7 intimt og absorberende for inkontinens for å prøve

Hvis du finner deg selv som lider av urininkontinens, har vi gode nyheter: Du er absolutt ikke bare.

Har vært rapportert at over 4 kvinner ut av 10 i alderen 65 eller flere lider av urininkontinens, som innebærer tap av blærekontroll. Men selv om denne tilstanden ofte er forbundet med aldring, er sannheten at det kan oppstå når som helst i en persons liv.

Videre kan det skyldes en rekke reduserende omstendigheter, inkludert:

 • fødsel
 • svangerskap
 • overgangsalder

Selv om behandlingsalternativer er tilgjengelige som potensielt kan kurere urininkontinens, kan spesialdesignede produkter bidra til å forhindre tap i mellomtiden.

Heldigvis er det flere alternativer enn noensinne når det gjelder denne typen intimt plagg. Fra elegante og gjenbrukbare truser til fargede absorbenter som kan lagres diskret i din favorittpose, erstatter merkene store panties med elegante truser og støtte. Noen merker skapte selv alternativer like alle’banebrytende for menn.

Undersøk noen av våre favorittalternativer i undertøy og absorberende for inkontinens nedenfor, men vær oppmerksom på L’kvinners helsekontor anbefale Snakk med en helsepersonell hvis du lider av urininkontinens.

Engangs kvinne undertøy signert pil

Del på Pinterest

 • Kostnad: Gratis prøveversjon og deretter $ 54.99 i boks
 • Tilgjengelig til: Willow

Hvis du er ny i # 8217; intim for inkontinens, vil Willow Women’S kunne være et flott utgangspunkt. Pakken av’Månedlige abonnementet starter med en gratis en-måneders prøveversjon (du må bare dekke $ 4.99 for frakt), som gir deg tid til å teste følelsen og passformen til engangsunderbuksene.

Når prøveperioden er ferdig, kan du bestemme frekvensen du vil motta undertøy, og planene kan kanselleres når som helst.

Tilgjengelig i flere farger og nøytrale størrelser mottok Willow Panties maksimale stemmer fra revisorene for følelsen av å føle seg som et normalt par undertøy og dens umerkelige passform under klær. L’Enkel ulempe er at produktene er laget for å bli slitt bare en gang og deretter avhendes. Imidlertid skaper Willow sitt undertøy ved hjelp av naturlige fibre og kutter pakken.

fordeler

 • Også tilgjengelig i menns modeller
 • Laget med 30% naturlige fibre, L’emballasje er resirkulerbar og minimal

High Waist Pee-Proof Panties With Icon

Del på Pinterest

 • Kostnad: $ 39
 • Tilgjengelig til: Ikon

Fra tynnskapere, en linje med menstruasjonsundertøy som absorberer fuktighet Ikon, Vaskbar undertøy for inkontinens.

Ikonet har skapt en rekke stilarter, fra thong til bikini, for å tilpasse seg garderoben din og absorberingsbehovet. Hvert par undertøy kan inneholde opptil åtte teskjeer væske, bortsett fra thong som bare inneholder tre.

Hvis du er ny på merkevaren, sier ikon at dens hi-midje stil er deres bestselger og, basert på online vurderinger, det er lett å forstå hvorfor. Kunder roser ofte undertøyet å være komfortabel og elegant, men fortsatt sexy, og noen var glade for ikke å finne linjer med truser synlige mens de hadde på seg.

Sammen med svart og kjøttfarget baseundertøy har merkevaren nylig avslørt en Perivinca-skygge inspirert av sommeren, og til og med rosa og midnatt (Navy Blue) er alternativer.

fordeler

 • Vaskbar og gjenbrukbar
 • Inneholder opptil 8 teskjeer væske; 3 ts for flip-flops
 • Tilgjengelig opp til størrelse 5XL

Full Slip Woman Confitex Grunnleggende

Del på Pinterest

 • Kostnad: $ 34.90
 • Tilgjengelig til: Confitex

Du trenger ikke å ofre stilen når det gjelder undertøy for inkontinens. Den komplette Confitex Basic Slip er tilgjengelig i tre morsomme farger, og blonder Ferdige kanter garanterer en komfortabel og pen passform.

Trugene kan vaskes og deretter gjenbrukes, og deres undertøy er laget av et materiale som er egnet for vaskemaskin og tørketrommel. Selv om de fleste revisorer har rost produktet, har noen kunder advart om å ha problemer med å finne et passende mål og har anbefalt til de som vurderte et kjøp for å nøye undersøke størrelsen på bordet.

fordeler

 • Laget av bambusfiber som kan vare lenger enn bomull
 • Tilgjengelig i XS – 3XL størrelser
 • Den er tilgjengelig i to nivåer av absorpsjon

Truser Canyon FannyPants

Del på Pinterest

Laget av nylon og lycra, l’fannypants canyon undertøy ble opprettet for å tilby en perfekt passform uten utseendet av truser.

Tilgjengelig i flere farger, inkludert blå og kobber, inneholder undertøy en syabsorberende for å beholde væske. Selv om du kan kaste disse trusene i vask og gjenbruk dem, anbefaler ikke Fannypants å bruke en Tørketrommel, som tyder på i stedet for å tørke linjen.

Hvis du ble forelsket i Canyon-stilen, tilbyr Fannypants også ekstra samlinger for kvinner og Flere linjer for menn.

fordeler

 • Luktkontroll
 • Vaskbar og gjenbrukbar

Tid for meg Super Incontinence Panty

Del på Pinterest

Mangfoldet av størrelser er det som gjør tid til meg et godt valg for kunder på jakt etter en personlig passform. Opprettet for en sterk absorpsjon, kan høyhjelpede undertøy holde opp til 10 gram væske.

Til tross for de mange størrelsesalternativene som er tilgjengelige, har revisorene advart om at produktet var mindre enn forventet. En kunde har også hevdet å ha funnet mangel på beskyttelse mot lukt.

fordeler

 • Tilgjengelig i små størrelser til 8x
 • Vaskbar og gjenbrukbar

Alternative alternativer

Undertøy for inkontinens er ikke det eneste alternativet for beskyttelse. Absorbentene, som er tilgjengelige i gjenbrukbare og disponible varianter, er også favoritt av kunder online.

Hestoorganic vaskbare inkontinensputer

Del på Pinterest

Tilgjengelig i tre størrelser, er disse absorbentene vaskbare og gjenbrukbare og kan vare opptil to eller tre år. Vi anbefaler de som har en tung strøm for å bruke et lager med vinger, mens det er gjort det lettere og lettere lageret for større fleksibilitet.

Selv om noen online revisor likte og produktet var i stand til å gi dem en «8217; hele dagen med beskyttelse, har andre funnet tap, selv når de har valgt en tyngre størrelse.

fordeler

 • Vaskbar og gjenbrukbar
 • Laget av 100% økologisk organisk bomull

Gjenbrukbare absorbenter i Wepreeco Bamboo

Del på Pinterest

 • Kostnad: $ 14.99 for en pakke med 5
 • Tilgjengelig på: Amazon

Ha det gøy med ditt valg av beskyttelse og velg en av disse fargerike absorberende for inkontinens. Opprettet med et internt bambus kull stoff, kan absorbenter vaskes og gjenbrukes, men weGreeco anbefaler endring av dem hver xnumx-xnumx timer eller etter behov.

Sammen med pen design er absorbentene utstyrt med et vanntett transportmiddel for å inneholde nytt og brukt absorberende. Revisorene likte tilsetningen av posen, men noen bemerket at padsene var mindre enn forventet, og andre trodde at snap-lukningen ikke hindret puten fra å glide i løpet av daglig bruk;.

fordeler

 • Vanntett transport tilfelle
 • Vaskbar og gjenbrukbar

Det er viktig å finne et produkt som passer for dine behov

Det er mange produkter for inkontinensen, så finner du den rette kan virke overveldende. At du foretrekker en fargerik absorberende eller ønsker å ha på seg et bedårende par blonderunderbukser, det er ditt valg og bør være basert på dine individuelle behov.

Lauren Rearick er en freelance og lidenskapelig forfatter av kaffe. Du kan finne den på Twitter @Laurenelizrrr eller Sin nettside.