Angst dagbøker: vekten av tanker som ikke vil gå ut

Avslørende som L’Angst påvirker folks liv, vi håper å spre empati, ideer for å takle og en mer åpen samtale om mental helse. Dette er et kraftig perspektiv.

G, en 30-årig kanadisk skjønnhetspleie, lever med angst siden han var barn. Med diagnose av D & # 8217 forstyrrelse; generalisert angst (GAD) og obsessiv-kompulsiv lidelse (DOC), strever for å slå av de engstelige tankene som stadig fyller tankene dine.

Frykten for at dens angst er for undertrykkende for andre har også påvirket sine relasjoner.

Her er historien din.

Når du skjønte for første gang å ha # 8217; angst?

Jeg visste at noe var galt i meg voksende. Jeg gråt så mye og jeg følte meg så overveldet. Han bekymret alltid foreldrene mine. Min mor brakte meg selv fra et barns barnelege.

Men alt som fortalte henne var: «Hva vil du at jeg skal gjøre? Det er sunt. & # 8221;

På videregående skole har min angst fortsatt og alle «Universitetet har nådd sitt Apex (jeg håper). Til slutt ble jeg diagnostisert med Gad og Doc.

Hvordan din angst er fysisk manifestert?

Mine viktigste symptomer er kvalme, magekramper og følelse av svimmelhet eller fantastisk. Jeg vil også bli sint på poenget med å ikke være i stand til å holde maten.

Noen ganger hører jeg også noe i brystet & # 8211; Denne merkelige følelsen av & # 8220; Traction & # 8221;. Jeg gråter også mye, og jeg finner det vanskelig å sovne.

Hvordan din angst er mentalt manifestert?

Det ser ut til at det bare er et spørsmål om tid før noe forferdelig skjer, og at det blir all min feil. Jeg kan ikke slutte å konsentrere seg om tanker som ikke er nyttige, som bare forverrer ting.

Det er som om jeg kontinuerlig tilsatt bensin til brann. Jeg forteller meg selv at alle hater meg og jeg er en idiot. Det er helt utmattende.

Del på Pinterest

Hva slags ting utløser din angst?

Livet, virkelig. Det kan være noe lite og # 8211; Den minste av hendelsene & # 8211; Som jeg vil obsessere på med og bli til et gigantisk panikkanfall.

Jeg analyserer også alt. Jeg har også en tendens til å godta følelsene til andre mennesker. Hvis jeg er med noen som er trist eller deprimert, vil det påvirke det dypt. Det er som om hjernen min alltid var på utkikk etter en morsom og kreativ måte å sabotisere meg selv.

Hvordan håndtere din angst?

Jeg gjorde terapi, tatt medisiner og prøvde bevisstheten. Terapi, de siste årene har hjulpet og finne en terapeut som virkelig forstod L’angst på et nivå mer enn enkel å manualen var fantastisk.

Jeg fulgte også et kurs av bevissthet om om lag åtte uker. jeg så på Video av Jon Kabat-Zinn og jeg har app for avslapning på telefonen min.

Jeg er åpen så mye som mulig på min angst, og jeg prøver å godta det. Jeg prøver å unngå situasjoner eller folk jeg vet, de kan gjøre meg engstelig.

Jeg prøvde å ta CBD olje og, med min overraskelse, hjalp meg. Jeg prøver også å begrense tar av koffein og å drikke kamille i stedet. Jeg begynte å strikke og jeg var mer involvert i # 8217;. Ærlig, videospill hjalp også mye.

Hvordan ville livet ditt være hvis din angst var under kontroll?

jeg er ikke sikker. Det er rart å tenke på det fordi det var en så viktig del av livet mitt i så mange år.

Jeg føler at det ville være denne store vekten ut av brystet mitt. Jeg vil føle meg mindre nervøs for fremtiden, og jeg kunne til og med bli involvert mer. Det ville vært alle disse dager eller måneder bortkastet.

Det er så vanskelig å forestille seg, fordi jeg ikke vet om det kan skje.

Du har vaner eller atferd assosiert med # 8217; angst som er unike for deg?

Jeg ble fortalt at jeg beklager mer enn den gjennomsnittlige kanadiske, og at jeg er bekymret for folk også eller stresser meg for situasjoner som ingen bryr seg om.

Da jeg var 15, gikk foreldrene mine for å finne venner, og da de ikke hadde kommet tilbake for en viss tid, gikk jeg i panikken og kalt (med mye moro av vennene sine) fordi jeg var overbevist om at noe forferdelig skjedde.

Hvis folk kommer ut og går for en stund & # 8216; Jeg vil bekymre meg. Jeg prøver å holde det skjult, fordi jeg vet at ingen ønsker å møte den. Jeg sjekket også politisskannere og Twitter for å sikre at det ikke var noen ulykker.

Hva du vil at andre mennesker skal vite om «8217; å være engstelig?

Hvor vanskelig det kan være & # 8220; Slå av & # 8221; L’angst. Hvis det var en avstengningsbryter, ville jeg være glad.

Du kan vite at, logisk, mange av de tingene du er ivrig, ikke vil skje, men hjernen din fortsetter å skrike & # 8220, ja, men hvis du gjør det & # 8211; Åh Gud, det skjer allerede & # 8221;. Det kan være vanskelig å forstå for folk.

Noen ganger, se tilbake på ting som gjorde meg engstelig, er nesten pinlig. Jeg lurer på hvorfor han var bekymret meg så mye, og hvis jeg ydmyket meg før andre var engstelige. Det er en fryktelig spiral som kan være vanskelig å forklare for noen uten å virke gal.

En del av deg kan si: Ja, jeg skjønner at jeg kunne virke latterlig & # 8221; men denne frykten & # 8211; Disse tankene og følelsene og # 8211; de er så tunge, og jeg gjør mitt beste for å styre dem. Men det er som avlskatter. Jeg vil at folk skal forstå det.

Hvordan påvirket angsten din relasjoner?

Jeg er redd for å tvinge min angst til noen andre. Jeg vet at min angst er overveldende for meg, så jeg er bekymret for at det skal være overveldende for noen andre.

Ingen ønsker å være en vekt for alle. Sikkert jeg føler at jeg hadde konkludert med forholdene, i hvert fall delvis, fordi jeg ikke ville bli en byrde.

Jamie Friedlander er en freelance skribent og utgiver med en lidenskap for helse. Hans arbeid dukket opp på Cut, Chicago Tribune, Racked, Business Insider og Success Magazine. Når han ikke skriver, kan du vanligvis finne den på reise, drikke rikelig mengder grønn te eller surfing på Etsy. Du kan se andre eksempler på arbeidet ditt på henne Dedikert portal. Følg den opp Twitter.