23 måter å drepe tid i løpet av resten i sengen i svangerskapet

Så du undersøkte din økonomiske situasjon, din profesjonelle sti, du spilte med ideen om å flytte til et nytt nabolag i nærheten av en helt ny skole og bestemte seg selv for å bli kvitt’sportsbil for et opphold mer komfortabelt sedan. Og nå er du gravid.

Du overlevde de første vanskelige månedene av morgenkvalme, hevelse, aversjoner, kramper, hormoner og # 8230; Det bør være en rolig surfing derfra, rett?

Med mindre du er en av de få kvinnene hvis legen foreskriver resten i sengen.

Jeg vet, for de fleste fremtidige slitne mødre, som hviler på senga ser fantastisk ut. Men ta det enkelt i mer enn noen få dager, plasserer faktisk noen alvorlige risikoer for depresjon eller angst. Heldigvis kan du gjøre din tid i sengen mer behagelig og produktiv.

det er hvordan.

1. Ta en markør og trekk en søm på magen din hvor som helst du føler at barnet ditt beveger seg. Koble poengene på slutten av dagen.

Del på Pinterest

2. La vinduet stå åpent og prøv å fange fluene som kommer med spisepinner, hr. Style. Miyagi.

Del på Pinterest

3. Strikk en magehatt, tegne et ansikt, ta bilder og publiserer umiddelbart alle dine kontoer på sosiale medier.

Del på Pinterest

4. Praktiske frisyrer som krever mindre enn et minutt, for i virkeligheten er det tiden du må være barnets fødsel. For en ekstra realistisk effekt, løp på fetthår som ikke ble vasket av en PO & # 8216;.

Del på Pinterest

5. Kjøp en Lazo og Practice L’roping kunst med ulike objekter, inkludert andre barn, kjæledyr og partnere.

Del på Pinterest

6. Bygge en sterk puter og urimelige forespørsler som dronning av slottet.

Del på Pinterest

7. Utøves for å kaste skitne kluter i søppelbøtten fra forskjellige avstander. Lær å forstå og godta dine grenser for fremtidig referanse.

Del på Pinterest

8. Test madrassen din og lær om sine svake eller støyende poeng. Det vil være nyttig for deg når tiden kommer til å bli en ninja og flykte fra sengen din uten å våkne barnet ditt.

Del på Pinterest

9. Gå til Facebook og sett det som alles bilder fra 2007. Sitte og se på forlegenhet manifestert.

Del på Pinterest

10. Ta deg tid til å lære mer Netflix. Ikke gjør feil, det blir din eneste venn klokka 4

Del på Pinterest

11. Tøm 1.008.478.373 elementer fra Amazon-handlekurven din.

Del på Pinterest

12. Send anonyme brev til din partner for å jobbe med Carving Out Bokstaver fra blader og klandre alt du passerer.

Del på Pinterest

1. 3. Ta deg tid til å lære alle navnene på Disney Princesses eller Star Wars-tegn.

Del på Pinterest

14. Se på en episode av Caillou og lover deg selv å aldri la din sønn lide av smerten du bare prøvde.

Del på Pinterest

15. Bygg fingerdukker av hvert medlem av din forstørrede familie og praksis som forklarer dem fordi måten du velger å vokse barna dine, er ikke affære dem.

Del på Pinterest

16. Kaster druene i munnen av din sovende partner og utvikler dine Heimlich ferdigheter på den. Gjenta ukentlig for å holde skarphet.

Del på Pinterest

17. Late som å gå inn i arbeidskraft og ringe din partner på jobb ved å bestille online pizza på samme tid. Hvis Pizza Maker gjør det før din partner, starter du en programvare for tung skyld.

Del på Pinterest

18. Hold deg unna saks. Du kan bli kjedelig og du kan få frynset.

Del på Pinterest

19. Ta opp og se på forskjellige episoder av Jeopardy. Gjør din dumme partnerfølelse når du ser på det igjen, og du vet alle svarene.

Del på Pinterest

20. Kjøp en drone og lær å bruke den. Send partneren din ut av hodet når du sender oss en melding som ikke trenger å bruke det røde lyset.

Del på Pinterest

21. Kjøp en levende kylling og prøv å kle på det og dekke delene som er utsatt for solkrem. Det er så nært som mulig til den virkelige tingen.

Del på Pinterest

22. Samle minner om hvorfor du elsker din partner og vandre under madrassen. Det vil være nyttig i fremtiden for å minne deg på hvorfor du ikke bør drepe dem når de er dypt i søvn klokken 2 mens du tar vare på et skrikende barn.

Del på Pinterest

23. Tegn en sirkel og lanserer innholdet i en skittlespose. Du har lov til å spise hva du går tilbake til sirkelen. Gjenta til du har spist alle candies. Størrelsen på sirkelen kan variere avhengig av humøret ditt.

Del på PinterestDel på Pinterest