5 Oppskrifter av helbredende bein for kroppen, L & # 039, tarmen og huden

Hvorfor skal du drikke benbuljongen

Matverdenen er i gjæring på helbredende kraft av benbuljonger. Det sies at i tusenvis av år har beinbuljongblandingene hjulpet mange lidelser og kunne styrke blod eller støtte nyrer. Men mange av disse uttalelsene har ingen vitenskapelig bevis & # 8211; de fleste av dem er anekdotiske og kulturelt overlevert.

Vitenskapen som eksisterer bak buljongen av bein er begrenset til små studier. Imidlertid hevder prøvene av beinbuljongen hans Næringsstoffer kan hjelpe:

  • Fordøyelsessystemet
  • betennelse
  • Ledd
  • Vekttap
  • søvn

Men hva C’er i buljongen av bein som fungerer? Mens folk kan tro at salt i beinbuljong bidrar til å berolige irritert hals, bor næringsstoffene i konserveringene i kjøttben.

Når beinet, er marrow og bindevev redusert, frigjør vitaminer som kalsium, magnesium, fosfor og silisium. Kurative forbindelser som kollagen, glutamin og glycin frigjøres også.

Kollagen kan hjelpe med bein og felles sykdommer mens glycin kan hjelpe med døsighet og tretthet. EN Liten studio Han fant også at glutamin bidrar til å regulere intestinale bakterier. Alt denne godheten sammen i en buljong er en fin måte å drikke næringsstoffer.

Den beste tiden å delta

I mange kulturer i verden, forberede buljonger med fiskben, kylling og biff er en «Culinary Toll of Old Date.

Det er ingen vitenskapelig og direkte respons på hvordan å drikke benbuljongen. Sip en kopp om morgenen eller før du sover. Noen legger til gurkemeie, ingefær eller hvitløk for å gi kjøttkraft et snev av smak.

Vær oppmerksom på hvor du kjøper beinene. Veldig de er små Studio fant høye spor av bly i beinbuljong, spesielt lærbuljongen basert på hud og brusk. For å forberede beinbuljongen, sørg for at du kjøper high kvalitet bein, tettsittende og matet med gress.

Pork Bone Broth

Del på Pinterest

Hvis du prøver å spare penger litt og # 8216, er svinekjøttbenet det ideelle. Det er billigere å forberede seg i forhold til kylling eller biff buljong og lett å forberede. Hvis du har problemer med å finne svinekjøtt på ditt lokale marked, spør du slakteren din. Få oppskriften, domstol Brooklyn middag.

Du kan også sjekke vår beinbuljongrecept her. Selv om det er enkelt, krever det en diskret mengde tid (fra 12 til 24 timer) og engasjement.

Fish Whim

Den fiskebaserte fiskbuljongen er full av jod, som kan hjelpe skjoldbruskkjertelen. Denne lette buljongen er også en’flott base for supper og asiatisk karri.

Nøkkelen til å forberede en deilig fiskbuljong er å bruke ikke-fete fiskben. Men unngå å lage mat i en langsom eller trykkkokingpotte: Fiskene skal kokes på ovnen. Få oppskriften, domstol Dott. Kellyann.

Kylling føtter og chili buljong

Del på Pinterest

De kan ikke virke appetittvekkende, men hønebenene er perfekte hvis du vil lage en tett lager av glukosamin næringsstoffer, kollagen og fotball.

Det kan være vanskelig å finne kyllingben i din normale matbutikk, men sjekk ditt lokale bøndermarked eller et kinesisk eller meksikansk eiendomsmarked. Få oppskriften, domstol Nærmet kjøkken

Instant Bone Broth

Instant Pot Bone Broth er kokt i en trykkkoker eller i et øyeblikksbilde. Denne oppskriften, basert på kyllingben, er perfekt for den engasjerte moren som ønsker å ta mye kjøttkraft for familien.

Du kan også bruke biff, lam eller svinekjøtt: bare sørg for å steke bein i ovnen for å få maksimal smak. Denne frills buljong kan også fungere for din base suppe med egg, kyllingsuppe, eller Lime suppe og kokosnøtt curry. Få oppskriften, domstol mommypotamus.

SLOW BONE BONE BUCH

Del på PinterestFoto kreditt: Sunn gourmet

Nourishing og enkel, biff kjøttkraft er utmerket for braise kjøtt og grønnsaker eller som en base for supper og stews. For Bone Broth Connoisseurs & # 8220; Nybegynnere & # 8221; Denne kjøttkraft er lett å forberede og full av smak. Få oppskriften, domstol Sunn gourmet.

Benbuljonger varer opptil fem dager. Det er best å holde dem i kjøleskapet. Men hvis du ikke drikker dem umiddelbart, hold dem i fryseren. Tips: Hold dem i små beholdere for å varme dem lettere.

Juli Fraga er en autorisert psykolog basert i San Francisco. Han ble uteksaminert i Psyd ved University of Nord-Colorado og deltok på et postdoktoralt stipend på UC Berkeley. Lidenskapelig om kvinners helse, står overfor alle hans økter med varme, ærlighet og medfølelse.