11 beta-naturlige blokkere støttet av vitenskapen du kan prøve i dag

Del på Pinterest

Betablokkere er en vanlig brukte legemiddelype for å behandle høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, angst og andre forhold.

Beta-blokkere blokkerer effektene av og # 8217; adrenalin (adrenalin) og dette gjør hjertet til å slå langsomt og senker blodtrykket.

Noen matvarer, urter og kosttilskudd kan også fungere som P & # 8220; beta-blokkere & # 8221; Naturlig bidrar til å senke blodtrykket naturlig.

Vi undersøker 11 beta-naturlige blokkere og risikoen for disse naturlige alternativene.

Hva beta-blokkere er?

Betablokkere kan foreskrives for å behandle mange medisinske forhold som:

  • Høyt blodtrykk (hypertensjon). Beta-blokkere reduserer hjertefrekvensen og blokkerer hormoner som gjør hjertet pumpe raskere.
  • Hjerteinfarkt. Beta-blokkere brukes etter et hjerteinfarkt for å redusere hjerteaktiviteten.
  • Hjertesvikt og brystsmerter. Beta-blokkere er foreskrevet for hjertesvikt fordi de reduserer hormoner som forårsaker symptomene på # 8217; hjertesvikt.
  • Uregelmessig hjerterytme (arytmi). Selv om beta-blokkere ikke er den første valgmedisinen, kan de bidra til å senke hjertet under en og arytmi.
  • Hyperthyroidism. Betablokkere kan foreskrives for å redusere hjertefrekvensen forårsaket av en overaktiv skjoldbruskkjertelkjertel (hypertyreose).
  • Angst. Betablokkere kan foreskrives av etikett for L’angst for å redusere de kortsiktige effektene av adrenalinet som frigjøres i kroppen på grunn av # 8217;.
  • Migrene. Beta-blokkere kan bidra til å kontrollere noen av utløserne som kan føre til migrene. Dette kan inkludere hypertensjon og hormoner som adrenalin. Forskning & # 8211; Undersøkelser viser at beta-blokkere er et effektivt behandlingsalternativ for migrene.

11 Naturlige beta-blokkere alternativer

Ulike matvarer, urter og kosttilskudd kan fungere som «8221; Beta-naturlige blokkere & # 8221; Arbeid i kroppen som beta-blokkere bidrar vanligvis til å redusere blodtrykket, lindre L’angst og mer.

Matvarer

1. Antioksidanter

Mange frukter, grønnsaker og vegetabilske matvarer inneholder antioksidanter, som spiller en avgjørende rolle i å forebygge inflammatoriske tilstander og kan også senke blodtrykket.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Han har vist at å spise antioksidantholdige matvarer, som friske frukter og grønnsaker, kan redusere blodtrykksnivåene.

2. L-arginin

L-arginin er en aminosyre som bidrar til å produsere nitrogenoksid (NO), noe som kan føre til at blodkarene kan være utvidet og kan bidra til å redusere blodtrykket.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Han har vist at økningen i L-argininivåer også kan redusere hypertensjonen hos rotter. L-argininskilder inkluderer:

  • Kjøtt og fjærkre
  • Valnøtter og frø
  • Blad grønnsaker

3. Kalium

Tilstrekkelig kaliumnivå i kostholdet kan bidra til å holde blodtrykksnivåene lavt.

Mange kan ta en mer enn tilstrekkelig kalium fra et balansert kosthold. Lavfett Meieriprodukter, fisk, bananer og poteter er noen gode kaliumkilder.

Urter

4. Hvitløk (Allium sativum)

L’hvitløk har en lang historie med bruk som en kraftig antioksidant og antiinflammatorisk. Har blitt studert for mange forhold, inkludert hardved hypertensjon og hjertesykdommer.

Mange utdanning De viste at hvitløk kan redusere blodtrykket betydelig. Det har også lignende fordeler for andre forhold som behandles av beta-blokkere, for eksempel hjertesykdommer.

5. Biancospino (Crataegus sp.)

A’Tradisjonelt kinesisk gress, Hawthorn brukes til å behandle kardiovaskulær sykdom.

Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at hagtorn kan ha en positiv effekt på blodtrykk og hjertrytme og kan til og med kunne bidra til å håndtere symptomene på # 8217; hjertesvikt.

6. Indian Snakeroot (Serpentine Rauwolphia)

Et tradisjonelt urte-supplement for behandling av hypertensjon, inneholder Rauwolphia tryptofanderivater kalt indiske alkaloider.

Denne urten jeg kan hjelpe Lavere blodtrykk ved å redusere kroppens evne til å absorbere neurotransmitter, norepinefrin, som bidrar til kampen eller fluktresponsen.

7. Gjæret rød ris (Purpureus Monascus)

Et populært urte-supplement for kardiovaskulære sykdommer, fermentert rød ris inneholder stoffer som kalles monakolin. En spesielt, Monacolina K, fungerer veldig på samme måte som et statin (et stoff som senker kolesterol) og er den mest godt studerte forbindelsen i gjæret rød ris.

I en Klinisk eksperimentering Siden 2015 fant forskerne at en blanding av gjæret rød ris og olje D’Oliven var i stand til å forbedre lipidprofilene i deltakere med metabolsk syndrom.

Rådfør deg med legen din før du tar gjæret rød ris fordi det kan ha bivirkninger som ligner de som skyldes statiner. Også, forskere Det har oppdaget at monakolin nivåer i gjæret rød ris kan variere, så jeg er ikke sikker på hvor mye Munacolina er tilstede i hvert eneste fermentert røde ris supplement.

8. Crespino (Berberis vulgaris)

Crispino er en tradisjonell urtemedisin som har blitt brukt til å behandle inflammatoriske og kardiovaskulære forhold.

I Dyrestudier, Crispino senket blodtrykk ved å redusere noen inflammatoriske markører. Siden betennelsen har vært forbundet med hypertensjonen, kan Crispino bidra til lavere blodtrykksnivåer.

Andre kosttilskudd

9. Omega-3 fettsyrer

Disse fettsyrene er typer av flerumettede fettsyrer som har blitt utbredt for sin rolle i hjertes helse, blant annet helsemessige fordeler.

Disse & # 8220; sunt fett & # 8221; De kan redusere blodtrykk, blodpropper, plakkinnskudd og # 8217; betennelse.

en å gjennomgå De viste at 16 studier fant at EPA og DHA (2 hovedtyper av Omega-3) er effektive for å forbedre kardiovaskulær funksjon. Selv omega-3 fettsyrer kan hjelpe redusere angsten Selv symptomene.

10. CoQ10 (Coenzyme Q10)

Denne viktige forbindelsen spiller en rolle i produksjonen av energi og antioksidantbeskyttelse. Lavt nivå av CoQ10 har vært knyttet til ulike sykdommer, inkludert hjertesykdom.

Dyr studere Fra 2016 oppdaget han at CoQ10-integrasjonen potensielt kunne forbedre blodtrykket i hypertensive rotter.

11. Magnesium

Et essensielt mineral som trengs for metabolske prosesser som muskelkontraksjon og regulering av nervesystemet, Undersøkelser har oppdaget at lave magnesiumnivåer kan føre til høyt blodtrykk.

Magnesiumtilskudd kan også bidra til å redusere angstnivåer.

Det er risiko for å oppleve naturlige beta-blokkere?

Mange av matene som fungerer som naturlige beta-blokkere gjør det redusert blodtrykk og fremme hjertes helse.

Det er svært få risikoer i å spise mer frukt, grønnsaker og matvarer rik på antioksidanter, så vær så snill å innlemme mer i kostholdet ditt.

Alternativt kan de fleste vitaminer og mineraler trygt konsumeres som en del av et daglig multivitamin. Imidlertid kan noen urte kosttilskudd negativt samhandle med narkotika. Det er viktig å konsultere legen din før du starter vitamin eller urte supplement, spesielt hvis du antar reseptbelagte legemidler.

For din sikkerhet, bør du aldri slutte å ta foreskrevne beta-blokkere eller andre behandlinger uten legenes godkjenning.

Snakk med legen din om næringsendringer og livsstil som kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket på en naturlig måte. Over tid kan du begge føle deg komfortabel når du reduserer eller stopper beta-blokkere.

L & # 8217;

Betablokkere er et vanlig foreskrevet legemiddel for forhold som L’hypertensjon og # 8217; angst. De jobber ved å redusere effekten av kamphormoner eller flykte på hjertet.

Naturlige beta-blokkere jobber på samme måte ved å redusere blodtrykket.

Mange av disse naturlige beta-blokkere kan også forbedre hjertets generelle helse. Vurdere l’ide å spise mer eller å integrere disse naturlige alternativene.

Som med enhver ny kostholdsendring, kontakt alltid legen din før.