ADHD og Evolution: ADHD bidro til å holde mennesker i live?

Det kan være vanskelig for en person som lider av ADHD for å ta hensyn til kjedelige leksjoner, holde fokus på et langt emne eller stå opp når de bare vil stå opp og gå. Personer med ADHD blir ofte oppfattet som de som ser ut av vinduet, drømmer om hva C & # 8217 med åpne øyne;. Noen ganger kan det virke som at strukturen i det sivile samfunn er for stivt og stillesittende for de som har hjernen som ønsker å gå, gå, gå.

Det er et forståelig synspunkt, med tanke på at i 8 millioner år siden de første menneskelige forfedrene har utviklet seg fra apekatter, har vi vært nomadiske mennesker, vandret gjennom jorden, jager villdyr og beveger seg overalt, det var maten. C’Det var alltid noe nytt å se og utforske.

Dette høres ut som et ideelt miljø for noen med ADHD, og ​​forskning kan vise at de hyperaktive jegere-samlere var virkelig bedre utstyrt med sine jevnaldrende.

ADHD og jegere-bindemidler

TIL studere Utført på Northwestern University i 2008 undersøkte to stamme grupper i Kenya. En av stammene var fortsatt nomadisk, mens den andre ble etablert i landsbyer. Forskere var i stand til å identifisere medlemmer av stammene som viste ADHD-egenskaper.

Spesielt undersøkte de DRD4 7R, en genetisk variant som ifølge forskningen er knyttet til søket etter nyheter, et større ønske om mat og rusmidler og symptomene på’ADHD.

Forskning har vist at medlemmer av den nomadiske stammen med ADHD & # 8211; De som fortsatt måtte gå på jakt på mat og # 8211; De ble matet bedre enn de uten ADHD. Dessuten hadde de med samme genetiske variant i landsbyen flere problemer i klasserommet, en viktig ADHD-indikator i det sivile samfunn.

Forskere har også lagt merke til at uforutsigbar oppførsel, et særegent tegn på ADHDs & # 8217, det kan ha vært nyttig å beskytte våre forfedre mot husdyrfall, røverier og mer. Tross alt, vil du utfordre noen hvis du ikke aner om hva du kunne gjøre?

I hovedsak, egenskapene knyttet til # 8217; ADHD gjør bedre jegere-samlere og verste kolonister.

Opptil 10.000 år siden, med adventen av landbruket, måtte alle mennesker jakte og samle seg for å overleve. En dag d’I dag trenger de fleste ikke å bekymre seg for å finne mat. I stedet for det meste av verden er det et liv i klasser, verk og mange andre steder med strukturerte adferdskoder.

I evolusjonære vilkårene var jegerne-bindemidler generalist, da de trengte å vite hvordan de skulle gjøre litt «8216, alt for å overleve. Denne informasjonen er ikke overført under 8: 3 til XNUMX: XNUMX i en klasse. Ble sendt av foreldre til sønn gjennom spillet, L’observasjon og # 8217; uformell utdanning.

ADHD, evolusjon og moderne skoler

Barn med ADHD lærer raskt at verden ikke vil forandre seg for dem. Ofte administreres stoffer for å dempe urolig og distrahert oppførsel som kan forårsake problemer i skolen.

Dan Eisenberg, som regisserte Nordvest-Studio, har samskrevet i en artikkel om San Francisco Medicine, hvor han uttalte at med en bedre forståelse av vår evolusjonære arv, kan folk med ADHD forfølge interesser som er bedre for dem og for samfunnet.

& # 8220; Barn og voksne med ADHD er ofte laget for å tro at deres ADHD er strengt et funksjonshemning & # 8221; sier artikkelen. I stedet for å forstå at deres ADHD kan være et sterkt punkt, kommer ofte til dem meldingen som er en defekt som må løses med narkotika & # 8221;.

Peter Gray, PhD, Forskning Professor i psykologi på Boston College, støtter i en Element for psykologi i dag at den grunnleggende ADHD er en konkurs i # 8217; tilpasse seg forholdene til den moderne skolen.

«Fra et evolusjonært perspektiv er skolen A’anomali miljø. Ingenting lignende har noen gang eksistert i den lange løpet av utviklingen der vi har kjøpt vår menneskelige natur og skrev grått. Skolen er et sted hvor barn forventes å tilbringe mesteparten av sin tid på å sitte i stillhet på stolene, lytte til en lærer som snakker om ting som ikke er spesielt interessert, leser hva som er fortalt om de leser, skriver hva blir fortalt å skrive og returnere informasjonen som er lagret på testene. & # 8221;

Til nyere tid i # 8217; menneskelig evolusjon, barn ble belastet sin utdanning ved å observere andre, stille spørsmål, lærte gjennom å gjøre og så videre. Selve strukturen av moderne skoler, hevder grå, er hvorfor mange barn har problemer med å tilpasse seg sosiale forventninger.

Grå hevder at det er nok anekdotiske tester for å foreslå at hvis barn får friheten til å lære hvordan de er bedre, i stedet for å bli tvunget til å tilpasse seg klassestandarder, trenger de ikke lenger narkotika og kan bruke sine egenskaper ADHD til å leve mer sunne liv og produktiv.

Tross alt er det slik vi kom hit.