7 produkter for å bekjempe irriterende inngrodd hår

Del på PinterestAlexis Lira Design

Å få den perfekte barbingen er virkelig en oppgave. Enten du må manøvrere gjennom Jungle Gym som er en dusj eller nøye følge L’Fremskritt av en ansikts trim i speilet, sørg for at du nå hvert irriterende hår er ikke en Easy Business.

Legg til potensialet for hår ingredienser til blandingen og fjern kroppshårene kan virke som et umulig eventyr.

Heldigvis inkluderte hudpleieeksperter Dott. Shilesh Iyer, Dermatologen sertifisert på New York Dermatology Group og Beautician Ashley hvit, De kom til redning, og tilbyr sitt beste råd og favorittprodukter både for å hindre og behandle inngrodd hår.

Hva forårsaker inngrodd hår?

Før du går videre til kunsten om en korrekt barbering, forklarer Dr. Iyer hva som forårsaker noen til det inngrodde håret.

De er resultatet av hår som er krøllet eller forblir fanget under huden, sier han. I noen tilfeller manglende eksfoliering, en hormonell ubalanse eller genetikk & # 8211; Som tett og grovt hår & # 8211; De kan bringe eller øke risikoen for inngrodd hår.

Men bare fordi Ingrown Hair ikke betyr at de skal bli. Iyer foreslår før du endrer dine barberingsvaner.

& # 8220; pre-clean med varmt vann og bruk et smørende skjegg produkt «sier. Bruk en skarp barberhøvel med ett eller et dobbeltblad fordi de ikke kutter de korte hårene.& # 8221;

I tillegg til å sjekke om bladet er blitt ugjennomsiktig, anbefaler han å barbere seg i retning av håret og unngå å kutte dem for nært.

Legg til disse forslagene til barberingsrepertoaret ditt og lagre følgende produkter for å bekjempe det inngrodde håret.

1. Pels inngrodd konsentrert

Dì farvel til uønskede dosser med noen dråper av dette konsentratetestet av dermatologer og gynekologer.

Laget med naturlige ingredienser, inkludert kokosolje og meleucasolje, falske fekkekonsentratet fukter huden og reduserer irritasjonen forårsaket av eksisterende inngrodd hår. Påført før eller etter badet, kan konsentratet brukes daglig eller etter behov.

Revisorene har uttalt at produktet har ført til en jevnere hud på bare en uke, og mange har brukt konsentratet på flere områder, inkludert ansikt, ben og kjeksområde.

Hvit bemerket at delikate produktingredienser er spesifikt formulert for bruk på kjønnshår og på de med sensitiv hud. Noen mennesker kunne imidlertid ha en bivirkning på visse ingredienser, selv om de er naturlige, og utfør alltid en oppdateringstest på armen.

fordeler

 • Kokosnøttolje (oppført i første omgang) for å fukte og myke inngrodd hår
 • Tamanu olje (oppført alle «8217; 11. plass) for å myke huden og forsyne healing antioksidanter hud
 • Vegan og fri for ftalater, parabener, silikoner og dufter og kunstige farger

Kostnad: $ 28

Tilgjengelig i pels

2. PFB Vanish + ChromaBright

Legg til dette dobbeltfunksjons skjønnhetselementet til hyllen din hvis du vil kjempe med det inngrodde håret og belyser huden din.

PFB Vanish + ChromaBright må brukes etter dusjen, og med ingredienser som salicylsyre og glykolsyre, virker roll-on-produktet å låse opp porene og lette arrområder forårsaket av tidligere inngrodde hår eller kutt forårsaket av barbering.

Mange online vurderinger ros produktet for behandling av mørke arr, men noen brukere har advart om at det kan ta tid å se resultatene. Noen rapporterte også å ha lagt merke til en nedgang i hudprosessen innen få uker, men andre har uttalt at huden har tatt noen måneder for å vise noen endringer.

White sier dette er nummer ett produkt som anbefaler kunder, siden det er ganske sikkert for bruk av bruk på alle hudtyper: som alltid, lage en oppdateringstest og vær forsiktig når du søker i nærheten av ditt skjønnhetsområde.

fordeler

 • Salisylsyre (oppført 10 °) og glykolsyre (11 ° listet) for klarere porer og eksfoliert hud
 • sulfat

Kostnad: $ 31.95

Tilgjengelig på Dermstore

3. Ultra ren børste for ansikt og kroppsgurin GF-110

Gi deg selv og huden din mykheten til børsten for ansikt og kroppsgur GF-110.

Siden inngrodd hår kan skyldes blokkerte follikler, er denne børsten perfekt for rengjøring av huden før barbering. Videre kan mikrodermabrasjonsbørsten brukes til å eliminere arene som er igjen av det inngrodde håret fra huden.

Også, det inngrodde håret er ikke det eneste problemet som denne børsten kan løse: Det er også flott å redusere størrelsen på porene og rynker.

Oppmerksomhet, noen online revisors betraktet at børsten hadde nok strøm, men andre verdsatt den delikate hastigheten og mykheten i hodene. I alle fall, bør du føle exfoliate og oppdatert etter bruk.

fordeler

 • Fire børster av forskjellige størrelser å bruke på ansikt og kropp
 • Vanntett og trådløst

Kostnad: $ 28.95

Tilgjengelig på Wal-Mart

4. Anthony inkarnerer hårbehandling

Både menn og kvinner har rost dette produktet i online vurderinger, understreker at det var ganske delikat å bli brukt til en skifer av ansiktet og bikini-området. I tillegg til å hindre retur av inngrodd hår, er behandlingen infundert med pil og lavendel for å berolige irritert hud.

Behandling kan brukes daglig, men opptil fire uker kan være nødvendig for å se resultatene. Det er best å søke etter barbering og før sengetid for å berolige tørr hud. Pass på at du først en oppdateringstest og avbryter bruken hvis det på grunn av irritasjon. Vær oppmerksom når den brukes i nærheten av bikini eller alle «8217, pubic-området.

fordeler

 • Glykolsyre (oppført 4 °) og salisylsyre (oppført 8 °) for å fjerne død hud og hindre fremtidige inngrodd hår
 • parabenic

Kostnad: $ 32

Tilgjengelig fra Sephora

5. Single Blade Razor i Rose Gold

Prisen på $ 75 av denne enkeltbladet kan virke overdreven, men basert på tilbakemelding av nettbaserte revisorer, kan det være verdt å bruke.

Razor fans sa det ga dem den & # 8220; mer perfekt barbering jeg noensinne har hatt & # 8221; Og mange kunder har rost produktet for å redde huden sin fra inngrodd hår.

På deres nettside sier Oui at barbermaskinen er spesielt gjennomtenkt og balansert for å gi deg en dyp barbering. Og mens noen razors bruker flere kniver, oui forhold deres enkle blad berører overflatehåret, som forhindrer dannelsen av inngrodd hår.

Åh, og det er sannsynligvis den beste barberhøvelen vi noensinne har sett.

fordeler

 • Bladet ved en vekt hindrer dannelsen av inngrodd hår
 • Annonsert for sensitiv hud og krøllete hår

Kostnad: $ 75

Tilgjengelig på YES

6. Earth Therapeutics Coal Exfoliating Hansker

Riktig eksfoliering av huden er grunnleggende i forebygging av inngrodd hår.

Slå sammen disse hansker med din favoritt såpe og vask deretter den døde huden og gratis porene før det følger. Hvordan forklare hvit, «Holde den eksfolierte huden hindrer huden i å vokse på inngrodd hår. L’exfoliating vil bidra til å forhindre hår krølle eller vokse sidelengs i huden. & # 8220;

Den rimelige prisen er en tilstrekkelig grunn til å legge til hansker i vognen, men nettbaserte revisorer har også lagt merke til varigheten av hanskene og uttalt at huden deres var mykere etter bruk.

fordeler

 • Infusjon med medisinsk kull for å eliminere porene
 • huden blir mykere med gjentatt bruk

Kostnad: $ 7

Tilgjengelig i Ulta

7. Jack Black Razor Bump og Løsning for Ingrown Hair

Fra forebygging av skadet hår til kampen mot akne, ble Jack Black Razor Bump og løsningen for inngrodd hår opprettet for å gjøre nesten alt.

Sammen på «8217; inkludering av salisylsyre, inkluderer produktet ekstrakt av organisk grønn te, organisk kamille ekstrakt og pilekstrakt, alt for å berolige og fukte huden irritert ved barbering. Fungerer best på ansikt, nakke og bryst, men det kan være for vanskelig for bikiniområdet eller L’Pubic-området.

Online vurderinger er for det meste positive med kunder som merker at det fungerte etter en bruk, og det bidro til å forhindre inngrodd hår på benområdet. Det kan imidlertid forårsake irritasjon i de med sensitiv hud, og kjør alltid en testplaster først.

fordeler

 • L’Salisylsyre (oppført 4 °) og L’melkesyre (oppført 5 °) EXFoliano huden, og reduserer utseendet på inngrodd hår og knivrestoler
 • Aloe vera (oppført på 10. plass) for å berolige den irriterte huden

Kostnad: $ 27

Tilgjengelig i Ulta

Prøv syrene til ansiktet hvis du bruker syrer i hudpleie-rutinen (tenk: melkesisk, glykolisk, salicyl, etc.), Du kan også bruke dem til å hjelpe overflaten inngrodd hår. Etter dusjing eller rengjøring, bruk 30-sekunders syre til et minutt for å få deg til å begynne å jobbe for å frigjøre porene. Påfør en olje eller en ikke-komedogen fuktighetskrem etter.

Sist men ikke minst, ikke velg!

Ikke motvirke deg selv hvis en endring i barberingsrutinen ikke gir umiddelbare resultater. I mellomtiden sier White at det er bedre å unngå å samle, sprø eller forsøke å fjerne inngrodd hår alene fordi bakterier kan spre eller forårsake arr, infeksjoner eller irritasjon.

Hvis Ingrown Hairs blir en hyppig irriterende begivenhet, anbefaler deg å gjøre en avtale med en hudlege.

Som iyer observerer, kan en hudlege tilby en rekke sterkere løsninger som er mer effektive enn benkhudpleiepostene.

Kan foreskrive reseptbelagte produkter, inkludert aktuelle eller muntlige antibiotika, steroidkrem, retinoider eller tilby kontorbehandlinger som kjemiske peeling eller steroidinjeksjoner & # 8221; sier. & # 8220; Laser hårfjerning kan være en utmerket langsiktig løsning.& # 8221;

Som alltid snakker han med din hudlege eller en annen helsetjenester hvis du er i tvil om huden din eller din helse.

Lauren Rearick er en freelance og lidenskapelig forfatter av kaffe. Du kan finne den på Twitter@Laurenelizrrr eller Sin nettside.