Amming i offentligheten: Å vite lovene

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Barn spiser, som veldig mye. Faktisk, hvis en nyfødt kunne skrive en memoir bok, har de sannsynligvis rettet det & # 8220; spise, poop, sove og spis igjen & # 8221;. Takket være denne uopphørlige spising, kan du kanskje tro at amming betyr at ditt sosiale liv må komme ut av vinduet i det første året. Ikke slik!

Heldigvis er det lest i alt Stater 50 som gjør det lovlig for din lille middag direkte fra kilden. Og det er mange forslag og verktøy som kan gjøre det enkelt og behagelig L’fôring på offentlige steder.

Det er lover på’amming i offentligheten?

Jepp. L’Amming i det offentlige er lovlig i alle 50 USA, District of Columbia og Puerto Rico.

I utgangspunktet, hvis du er lovlig lov til å være et sted (ikke grensen), kan du mate barnet ditt i det rommet. Dette betyr at du kan lovlig amme barnet ditt i butikker, restauranter, skoler, fly og hvor du enn er.

Tretti stater de gjorde selv et videre skritt fremover og unntatt amming fra’offentlig uanstendig. Dette betyr at hvis du bor i en av disse bestemte tilstandene, trenger du ikke det dekke til Under L & # 8217;.

30 stater inkluderer: Alaska, Arizona, Arkansas, Florida, Idaho, Illinois, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nevada, New Hampshire, New York, North Carolina, North Dakota, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Utah, Virginia, Washington, Wisconsin og Wyoming.

Lovene er skrevet litt annerledes avhengig av hvor du bor. Hvis du er nysgjerrig på å lære mer, evaluer sjansen til å lese Les på’amming av staten.

Relatert: Amming på jobb: Hva er mine rettigheter?

Fordi amming i det offentlige er nødvendig?

Du har sannsynligvis steder å bo, dagligvarer til å kjøpe og større brødre å ta til skole og andre aktiviteter. Barnet ditt mottar ikke alltid påminnelse og er sulten i sitt eget program.

Og glem ordet & # 8220; programmet & # 8221; Fordi under vekstbilder, kan det virke som om barnet ditt er umettelig hele tiden på dagen og natten.

Ikke bare det, men pumping og transport av melk er ikke alltid mulig eller ønskelig.

Hvis du reiser, kan det for eksempel være enklere og mer hurtigmat direkte fra kilden. Barnet ditt kan ikke engang ta flasken. Eller de vil kanskje ha brystet rent for beroligende komfort. L’Liste over motiver kan fortsette alle & # 8217;.

Så hva gjør du når du er rundt og hører skrikene til et sulten barn? Det er her som kommer inn i spill l’amming i offentligheten. & # 8220; offentlig & # 8221; Det kan bety noe, fra en, utpekt omsorgsområde i en butikk på en parkbenk på lekeplassen på en sofa på vennens hus.

Relatert: 11 Fordeler for amming for mor og barn

Forslag til amming i offentligheten

Husk: Det er lovlig å amme når og hvor du vil. Dette betyr ikke nødvendigvis at du vil føle deg rolig i å gjøre det de første gangene du vil prøve det.

Du kan bekymre deg for at barnet ditt er kresen eller fremmede å bli. Å være forberedt kan hjelpe deg å føle deg tryggere. Her er noen nyttige tips for å mate barnet på farten.

Kjoler til L & # 8217;

Det er så mange klæralternativer som gjør amming i offentligheten enklere og mer diskret, hvis det er det du leter etter. (Vær så snill å mate deg som du føler deg trygge!)

L’klær for amming inkluderer ting som skjorter med slisser for enkel tilgang, skjerf som kan drapes på barnet når det trengs og andre skreddersydde elementer for ammende mennesker.

Her er noen alternativer du kan kjøpe online:

  • Lake Breastfeeding Shirt
  • Hooded Sweatshirt for Amming Ginkana
  • Skjerf for amming kiddo care uendelig
  • Bamboobies Nursing Shawl

Når det er sagt, trenger du ikke å kjøpe noe spesielt for å mate barnet ditt i bevegelse. Du kan finne enklere å bære lagene.

Prøv noe som en tank topp under en bred t-skjorte eller en knappet skjorte / cardigan. Eller ha hva du vil. Det handler om å finne det som føles mer rolig for dine behov. Du gjør det!

Gjør litt research

Du vet at en dag vil du være ute? Prøv å søke hvor du er på vei for å se om det er vennlige områder for amming.

For eksempel tilbyr IKEA Pleie rom for familier Komplett med rocking og skiftbord. Mål støtter amming i sine butikker E planlegger å legge til Pleie rom for renoverte butikker. Du kan også finne ut at butikkene står overfor nyfødte og barn har spesielle rom for mat;.

Nettsiden Moms pumpe her kan hjelpe deg med å identifisere ammende poeng hvor du er direkte. Nye steder legges kontinuerlig. Det er også pods for amming / pumping pop-up kalt Mamavas som du kan finne på forskjellige steder, for eksempel flyplasser og butikker, over hele landet.

Hvis du ikke finner et bestemt sted, ikke bekymre deg. Søk komfortable sofaer eller andre myke økter. Ønsker en PO & # 8216; Personvern? Anser sjansen til å spise i et omkledningsrom eller prøve mellomrom som stille kaffe, biblioteker eller museer. Du kan til og med spørre dine mamma-venner om de vet noe bra sted. Og lag en liste for å konsultere for fremtidige utganger.

øve på

Du føler deg ikke klar for amming i midten av en overfylt butikk? Start i en liten.

Vurder å amme babyen din hjemme foran et speil for å øve å sette den på brystet. Vær oppmerksom på ting som hvordan du regulerer klær på, når du bruker tepper eller andre verktøy, som barnet ditt kroker opp og låser opp og hvordan du føler deg mer komfortabel å sitte.

Derfra, ta din praksis på veien. Prøv å mate i et ammende rom på en venns hus eller et annet familie sted, som nabolaget park. Til slutt kan du gjøre flere og eldre trinn til du føler deg ganske sikker på å mate deg uansett hvor du er.

Bruk verktøyene som gjør deg glad

Du trenger ikke nødvendigvis verktøy for å mate barnet ditt i det offentlige, men det er noen verktøy du kan finne nyttig.

  • Seler: l’amming i en baby carrier kan være spesielt behagelig fordi det lar deg være hender fri. Et band er en myk babybærer sammensatt av et stykke av et enkelt stoff som passeres gjennom en ring og deretter stramt for å tilpasse seg barnet ditt. Det er åpent mellom mor og barn, så barnet har lett brysttilgang. De mest stemte seleene du kan kjøpe inkluderer Hip Baby Rings, L & # 8217 Rings Harry.
  • Deksler: Andre mødre liker å bruke skall for amming, spesielt med barn pleier å bli distrahert fra alle aktiviteter i # 8217; å være ute. Dekslene er forskjellige fra klærne til sykepleie fordi du ikke nødvendigvis bruker det regelmessig, men du kan plassere dem i bleieposen når jeg ikke er i bruk. De mest stemte pleie takene inkluderer Bugby Nursing Cover, Uhinoos Nursing Coverage og Bontime Nursing Coverage.
  • Andre nyttige verktøy: Vurder puter for å reise med reise som en støtte, et halskjede for bærbare datamaskiner for hvit støy for å hindre at de små er for distrahert og senus koppene for hjelp med eventuelle tap du kan finne.

Gjør hva det virker riktig

Til slutt er dette det som fungerer best for deg og ditt barn. Ideelt sett vil du oppdage at mange miljøer er gunstige for publikum i det offentlige.

Andre mødre har vært der og # 8217; de gjorde og kunne til og med heie feltkanten. Nyt gode vibes og fordyp deg i smilene til tilskuerne.

Noen miljøer kan imidlertid ikke være så innbydende. Kjenn dine rettigheter og er velkommen til å dele dem med nysgjerrig. Dette gjelder for alle, fra det perfekte ukjent for familiemedlemmer ikke så gunstige.

Ikke sammenlignet? Du trenger ikke å forsvare deg selv. Du er ikke forpliktet til å få andre til å forstå. Gjør det du synes riktig (og trygt) akkurat nå. Du kan også øve på hvordan du skal håndtere aggressive fremmede.

Relatert: De beste appene for 2019 amming

Ta bort

Du har frihet & # 8211; garantert ved lov & # 8211; å amme hvor du vil. Dette betyr at du kan gå hjem når du vil, og når du trenger det uten å bekymre deg for hva du skal gjøre når sulten treffer.

Øvelsen gjør det perfekt, så begynner i et trygt og kjent sted hvis du er litt og er bekymret for. Etter en PO & # 8216;, vil du lære ting. Gå nå videre og kom til de barna!