6 memes som beskriver forstoppelsen

Hvis du opplever kronisk forstoppelse, er det forståelig hvis du unngår å diskutere det med andre. Snakk om badet ting kan noen ganger være ubehagelig, selv med dine beste venner. Men å åpne for andre på din tilstand kan hjelpe deg med å få deg til å føle deg bedre. Dette gjelder spesielt hvis de også sameksisterer med tilstanden, og du er i stand til å dele en latter på hva du passerer.

Memene er en fin måte å oppsummere våre felles erfaringer i små og morsomme sannhetsfarger. Det er håpet at følgende seks memes på forstoppelse ikke bare får deg til å le, men de påminner deg også om at når det gjelder kronisk forstoppelse, er du ikke alene.

jeg har det bra. Alt er bra.

Del på Pinterest

For de fleste med kronisk forstoppelse, stram tennene og late som ingenting er galt, er en del av hverdagen. Når noen spør deg om hvordan du er, kan du ikke være ærlig uten å gi dem for mange opplysninger. Selv om du mener dem at du ser ut til å ha en fotball ball fast i # 8217; Crassus-tarmen, er det noen som ikke vil sette pris på ærligheten din.

Du gjør ikke & # 8221; ganske enkelt

Del på Pinterest

Noen ganger, når venner eller familiemedlemmer er klar over din kroniske forstoppelse, vil de tilby deg nyttige råd uten å forstå problemet. Selv om det vanligvis er deres hjerte på rett sted, for å fortelle deg om & # 8220; Prøv å gå og gå og # 8221; Det kan være ganske frustrerende. Det ser ut til at du forventer at du skal si: Fordi jeg ikke tenkte på det ?!& # 8221; Ja, takk veldig mye tante Pauline.

GTG, BRB / LOL JK

Del på Pinterest

En av de mest pinlige delene av kronisk forstoppelse kan være hvor lang tid du passerer på badet mens du prøver å gå. Hvis du går ut med venner eller verre ennå, kan du på en avtale, hvert minutt du passerer på badet, virke som en evighet. Husk at du ikke trenger å forklare deg. Hvis noen spør deg fordi du setter det så lenge, fortell ham at du måtte svare på en samtale (det er greit å forlate det faktum at det var natur å ringe).

Jeg beveger meg ikke alltid med tarmene, men når jeg gjør det, virker det for at jeg ennå ikke har gått

Del på Pinterest

Noen ganger er det verste med kronisk forstoppelse ikke ventet, hevelsen eller kramper. Det er som om jeg fortsatt går selv etter en vellykket tur på badet. Det kan være vanskelig å forklare hvor mye du føler deg ubehagelig for noen som aldri har opplevd det samme problemet. Tenk deg om hver gang du er ferdig med et måltid, føler du fortsatt at du har biter av mat i halsen. Vel, det er verre enn det, og enda mye mindre appetittvekkende.

Jeg er ikke sikker på fiberhjelpen eller verre ting

Del på Pinterest

Hvis du lider av kronisk forstoppelse, har du sannsynligvis blitt fortalt mange ganger for å legge til flere fibre i kostholdet ditt. derimot, noen ganger Fiber kan forverre ting. Derfor bør du alltid konsultere legen din før du starter nytt supplement. L’Siste ting du vil, er å gjøre deg enda mer støttet.

Etter at jeg endelig gikk

Del på Pinterest

For personer med kronisk forstoppelse, har en fullstendig intestinal bevegelse et stort problem. Hvis du har ventet dager eller til og med uker før du går, kan det være en, transcendent opplevelse når den endelig skjer. Du vil slippe løs i nærmeste felt som synger øverst på toppen. O, i det minste, Datti et klapp på skulderen. Lettet fra forstoppelse er en fantastisk følelse, og selv om du kanskje ikke vil skryte av resultatene oppnådd (selv om det ikke er noe dømmekraft her hvis du gjør det), er det godt å være stolt.

Ta bort

Selv om det noen ganger kan føle deg flau av kronisk forstoppelse, er det nyttig å le over det nå og da. Det er millioner av andre amerikanere som går gjennom det samme. Noen ganger, bare å vite at du ikke er alene, er den beste følelsen av verden.