Aloe Vera for rynker: Kan hjelpe deg med å kvitte seg med tynne linjer? 

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Aloe Vera er en type tropisk kaktus som har blitt brukt til å behandle ulike hudforstyrrelser i tusenvis av år.

I dag, takket være sin helbredelse og fuktighetsgivende egenskaper, L’aloe vera er mye brukt som ingrediens i en rekke hudpleieprodukter. Mange bruker også L’Aloe Vera for å redusere utseendet på rynker og fine linjer.

Denne artikkelen vil undersøke nærmere om L’Aloe Vera kan bidra til å bli kvitt rynker, hvordan du bruker den på huden og andre rynkebehandlingsalternativer som også kan hjelpe.

L’Aloe Vera kan bidra til å redusere rynker?

Aloe Vera Gel, som er laget av anlegget av anlegget, brukes vanligvis på huden. Det kan også tas oralt som et geltilskudd eller tabletter.

Det er noen bevis på at forbruket av aloe vera kosttilskudd kan redusere utseendet på rynker.

I en 2009-studie publisert i magasinet Dermatology annals, Forskere målt rynker og # 8217; hud elastisitet på 30 friske kvinner over 45 år. Deretter kosttilskudd på en tilfeldig måte til hver deltaker.

Halvparten av kvinnene fikk lav dose (1200 milligram per dag) og den andre halvdelen fikk en høy dose (3.600 milligram per dag).

Kvinner har tatt Aloe Vera Gel-kosttilskudd i 90 dager. På slutten av studioet fant forskerne at rynker, elastisitet og kollagenproduksjon har forbedret seg i begge gruppene.

TIL 2015 Studio rapporterte lignende resultater. Deltakere inkluderte 54 kvinner fra 20 til 50 år.

I 8 uker, halvparten av kvinner forbrukte fem aloe vera gel pulver tabletter hver dag. L’En annen halvt tok en placebo. Hos kvinner som har tatt Aloe Vera kosttilskudd, har ansiktsrynker forbedret seg betydelig.

Ifølge forskere, L’Aloe Vera har molekyler kalt steroler. Disse sterolene fremmer produksjonen av kollagen og hyaluronsyre, som hjelper huden til å holde fuktigheten. Som et resultat synes rynker mindre åpenbare.

Dette betyr ikke at L’Aloe Vera vil eliminere rynker. I stedet antyder disse resultatene at det kan redusere utseendet på rynker ved å forbedre hudkonsistensen.

Disse studiene fokuserte på Rekruttering av Oral som et supplement. Ytterligere søk er nødvendig for å avgjøre om L’anvendelse av aloe vera gel på huden har lignende fordeler.

Kjøp Aloe Vera Supplements Online.

Hvordan å bruke

Mens de fleste studier fokuserte på: inntak av aloe vera og rynker, tyder anekdotiske tester at selv den aktuelle aloe vera kan hjelpe. Dette kan skyldes gel fuktighetsgivende effekten, noe som reduserer tørrhet og gjør rynker mindre åpenbare.

Du kan kjøpe en ekte aloe gelbeholder fra de fleste apotek eller online. Hvis du i området der du bor gress av aloe vera, kan du kutte et friskt blad og samle gelen.

Hvis du aldri har brukt skinnet Aloe Vera, kjør først en testplaster. Du kan være allergisk alle’aloe vera. Hvis du utvikler en reaksjon, må du slutte å bruke gelen.

Når du vet at gelen er trygt å bruke, følg disse trinnene:

 • Rengjør ansiktet hennes og tørk tørketrommet hennes.
 • Med rene fingre, bruk et tynt lag med gel på ansiktet.
 • La det stå på huden i 5-10 minutter. Kan forårsake tørrhet hvis du lar det tæge lenger.
 • Skyll med kaldt vann og tørk forsiktig. Hydrater som vanlig.
 • Gjenta en gang om dagen.
 • Det er andre naturlige behandlinger for rynker?

  Foruten alle’Aloe Vera, kan mange andre naturlige rettsmidler bidra til å redusere utseendet på rynker.

  Klorofyll

  Klorofyll lager grønne planter og alger. Det er tradisjonelt brukt til helbredende sår, men ifølge forskningen kan det også ha nytte av rynkene i ansiktet.

  Forskere som har gjort en 2006 studie På effekten av klorofyllekstrakttilskudd på menneskelig hud har oppstått en betydelig forbedring av # 8217; hudelasticitet og rynker av studiedeltakere.

  Forskere har også oppdaget en økning i kollagenproduksjon av deltakere.

  Disse resultatene har blitt støttet av en liten 2015 Studio. Ifølge forfatterne av denne studien kan topisk kobberklorofylin, avledet fra klorofyll, bidra til å forbedre fine linjer og moderate små rynker.

  Ginseng

  Ginseng kan ha muligheten til å senke de fysiske effektene av aldring, inkludert hudendringer som rynker.

  I en 2015 Studio, En krem ​​med ginseng ekstrakt viste lovende resultater i # 8217; bidrar til å forhindre øye rynker. Har også forbedret hydrering og glatthet i huden.

  Videre kan ginseng forhindre utseendet på nye rynker ved å beskytte huden mot solskader.

  Honning

  Når det brukes på huden, har honning muligheten til å berolige betennelsen og fremme sårheling. Det hjelper også huden til å beholde fuktighet, noe som kan redusere utseendet på rynker.

  Det er viktig å bruke rå og ikke-pasteurisert honning på ansiktet. Lav kvalitet honning er for mye jobbet og gir ikke de samme fordelene.

  Medisinske behandlinger

  Det er mange medisinske behandlinger som kan minimere utseendet på rynker. De vanligste prosedyrene inkluderer:

  • Botox. En’Botox injeksjon innebærer en liten dose onaabotulinumtoksin, et toksin som forhindrer musklene i stivning. Det kan gjøre rynkene mindre åpenbare, men gjentatte behandlinger er nødvendig.
  • Dermabrasion. Dermabrasion er en eksfolierende behandling som bruker en roterende børste for å glatte de øvre lagene i huden. Dette tillater dannelsen av en ny glatt hud.
  • Kutan resurfacing med laser. En laser fjerner de ytre lagene i huden, som kan fremme kollagenvekst. Den nye huden som vokser har en tendens til å vises mer brus og kompakt.
  • Foller av myke vev. Dermal fyllstoffer, som juvéderm, restylane og belotero, består av injeksjoner av hyaluronsyre. Disse fyllstoffene gjentar huden, noe som bidrar til å redusere utseendet på rynker og subtile linjer.

  På hvilke andre måter l’aloe vera kan dra nytte av huden din?

  L’Aloe Vera har andre fordeler for huden din, inkludert:

  • Hudbeskyttelse. L’Aloe Vera er rik på antioksidanter og vitaminer. Disse næringsstoffene kan holde huden sterk og beskytte mot ultrafiolett stråling.
  • Helbredelse av sår og brannskader. Når det påføres på et sår, fremmer & Aloe Vera, fremmer helbredende økende kollagenproduksjon. Det hjelper også huden til å regenerere forbedringsforbindelser mellom kollagen.
  • Lettelse fra solbrenthet. Takket være den forfriskende effekten og anti-inflammatoriske egenskaper, er L’Aloe Vera er nyttig for beroligende solbrenthet.
  • Kviser. De anti-inflammatoriske, antibakterielle og antioksidantegenskapene til Aloe Vera gjør det til en nyttig behandling for mild til moderat akne.

  L’

  Til dags dato antyder søket at muntlig aloe verainntak, som et supplement, bidrar til å minimere utseendet på rynker.

  Mange sier at l’anvendelse av aloe vera gel på huden bidrar også til å gjøre tynne linjer mindre åpenbare, selv om ytterligere forskning er nødvendig for å støtte disse uttalelsene.

  Ikke konsumere l’aloe vera eller bruk den som et supplement uten å snakke med legen din for å sikre at det er trygt for deg.

  Følg produsentens instruksjoner og velg et merke du ønsket og funnet trygt og pålitelig. Og hvis du bruker L’Aloe Vera på huden og utvikler en hudutbrudd eller en Irritation, avbryter umiddelbart L & # 8217;.