Til noen anser plastikkirurgi: Les først

Siden jeg kan huske, hatet jeg nesen min. Despicious.

Alle kroppens usikkerhetsproblemer og selvtillit ble på en eller annen måte knyttet til denne fremspringende nodulen i midten av ansiktet mitt. Han tilpasset ikke ansiktet mitt, han overveldet mine andre funksjoner. Jeg følte meg som om hver gang jeg kom inn i et rom, var nesen min det første som folk bemerket om meg.

Jeg prøvde desperat å akseptere nesen min som en del av meg. Jeg ville også bli slått. Men jeg kunne ikke hjelpe, men føler at livet mitt ville vært så annerledes hvis jeg ikke hadde hatt denne egenskapen i ansiktet som tok overhånden. Jeg ville gå på ferie med vennene mine og min familie og ville bruke dine beste øyeblikk, men se bildene av reisen som fanget meg i profil ville få meg til å gråte.

Så klokken 21 hadde jeg nok. Men jeg ble også drevet av det faktum at kirurgi var ute av diskusjon. Sikkert var det noe som bare gjorde kjendis eller velstående mennesker? Han var bestemt til å gå galt på en person & # 8220; normal & # 8221;, høyre? Imidlertid kunne jeg ikke bidra til å undersøke det. Og til slutt tilbrakte jeg det meste av mitt andre året på universitetet for å motta sitater fra private kirurger fra hele verden. Men alt til over $ 9000 har returnert, at mitt studentbudsjett ikke hadde råd til. Og jeg ønsket ikke å forhandle et røverkjøp når C & # 8217, det var noe i ansiktet mitt som jeg skulle leve for alltid.

Men da en kveld har alt endret seg.

Jeg la merke til et innlegg av en kollega venn Blogger som hadde gjennomgått en rhinoplastikkprosedyre på en kosmetisk kirurgi klinikk basert i London, forvandle. Hans resultater virket ekstremt naturlig og C’de var forskjellige økonomiske alternativer tilgjengelig. Jeg bestilte en avtale.

Del på Pinterest

Seks måneder senere, en uke etter å ha fullført eksamenene, var jeg gjennomgått kirurgi.

Gå til operasjonstabellen å vite at jeg ville ha våknet opp med en annen nese var den mest surrealistiske opplevelsen noensinne. Angst, forventning, spenning.

Jeg vil virke som en annen person?

Noen vil legge merke til det?

Jeg vil fortsatt være meg?

Noe vil forandre seg?

Faktisk har alt endret seg. I den første måneden fra prosedyren følte jeg meg ganske sikker på å eksperimentere med trikset og fikk en’enorme jobbmuligheter! Jeg kutter også håret mitt for første gang på seks år. (Jeg ønsket å dyrke det så lenge som mulig å dele nesen.) Og etter å ha bodd en pause, prøvde jeg å komme ut igjen. For første gang jeg risikerte å gå ut med noen jeg aldri hadde møtt før: Tidligere gikk jeg bare ut med folk jeg hadde møtt av venner.

I ettertid kan jeg ikke tro hvor annerledes jeg er som en person og hvor mye av mitt selvtillit jeg angrep nesen min. Etter intervensjonen har tilliten min steget til stjernene. Jeg følte at jeg kunne kaste meg i karrieren min, jeg ønsket å forfølge, uten å bli holdt av stigmaet som jeg hadde bundet til nesen min.

Jeg følte at jeg endelig hadde ansiktet jeg alltid burde ha, med alle mine funksjoner som jobbet på L’en med den andre i stedet for en overveldende på resten.

Jeg var fri for min byrde som stolte på meg. Ikke lenger gjemmer seg bak den.

Mitt råd når det gjelder estetisk kirurgi

Del på Pinterest

Estetisk kirurgi er åpenbart en viktig beslutning og som sikkert ikke bør tas lett. Du endrer kroppen din & # 8211; permanent. Og effektene er ikke bare fysiske, men også følelsesmessige. Hvis du tenker på noen form for kirurgi, imporerer jeg deg for å lese dette først:

1. Administrer dine forventninger

Jeg synes det viktigste når du sender inn noen form for estetisk kirurgi, styrer dine forventninger, fordi det er her at kirurgi kan gå veldig dårlig. En ting jeg virkelig satte pris på om kirurgen min, er at han forsikret meg om at hans nøkkelsyn var å sørge for at nesen min fortsatt tilpasset meg. Det er farlig å komme inn og spørre & # 8220; Angelina Jolie’s Nose & # 8221;, for eksempel, eller forvente å etterligne noen andre. Kirurgi består i å forbedre det du allerede har, for ikke å gi deg noe nytt helt. For et mer naturlig aspekt vil du ha noe som er i forhold til dine andre funksjoner og jobber i harmoni med dem, så din kirurg bør gjøre dette deres mål.

2. Det er ingen noe som & # 8220; perfekt & # 8221;

Søket etter perfeksjon er en annen kommune kontrakt når det gjelder estetisk kirurgi, og er farlig. Fordi, ærlig, perfeksjon ikke eksisterer. Hvis du strever etter en Perfect Nose & # 8221; Dessverre vil du forberede deg på skuffelsen. Sikte på en nese (eller karakteristisk) som fungerer i bedre harmoni med resten av deg. Husk, det handler ikke om å emulere noen andre, men av deg!

3. Gjør ditt søk

Jeg kan ikke stresse nok. For å være sikker på å være i gode hender og få det naturlige resultatet du vil ha, må du sørge for at du har gjennomført mange søk. En personlig anbefaling hjelper alltid, fordi du kan se resultatet av å leve, puste, gå, snakke for deg selv. Og hvis dette ikke er et «8217; alternativ, Google. Mange kirurger har online vurderinger før og etter, og hvis du ikke finner dem, sørg for at du spør kirurgassistenten. Ikke vær redd for å stille spørsmål og ikke føle seg forpliktet til å skynde seg til noe. Husk at dette er en viktig beslutning og må være riktig for deg. Jeg ventet 10 år før jeg gikk videre med min drift, som ga meg hele tiden til å virkelig tenke om det var noe jeg virkelig ønsket å gjøre.

4. Gi deg tid til å gjenopprette

Her er et annet veldig viktig råd. Selv om estetisk kirurgi er valgfritt, kan du fortsatt føle mye smerte, og du kan ha hevelse og blåmerker. Jeg tillot meg to uker med pause før jeg returnerte til mine vanlige aktiviteter, og dette var mer enn nok til å begynne å føle seg mer menneskelig.

5. Fra tid til resultatene dine

Det tar tid å helbrede veldig riktig. Mens resultatene av kosmetisk kirurgi er umiddelbar, hevelse og blåmerker kan maskere det endelige resultatet. For eksempel bærer en rhinoplasty prosedyre svært hevelse og blåst av dem (spesielt hvis du har en knust nese for å korrigere en viderekoblet septum, som meg). Selv om mye av hevelsen har gått ned etter en måned, vil jeg si at omtrent seks måneder har gått før jeg begynte å se det endelige resultatet jeg nå har. Resterende hevelse kan også fortsette til 18-månedersmerket, så vær tålmodig!

Min nye nese er riktig for meg og ga meg sikkerheten til å være meg selv. Jeg tilbrakte år på å tenke på hva jeg holdt tilbake i mitt utseende. Jeg studerte prosedyrene og tatt i betraktning alle aspekter av livet mitt. En operasjon som endrer kroppen, er ikke noe der noen bare burde dykke, og jeg er glad for å ha tatt tid til å virkelig tenke på meg.

Fordi en nese og # 8211; eller andre karakteristiske «8211; Det er ikke bare noe som er festet til resten av kroppen din. Det er en del av ditt sanne vesen.

Scarlett Dixon er en journalist, livsstil og youtuber blogger basert i Storbritannia som kjører nettverkshendelser i London for bloggere og sosiale medier eksperter. Han har en levende interesse å snakke om alt som kan betraktes som tabu og en lang liste over ting å gjøre. Det er også en lidenskapelig reisende og er lidenskapelig å dele meldingen om at IBS ikke må holde deg i livet! Besøk nettstedet ditt og Tweet @Scarlett_london.