Alkohol og minne tap: Tilkobling, forskning og behandling

Enten det er en natt eller flere år, kan overdreven alkoholforbruk føre til minnehuler. Dette kan inkludere vanskeligheter med å huske de siste hendelsene eller til og med A’hele natten. Det kan også føre til tap av permanent minne, beskrevet som demens.

Legene har identifisert forskjellige måter L’alkohol påvirker hjernen og minnet. Folk som drikker for mye eller har en lidelse for bruk av alkohol (AUD), kan oppleve et kort og langsiktig minne tap.

TIL 2013 studie Han oppdaget at om lag 78% av de som har blitt diagnostisert med Aud ledet hjerneendringer.

Fortsett å lese for å finne ut hvorfor alkoholen kan påvirke minnet på kort og lang sikt, og hva du kan gjøre med det.

Alkohol og minne tap

Legene har identifisert forskjellige måter å drikke alkohol på, kan påvirke en persons minne. Disse inkluderer følgende:

Korttidshukommelse

Noen mennesker opplever hva leger kaller blackout når de drikker for mye alkohol og ikke husker nøkkeldetaljer.

Disse situasjonene kan variere fra små, som hvor en person har satt nøklene, til gode, hvordan å glemme hva som skjedde om natten. Sekund Duke University, Manglende evne til å huske noe om kvelden som vanligvis oppstår etter at en person drakk fem eller flere drinker.

L’Alkohol påvirker kortsiktige minne som senker slik nerver som kommuniserer til hverandre i en del av hjernen som heter Hippocampus.

L’Hippocampus spiller en viktig rolle i # 8217; hjelpe folk å danne og vedlikeholde minner. Når normal nervøs aktivitet bremser ned, kan et kortvarig minne tap forekomme.

Langsiktig minne tap

L’Intense bruk av alkohol reduserer ikke bare hippocampus, men kan skade det. L’Alkohol kan ødelegge nerveceller. Dette påvirker minnet om en kort og langsiktig person.

Dessuten mangler folk som drikker for mye alkohol, ofte av vitamin B-1 eller tiamin. Dette vitaminet er viktig for å gi hjernens energi og nerveceller.

Alkoholforbruket påvirker måten kroppen bruker tiamin på. Det kan også påvirke tiaminet på følgende måter:

 • Folk som drikker mye, kan ikke følge et sunt kosthold og miste nøkkelnæringsstoffer.
 • Drikker for alkohol kan irritere magebelegget, som påvirker måten som magen absorberer næringsstoffer.
 • L’Intense bruk av alkohol kan forårsake oppkast, noe som forhindrer magen og tarmen å absorbere næringsstoffer.

Tiaminas mangel kan forårsake demens, som er et tap av progressivt og permanent minne.

Wernicke-Korsakoff Syndrome (WKS) er en type demens knyttet til det sterke alkoholforbruket. Denne tilstanden skaper hull i en persons minne. Det er mulig at en person kan forhindre forverring av dette syndromet, men må vanligvis slutte å drikke og øke næringsstoffet.

Vanligvis er effektene av langsiktig minne tap knyttet til forbruket på 21 eller flere drinker i uken i 4 år eller mer, andre Massachusetts General Hospital.

Eldre mennesker

Eldre individer er mer sårbare for de korte og langsiktige effektene av alkohol på hjernen deres.

Når en person aldre blir hans hjerne mer følsom for alkoholen. Også deres metabolisme senker, så er alkoholen fortsatt i systemet sitt lenger.

Også mange eldre mennesker opplever også en langsom degenerasjon av cellene i’hippocampus. Det er vanligvis ikke alvorlig nok til å forårsake demens symptomer. Men når du legger til effektene av et sterkt alkoholforbruk, kan hukommelsestap være veldig alvorlig.

I tillegg til disse overveiene, har eldre også en tendens til å ta flere stoffer enn unge mennesker. Disse stoffene kan potensielt samhandle med alkohol, som kan forverre symptomene.

Eldre mennesker er også mer sårbare for skader fra fall på grunn av endringer i synet, i romlig anerkjennelse og beinhelse. L’Bruk av alkohol kan øke risikoen for fall, da det kan påvirke dommen og oppfatningen. Et fall kan skade dem og påvirke deres minne.

Symptomer

Noen av effektene av # 8217; Alkohol på minnet er åpenbare: Kanskje du våkner opp etter en natt med å drikke, og du har et blåmerke at du ikke husker å ha, eller ikke huske noen av de tidligere hendelsene på natten. Noen effekter er tynnere.

Hvis du kan identifisere deg selv med ett av følgende symptomer, kan du støte på et kortsiktig minne tap på grunn av den intense alkoholbruk:

 • Du ble fortalt at du snakket med noen nylig for en begivenhet, men husk ikke å ha samtalen.
 • Du er ofte forvirret eller disorientert på hvor du er.
 • Du har problemer med å betale oppmerksomhet.
 • Folk forteller deg ofte ting du har gjort å drikke som du ikke husker.
 • Du hadde problemer med dine kjære eller med politiet når du drikker, men ikke helt husk hva du gjorde.

Det kan være vanskelig å si om en kjære har problemer med alkohol. Dette gjelder spesielt hvis de er eldre: Du kan spørre om deres symptomer er knyttet til aldring.

Følgende symptomer kan tyde på at de har et langsiktig semessig memory tap; alkohol:

 • De har et symptom kalt konfabling, der de oppfinner små historier for å fylle hullene i deres minne. Noen mennesker med forhold som wks kunne gjøre det.
 • De opplever betydelige endringer i personlighet. Dette kan inkludere jo nærmere, frustrert eller til og med sint.
 • De spør ofte det samme spørsmålet gjentatte ganger og uten tegn på at de husker å ha gjort det tidligere.
 • De har problemer med å lære en ny ferdighet, hvordan du spiller et spill. Dette kan rapportere problemer med nylige minner.

Det er vanskelig å vite hva du skal si til en elsket når du er bekymret for at drikken din er skadelig din helse. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, bør du vurdere å snakke med legen eller bruke ressursene som er oppført nedenfor.

Behandlinger

Hvis du har problemer med å huske en kveldsarrangement før, kan du ikke gjøre mye for å huske. Noen ganger, en lukt, et ordtak eller en «8217; bilde kan komme tilbake til tankene dine, men du kan ikke tvinge retur av et minne.

Imidlertid er det behandlinger for personer hvis alkoholforbruk påvirker deres minne og generell drift. Disse inkluderer:

 • Integrasjon av tiamin eller tiamin intravenøst ​​(IV). Sekund Forskning 2013, L’Integrering av tiamin kan bidra til å lindre WKS symptomer, som skyldes en tiaminmangel.
 • I behandling for alkoholbruk lidelse. L’Abstinence fra alkohol kan forårsake symptomer som strekker seg fra mild, som kvalme og oppkast, alvorlig og farlig for livet, som hjerteslag, delirium og meget høy kroppstemperatur. Flere ganger du trukket tilbake fra # 8217; alkohol, mer du er i fare for potensielt dødelige konsekvenser. Det kan være en sykehusbehandling for å trekke seg trygt.
 • Antagelse om visse stoffer. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at memantin, som brukes til å behandle Alzheimers sykdom, kan vise lovende resultater i behandlingen av andre typer demens, som demens forbundet med alkohol.

Du kan unngå kortsiktig minne tap ved å fjerne alkoholen fra # 8217; ligningen. Unngå alkohol for å forhindre forverring av demens.

Endringer i livsstilen

Det er viktig å merke seg at de fleste forskere og helsepersonell fant at alkoholen forbrukes med moderering og # 8211; En eller to drinker for menn og en for kvinner & # 8211; Generelt påvirker det ikke minnet.

TIL Studio i stor skala som fulgte deltakerne i 27 år fant at moderat forbruk av alkohol & # 8211; Definert som en eller to drinker noen dager i uken & # 8211; Han hadde ingen økning i risikoen for demens.

Denne undersøkelsen antyder at for å beskytte ditt minne, drikker du i moderasjon den beste politikken (dvs. hvis du velger å drikke).

For folk som drikker hver dag og på en tung måte, er ikke C & # 8217, alltid en trygg eller moderat mengde alkohol som forbrukes.

Hvis legen din rådet deg til å slutte å drikke, er det viktig å følge dine råd. De kan også gi deg et program for å hjelpe deg med å stoppe.

Her er noen måter å holde & # 8217, alkohol borte fra ditt hjem:

 • Kaster alkoholen hjemme, inkludert hoste sirup som inneholder alkohol.
 • Fortell venner og slektninger som ikke bør ta med eller kjøpe alkohol for deg eller for en kjære.
 • Spør matbutikker eller leveringstjenester for ikke å levere alkohol til ditt hjem.

Noen mennesker kan oppdage deg å drikke vin eller alkoholfri øl hvis de smaker smaken av alkoholen.

Hvordan få hjelp

Hvis du eller en elsket drikker mye, og dette påvirker minne og generell helse, er det nyttig. Her er noen poeng for å starte:

 • Snakk med din grunnleggende lege. Hvis du drikker mye, kan du trenge medisinsk støtte når du bestemmer deg for å slutte å drikke for å forhindre potensielt alvorlige avholdenhetssymptomer. Legen din kan foreslå at du sykehus på et sykehus eller i en struktur for alkoholbehandling for å hjelpe.
 • Ring Misbruk av stoffer og administrasjon av psykiatriske tjenester (Samhsa) Gratis National Helpline på 1-800-662-Hjelp (4357). Servicen linje er tilgjengelig 24 timer i døgnet.
 • Finn en restaurant Anonyme alkoholikere Møte i nærheten av deg. Disse møtene er gratis og bidro til at tusenvis av mennesker forblir edru.
 • Snakk med venner og familie og fortell dem om du tror du trenger hjelp. Deres støtte kan hjelpe deg med å gjøre det.

Du bør aldri skamme seg eller være redd for å be om hjelp. Disse trinnene kan redde livet ditt.

Bunnlinjen

Overdreven alkoholforbruk kan påvirke minnet. Hvis en person bruker oss tungt på lang sikt, er det i fare for en rekke helsemessige forhold knyttet til minnet.

Hvis du eller en elsket du ofte får deg til å drikke eller du har en avhengighet på alkohol, snakk med legen din eller ring Samhsa National Helpline.