4 skilt er ADHD, ikke & # 039; Strangeness & # 039;

En veiledning for brukeren: L’ADHD er en kolonne av råd om mental helse som du ikke vil glemme, takket være råd fra komikeren og forsvarer av mental helsepersonell. Den har et liv med erfaring med L’ADHD, og ​​som sådan har det lene på hva de skal gjøre når hele verden føles som en porselenbutikk & # 8230; Og du er en oks med rulleskøyter.

Noen spørsmål? Kan ikke hjelpe deg med hvor du forlot nøklene l’sist gang, men de fleste andre spørsmål relatert til # 8217; ADHD er et rettferdig spill. Skyt en DM Twitter eller Instagram.

Du gjør det rare tingen om å tappe med foten din.

Du har nettopp mottatt en annen parkeringsbillett som du ikke har råd til, fordi du glemte å betale taximeteret … igjen.

Du gikk til sengs med de i går kveld, Grrrl ?!

Ok, kanskje du ikke er et varmt rot som meg (ikke l & # 8217, høyere hindring for å hoppe, jeg innrømmer). Men kanskje du kjempet med organisasjonen din, stemningen, pulskontrollen eller noen av de andre subtile symptomene som er forbundet med # 8217; ADHD, og ​​du lurer på hva som kan skje.

Hvis det påvirker din evne til å kjøre dag for dag, hvor lenge du vil la deg bli der, kjemper med dine ødelagte coping-mekanismer, før du bestemmer deg for at den er «8221 bare din personlighet & # 8221; eller samme betingelse for mental helse for å påvirke millioner av andre mennesker rundt om i verden?

For å se gjennom, la oss undersøke noen av de vanligste symptomene på’ADHD for å se om noen spiller en klokke for deg, sant? De inkluderer:

  • Dårlig fokus
  • disorganisering
  • hyperaktivitet og rastløshet
  • Vanskelighetsgrad å følge instruksjonene
  • Utålmodighet og irritabilitet

Det er mange andre fasetter av # 8217; ADHD. Ikke alle vil oppleve dem alle, men disse er de vanlige mistenkte som bringer folk til å søke hjelp. Hvis du ikke er sikker på at de gjelder for deg, behandler vi litt & # 8216; mer.

1. Du er litt & # 8216; Ekstra & # 8221;

Du kan aldri slutte å være en ekstra støyende Diva, aldri, noensinne?

Overtalking, rastløshet og rastløshet er enorme ledetråder for noen med ADHD. For meg er det som min angst selv prøver å finne en måte å komme seg ut av kroppen min så raskt som mulig. Balbbetto og jeg gjentar ord, bøyer fingrene på hender og føtter, og jeg er tusen ganger tusen ganger i minuttet, når jeg kan bli inne i den.

& # 8220; nå reed & # 8221; spør, hvordan vet jeg at dette er en psykisk lidelse og ikke bare en ubehagelig forkjølelse av dagen?& # 8221; Godt spørsmål! Alt avhenger av frekvensen som du opplever det, og i hvilken grad påvirker din evne til å fullføre ting (og uten å bli tavlet som den verste kriminelle av verdensbiblioteket).

2. Du har blitt beskrevet som & # 8220; hvor som helst & # 8221;

Din konsentrasjon og din kontroll er litt & # 8216; & # 8230; funky? Opphold på # 8217; emnet under en samtale er hjerteskjærende? Som tiden jeg gjorde hullet i ørene og fortalte min venn, vil & # 8211; Det er min eldste venn D’barndommen, og vi vokste sammen i nærheten av Joshua Tree! Hvis du aldri har vært, trenger du bare å & # 8211; Ok unnskyld. Vi snakker om det A’andre ganger.

Hvis du ikke kan konsentrere, kan det være vanskelig å oppnå dine mål, enten du skal fullføre et prosjekt som du lidenskapelig eller bare la noen andre snakke med en samtale for, som et sekund. Hold deg på sporet er vanskelig når din mentale helsetilstand gir deg et hyperaktivt sinn og utilstrekkelig impulskontroll.

L’ADHD kan være utmattende. Husk at det er så mange øvelser, meditative teknikker og rusmidler for å få deg til å føle deg kalibrert riktig. Alt begynner med anerkjennelsen av skiltene.

3. Hva er den tredje? Åh ja, minneproblemer

Ingen spøk, jeg glemte nesten å inkludere det.

Åpne inngangsdøren og glem nå hvor du skal, fordi du så en spesielt fin hund (fra oss)?

Du skjønner hele tiden at du er midt i en samtale med en person du nettopp har blitt presentert, og du kan ikke engang huske om navnet hans er Justin eller Dustin, eller hvis han snakket om tropisk fisk eller parakitter?

Jeg bor også i dette tåkete helvete, som er spesielt infernal for meg å møte folk og huske detaljene om hva de sa er, som en veldig stor del av all denne avtalen av & # 8220; Professional Writer & # 8221; det tror eller ikke!

Noen dager, uansett hvordan jeg prøver å være smart, virker hjernen min rett og slett ikke med å se ut som en Diva som ikke bekymrer seg for å lære folks navn eller å sette pris på sin tid. Hvis du er en diva som ikke lærer navn eller ikke setter pris på folks tid, jobber, men de av oss med ADHD jobber med våre leger og terapeuter på strategier for å hindre oss i å være stadig idontknowher.GIF.

4. Leiligheten din vil gi Marie Kondo et hjerteinfarkt

Du er så uorganisert at selv Marie Kondo ville ta en titt på din generelle tilstand av ting og vil si: «8220; hoo gutt?& # 8221;

Vel, du er ikke alene, leser. Som barn var det en dum oppgave å prøve å innpode et perspektiv på mitt sted i meg (spesielt siden fullstendig åpenbaring, jeg vokste opp i en hamdret familie, så ordrenivået er relativt uhhh). Jeg var en slurvet gutt, og jeg er fortsatt en slurvet voksen!

Ta en titt på ditt omgivende miljø, økonomi og kanskje på Google Kalender undervurdert og fortell meg ærlig hvis du føler deg rolig på denne måten.

Forstyrrelse og løse spillplaner er fienden for de av oss med ADHD. Jeg tror personlig at dette er en av de vanskeligste funksjonene for å forene. Når du har gått fra’være bisarre til en rekke skadelige vaner som kompromitterer din evne til å leve livet mest, kan det være på tide å få en PO & # 8216;.

& # 8230; Nå hvis du unnskylder meg et øyeblikk, skal jeg gjøre opp sengen.

Hva kan du gjøre?

Venn, i dag kan være dagen da begge vil ta ansvar, og du vil kutte deg litt og # 8216;.

Du kan ikke unnskylde en medisinsk tilstand for mindre enn smigrende oppførsel, men du kan forstå hvorfor det skjer og lære nye vaner for å hemme den oppførselen. Og du trenger ikke å gjøre det selv! Snakk med en lege eller en psykiater, siden de er de som kan få deg til å teste tilstrekkelig og tilby noen påfølgende trinn for å gå tilbake til sporet.

Og hvis du har L’ADHD? Jeg er din nye vennekorn: Jeg vil være her til Healthline, dypere disse problemene sammen. Vi prøver å forstå hvordan å være super verdige suverene, de har alt sammen som vi vet at vi er under alt dette varme kasinoet.

Reed Brice er en forfatter og komedier basert i Los Angeles. Brice er en tidligere student fra Claire Trevor School of the Arts of the UC Irvine, og var den første personen Transgender til noen gang blitt inkludert i et profesjonelt magasin med den andre byen. Når vi ikke snakker om psykisk sykdom, skriver BRICE også vår kolonne d’kjærlighet og sex, & # 8220; u opp?& # 8221;