn i alderen 35 og 57 år i syv år. Forskere har oppdaget at i forhold til de uten vektendring, hadde de som har mistet en betydelig mengde vekt (ca 22 poeng) fire ganger mer sannsynlig å ha redusert urinsyre nivåer.

Slik bruker du L’Apple eddik

L’Apple eddik må fortynnes med vann før du drikker. Det er veldig syre og kan føre til karies hvis de ikke fortynnes. Det kan også brenne esophagus. Prøv å røre 1 skje i et fullt glass vann før du går i seng. Hvis du finner smaken for bitter, prøv å legge til litt & # 8216; av honning eller et lavt kalori søtningsmiddel. Vær oppmerksom på bivirkningene av en overdreven mengde ACV.

Du kan også blande ACV med olje og bruke den på salaten din. Kan tilberede en deilig sur krydder.

L & # 8217;

Fruktseddegarer har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle en rekke forhold. L’Apple eddik er flott på salater og kan hjelpe deg å gå ned i vekt. Dens antidiabetiske effekter er godt etablert. Men det vil nok ikke hjelpe direkte med gikt.

Hvis du er bekymret for potensielle bivirkninger av giktmedikamenter, snakk med legen din om dine bekymringer. Legen din kan råde deg til å prøve en alkalisk diett rik på frukt og grønnsaker.