15 ting på & # 039; være forelsket og på & # 039, elsker noen

Del på Pinterest

L’romantisk kjærlighet er en viktig linse for mange mennesker. Enten du har vært forelsket før eller du fortsatt må bli forelsket i første gang, kan du tenke på denne kjærligheten som toppen av romantiske opplevelser, kanskje til og med l’Apex of Life Experiences.

Bli forelsket i noen kan være spennende, selv spennende. Men over tid kan disse følelsene bli noe som virker litt annerledes. Denne kjærligheten kan virke søt eller rolig. Du kan finne deg selv tenkning & # 8220; Jeg elsker dem & # 8221; I stedet for & «Jeg er forelsket i dem & # 8221;.

Denne transformasjonen betyr ikke nødvendigvis at det er noe galt med forholdet ditt.

Elske noen i stedet for å føle deg i kjærlighet & # 8221; av dem illustrerer bare som følelser d’kjærlighet utvikle seg under et forhold, spesielt et langsiktig forhold.

Com’det er å være forelsket

Å være forelsket generelt refererer til de intense følelsene som tar overhånden i starten av et forhold.

Disse inkluderer:

 • infatuation
 • lykke
 • spenning og nervøsitet
 • Seksuell tiltrekning og lyst

Slik kan disse følelsene vises i aksjon.

Du føler deg last og euforisk rundt dem

Det kan ikke virke som dette, men å være forelsket er en prosess på en eller annen måte vitenskapelig. Bli forelsket i mange hormoner, som kan styrke dine følelser og flyte vilt.

Når du er i nærheten av den personen du elsker, øker dopamin og norepinephrina til følelser av:

 • nytelsen
 • svimmelhet
 • nervøs spenning
 • eufori

Nedgangen i serotonin kan mate følelser av infatuation.

Selv sexhormoner, som testosteron og østrogen, spiller en rolle ved å stimulere libido og føre til følelser av lyst.

Andre viktige hormoner, som L’oksytocin og vasopressin, hjelper med å sementere din tiltrekning ved å fremme tillit, L’empati og andre langsiktige vedleggsfaktorer.

Du ser ikke # 8217; nå for å se dem igjen, selv når de nettopp har gått

Selv etter å ha tilbrakt hele dagen med partneren din, føler du det fortsatt når det går bort. Du lurer på hva de gjør, og hvis de tenker på deg. Kanskje du allerede planlegger å møte deg neste dag, men du spør deg fortsatt hvordan du skal gjøre før du ser dem igjen.

Dette er vanlig når du er forelsket. Og selv om det er definitivt hilsen å bruke litt tid’en fra’andre, dette betyr ikke at du liker å gjøre det.

Hvis du ikke kan slutte å tenke selv når du er langt unna, vil du sannsynligvis nyte den agoniserende glede å være forelsket.

Alt virker spennende og nytt

Å være forelsket kan endre måten du ser ting på. Selv daglige aktiviteter som å handle kan bli mer behagelig.

Du kan også se andre ting med nye øyne. Mange i kjærlighet føler seg mer villige til å prøve nye ting, eller ting som først ikke bryr seg, bare fordi de liker deres partner.

Ikke c’det er ikke noe galt med å prøve nye ting. Faktisk er åpningen til nye erfaringer et godt trekk å ha. Men det er ganske vanlig å føle seg påvirket av en partners interesser, så sørg for at du ikke føler deg under press for å akseptere ting du egentlig ikke vil gjøre.

Du tar alltid litt tid for dem

Generelt, å være forelsket i noen, betyr det at du vil bruke så mye tid som mulig med ham. Selv om du er opptatt, finner du sannsynligvis deg selv å organisere programmet ditt for å se din partner.

Dette kan også føre til ønsket om å lære mer om dem ved å utforske deres interesser. Når kjærligheten er gjensidig, vil du sannsynligvis føle på samme måte mot deg og ønsker å dedikere så mye tid til å kjenne dine interesser.

Alt er ganske normalt. Det er også vanlig at folk i kjærlighet og glemmer & # 8221; Kort sine venner.

Prøv å huske også å tilbringe tid med vennene dine, i stedet for å la kjærligheten overvelkere deg helt.

Du har ikke noe imot å gjøre ofre for dem

I den første bølgen av å bli forelsket, kan du føle deg helt dedikert til din partner, klar til å gjøre noe for å hjelpe ham i en vanskelig tid eller til og med bare for å gjøre livet litt og enklere.

L’empati og ditt raskt voksende vedlegg kan mate ditt ønske om å være der for dem og hjelpe dem så mye som mulig. Men hormonene som er involvert i # 8217; kjærlighet kan noen ganger påvirke måten du tar avgjørelser.

Hvis du føler behov for å gjøre noe som helt kan utrydde eller vesentlig forandre livet ditt, ta litt tid og reflekterer.

Etter litt refleksjon kan du fortsatt ønske å forlate jobben din og reise med partneren din i et annet land. Men sørg for at du vil gjøre det selv.

Du har et fantastisk sex

Sex bør ikke være en del av et romantisk forhold. Men når det er, kan det spille en viktig rolle i # 8217; bli forelsket i noen.

L’Intensitet av hormonene som er involvert, kan påvirke ditt seksuelle ønske, øke ditt ønske om din partner og lidenskapen du føler under sex.

Når du blir forelsket i første gang, kan sex også hjelpe deg med å øke din nærhet til din partner. En god seksuell kjemi kan få deg til å føle deg bra med sex og øke ditt ønske om å fortsette å ha det. Selv ønsket om å utforske seksuelle interesser på’andre gjør vanligvis ikke vondt.

Idealizzi dem

Å være forelsket kan gjøre det enkelt å idealisere de beste egenskapene til partneren din (flotte lytteferdigheter, musikalsk talent, varmt smil) og flyr over de mindre positive (det svarer ikke på teksten med en gang, flørt med vennene dine).

Det er normalt å fokusere på den beste siden av noen når det er forelsket. Men det er også viktig å være oppmerksom på røde flagg eller forholdsforlikeligheter.

Hvis vennene dine peker på, bør du vurdere hva de må si. De er ikke forelsket i din partner, så de har et klarere perspektiv og kan legge merke til ting du savner.

Com’er å elske en partner

L’Kjærlighet tar mange former og kan endres over tid. Dette er noen av måtene dine følelser kan endres når du elsker partneren din, men du føler deg ikke forelsket i ham.

Du er sikker på deres kjærlighet

Når du blir forelsket i første gang, kan du ikke bare idealisere partneren din, men vil også presentere en idealisert versjon av deg selv.

Du kan for eksempel alltid prøve å se på det beste. Eller kanskje du prøver å skjule hva du synes er feil som kan slå av partneren din.

Men over tid, som forholdet ditt er forsterket, kan du føle deg mer komfortabel i # 8217; vær deg selv. Ikke bekymre deg, du vil laste deg ned hvis du forlater rettene i vasken eller glem å ta ut søppelet. Du aksepterer begge du vil alltid våkne opp med morgenpusten.

Dette betyr ikke at du ikke streber etter å beholde denne kjærligheten og hjelpe deg med å trives. Bare betyr at du passerte til en realistisk visjon i stedet for versjoner idealisert L’en av de andre.

Du føler ikke behovet for å holde dine meninger

Hvis du er forelsket i noen, er det enkelt å godta dine meninger som din. Noen ganger kan du ikke være fullt klar over det.

Du kan finne enklere å dele dine følelser åpent med en partner du elsker og som du føler deg trygge på. L’Kjærlighet overfører ofte en følelse av sikkerhet, så du kan ikke føle behovet for å skjule dine følelser eller meninger for å beskytte forholdet.

Selv når du har litt uenighet, vet du at du kan snakke om det.

Se (og godta) kupongen med minst gode

Din partner, som deg, er et ufullkommen menneske. De har gode egenskaper, selvfølgelig, at de sannsynligvis hjalp deg med å bli forelsket i dem. Men mest sannsynlig har de noen aspekter av personlighet eller vaner som du ikke finner så stor.

Selv de tingene som syntes tiltalende for deg når du blir forelsket i første gang, som hvordan du vasker tennene på kjøkkenvasken, kan det bli noe du sukker og gjør øynene dine rotere.

Dette inkluderer ikke alvorlige alarmsignaler eller tegn på misbruk. Slå alltid til en profesjonell hvis et misbruk er tilstede.

L’Intimitet kan kreve en større innsats

Når du ble forelsket villig din partner, har du sannsynligvis sex hele tiden. Som forholdet ditt stabiliserer, gjør du sikkert fortsatt sex, men kanskje sjeldnere eller med mindre intensitet.

Første gang du sovner uten å ha sex eller tilbringe en natt alene, kan det virke som om du har mistet noe. Du kan også bekymre deg for at forholdet svikter.

Men ofte betyr dette bare at livets behov har gjort det nødvendig å planlegge tid med partneren din. L’Seksuell aktivitet kan skje sjeldnere, men innsatsen som dedikerer til den intime forbindelsen, kan gjøre de øyeblikkene fortsatt bedre.

Rapporten krever mer arbeid

Det er lett å gi alt til et forhold når du er tapt i kjærlighet. Forholdet kan virke fremgang jevnt, selv uten problemer, og dere synes å være på samme side på absolutt alt.

Dette er ikke bærekraftig over tid. Til slutt må du prioritere partneren din litt mindre for å ta vare på hverdagen.

Å bruke tid sammen kan virke mindre naturlig og enkelt, spesielt når du er begge engasjert eller sliten. Men kjærlighet betyr at du fortsetter å prøve å gjøre en innsats for å vise deg å beholde.

Du føler deg dypt tilkoblet

Å elske noen kan lede en følelse av sterk forbindelse og tillit. Kjenn partneren din ganske bra å ta opp dine sympatier og misliker, verdier og styrker uten å tenke to ganger.

En er bedre enn # 8217; andre?

Så, du vet hvordan du elsker din partner, men du tror du ikke er mer forelsket i det.

Alt er bra. Faktisk kan du også føle deg litt & # 8216; hevet i å vite at hormonene dine roet seg litt og # 8217;.

Noen foretrekker l’spenning å være forelsket. Andre foretrekker intim og dyp forbindelse assosiert med langvarig kjærlighet. Mange jobber for langsiktige relasjoner av denne grunn.

Det du vil ha fra et forhold kan gjøre en bedre en av # 8217; andre, men med begge mulige sunne relasjoner.

Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at mange mennesker ber om skilsmisse etter disineering. Men ikke føler meg mer forelsket betyr ikke at du må forlate din partner eller at forholdet ditt er bestemt til å ende. Det betyr bare at du kanskje må gjøre litt mer innsats for å lade opp ting.

Du kan gå tilbake til å være forelsket i noen?

Du kan prøve tristhet eller anger hvis du tror at forholdet ditt har mistet SPARK & # 8221; Assosiert alle’være forelsket. Kanskje du vil ha sex å være mer spontan eller du føler deg glad for å se partneren din i stedet for å lette.

Å snakke med en rapportkonsulent kan hjelpe deg med å slå på følelsen av å være forelsket, men disse forslagene kan også hjelpe:

 • Holde interesse for sine tanker og følelser. Ikke glem hverdagsinnsjekking. Spør hvordan dagen går, sørg for å virkelig høre på svaret deres.
 • Prioriterer på den tiden sammen, inkludert intimiteten. Dette kan bety å gå ut snart fra en arbeidsarrangement eller sjekke de kinematografiske planene med vennen din.
 • Ikke glem vedlikeholdsaktiviteter. Tenk på forholdet ditt som en’biler hvor du er avhengig av å gå og gå tilbake til jobb. For å fortsette, må du endre oljen regelmessig, rotere dekkene og så videre. Forbedrer regelmessig forholdet ditt ved å gjøre en bevisst innsats for å kommunisere åpent og tilby kjærlighet. Disse må ikke være store og overdrevne skjermer. Et kyss for å ønske deg velkommen hjemme, kan gjøre mye.

Bunnlinjen

Etter å ha overvinne de første fasene på # 8217; infatuation, dine følelser for din partner kan bli mindre intense. Du vil kanskje ikke ha sitt selskap på samme måte. Faktisk kan du til og med nyte den separate tiden.

Ikke bekymre deg. Dette er ganske normalt og bør ikke bety slutten på tingene.

L’kjærlighet langsiktig innebærer engasjement. Hvis du og din partner forlovet for å holde obligasjonen din, som et minimum, vil du sannsynligvis ha et sterkt forhold. Og du kan også holde Queell’aktiv kjærlighet.

Crystal Raypole har allerede jobbet som forfatter og utgiver for Goodtherapy. Hans interesseområder inkluderer asiatiske språk og litteratur, japansk oversettelse, mat, naturvitenskap, sexitiv positivitet og mental helse. Spesielt er han forpliktet til å bidra til å redusere stigmaet om psykiske problemer.