10 kjente personer med type 2 diabetes

Motstand Alle’insulin

Sekund Sentre for sykdomskontroll og forebygging, Mer enn 30 millioner amerikanere har diabetes, hvorav 90-95% har type 2 diabetes.

Type 2 diabetes utvikler seg vanligvis hos mennesker over 45 år, selv om de siste årene har skjedd en økning i sykdom hos barn, ungdom og unge voksne.

Selv om Type 2 Diabetes gjør-involverer alvorlige helserisiko, er det ofte svært håndterbart gjennom kosthold, narkotika, sunne livsvaner og sterke venner og familie støttesystemer.

Her er en liste over 10 kjendiser med type 2 diabetes som fortsetter å leve eller har opplevd spennende, sunne og appagant liv.

1. Larry King

Den amerikanske fjernsyns- og radiostyret Larry King har blitt diagnostisert med en type 2 diabetes i 1995, åtte år etter å ha overlevd en bypass-intervensjon på grunn av et hjerteinfarkt. Fra sin diagnose, mistet han stor vekt, han sluttet å røyke og utviklet en sunnere livsstil.

& # 8220; god mat, mosjon og medisin & # 8221; sa Helse Monitor i 2013. & # 8220; tre regler, og ingen av dem er vanskelig.& # 8221;

Dens tre regler gjelder å spise det du elsker, holde en morsom øvelse, hvordan du kan danse og være en eksemplarisk pasient.

Når du har diabetes, er kunnskap en stor beskytter & # 8221; lagt til. «God informasjon er umiddelbart tilgjengelig. Dra nytte av. Mer du vet, bedre. & # 8220;

Halle Berry

Type 2 diabetes kan ta år å utvikle seg før du viser alvorlige symptomer. I 1989, etter følte seg trøtt, sviktet denne amerikanske skuespilleren en Oscar mens de jobbet på fjernsynsprogrammet «levende dukker» og våknet ikke i syv dager. Jeg ble deretter diagnostisert med type 2 diabetes på grunn av en genetisk predisposisjon.

Så snart han kom tilbake fra # 8217; sykehuset, bærer Berry radikalt kostholdet i en som inkluderte ferske grønnsaker, kylling, fisk og pasta, utelukke rødt kjøtt og mest frukt. Han tok også en personlig trener og trener yoga for å holde seg aktiv og holde sunne blod og insulinnivåer.

& # 8220; Diabetes viste seg å være en gave & # 8221; sa Den daglige posten i 2005. & # 8220; Jeg ga meg styrke og tålmodighet fordi jeg måtte møte virkeligheten, uansett hvor ubehagelig eller smertefullt & # 8221;.

3. Randy Jackson

Til denne musikken, produsenten og dommeren i & # 8220; American Idol & # 8221; Type 2 Diabetes rundt 40 år har blitt diagnostisert, som var en total overraskelse.

& # 8220; Da jeg fant ut at jeg har type 2 diabetes, tenkte jeg & # 8216; wow,’Jeg har en alvorlig sykdom. Ikke bare hadde han en fysisk innvirkning, men også følelsesmessig på meg & # 8220; sa Jackson NIH Medicine Plus i 2008. & # 8220; Det var vanskelig å forandre mine spisevaner fordi mat for meg er følelsesmessig: Jeg ble ofte trøstet i å spise mat som ikke var sunne & # 8221;.

Jackson og legen hans har utviklet en plan som inkluderer et spesielt kosthold og et treningsregime som vil kontrollere blodsukkernivået, i tillegg til gastrisk bypassoperasjon i 2004, som hjalp ham med å miste over 100 pund.

I dag tror han at han er det levende beviset at type 2 diabetes kan forvaltes, og at det tar vare på hans helse gjort ham til en sterkere og lykkeligere person.

4. Tom Hanks

L’Oscar skuespiller Tom Hanks avslørte for første gang dens diagnose i & # 8220; sen show & # 8221; Med David Letterman i 2013:

«Jeg dro til legen, og han fortalte meg: Du vet de høyt blodsukkernumrene som du må gjøre siden du var 36 år gammel? Vel, du har uteksaminert! Du har type 2 diabetes, ung mann. & # 8220;

Hanker fortsatte å joke om hvordan det ble opprinnelig trodde at fjerne smørbrød fra sine cheeseburners ville ha vært en løsning, men han innså snart at han ville ha ønsket mer arbeid enn det.

5. Sherri Shephard

Tegneserie og sampresentant av «utsikten» av ABC, Shephard ble diagnostisert med type 2-diabetes i 2007, år etter å fortsette å ignorere advarslene i legen hans som hadde prediabetet.

All’Start, tok tre forskjellige stoffer for å kontrollere sin diabetes, men etter å ha sjekket kostholdet hans, mistet vekten og skapte et vanlig fysisk treningsregime, var i stand til å kontrollere blodsukkernivået på naturlig måte, uten narkotika.

Til spørsmålet om Nyheter fra USA Som du har satt inn L’Trening i din daglige rutine, svarte Shephard:

& # 8220; Jeg må Slå huset mitt til et mini treningsstudio. Hvis jeg gjør vaskeret, vil jeg hoppe i vaskeriet, og hvis mannen min matlaging og jeg sitter i kjøkkenet, snakker jeg push-ups mot benkeplaten. Når vi går til parken med min sønn, gjør vi side shuffle, lunges og løp, og vi klatrer apekatterbarene. Hvis du ser på det, ser det ut som om du har det gøy & # 8211; Og moren ser ut som om du skal svimme. & # 8220;

Shephard har også fortsatt å skrive en bok om samliv med diabetes, tittelen «8220; piano d: hvordan å miste vekt og beseire diabetes (selv om det ikke er noen l’du har) & # 8221;.

«Min bok er morsom fordi jeg liker å le. jeg liker egentlig ikke Medisinsk jargong. Du kan le av turen min og alle de galne tingene jeg gjør, som å gå inn i søppel og spise mat og # 8211; og # 8217; det gjorde jeg. Etter at jeg kastet kaffen på den, og klokken 2, når den Oreo Cookie ringer navnet mitt. Greit. Du må være overbærende. Ikke vær lammet, og du kan leve et ekstraordinært liv & # 8220;.

6. Etikettpakter

Denne sangeren, skuespillerinne og amerikansk forfatter to ganger vinneren av Grammy kom klar over hans type 2 diabetes etter svimmet på scenen under en forestilling. Selv om hans mor, hans bestemor og tante var all død av type 2 diabetes, hadde Lable ingen tidligere symptomer, så han hadde fortsatt å spise usunn for det meste av sitt liv.

Det tok oss veldig hardt arbeid, men han var i stand til å adoptere et sunt kosthold og daglige treningsvaner, som kommer til poenget med å skrive sin kokebok og # 8220;Lite Kitchen of Label Patti, & # 8220; og det er også en talsmann for begge American Diabetes Association og kampanjen for frihet til glukinna diabetes.

& # 8220; Først var kroppen min bare en kropp & # 8221; sa Diabetiker. Jeg var alltid bekymret for håret mitt, min sminke og klærne mine. Hvis du har alt du trenger og # 8217; interiøret bryter, som du trenger? I dag betyr kroppen min verden for meg & # 8211; De andre tingene er sekundære. Det viktigste er nå min kropp ALLE’interiør, ikke alle & # 8217;. Kroppen min er et tempel, ikke en fornøyelsespark! & # 8220;

7. Drew Carey

På mindre enn et år etter diagnosen, 8217; amerikansk tv-skuespiller og dirigent som er best kjent for & # 8220; Draw Carey Show & # 8221; og & # 8220; prisen er riktig & # 8221; Han mistet 80 kilo og behandlet alle symptomene på diabetes, fortalte folk magasinet i 2010. Hemmeligheten ? Ingen karbohydrater.

& # 8220; Jeg bared et par ganger & # 8221; sa. «Men i utgangspunktet ingen karbohydrater, ikke engang en cracker. Ingen brød. Ingen pizza, ingenting. Ingen mais, ingen bønner, ingen amider av noe slag. Egg om morgenen eller som gresk yoghurt, kutt litt og # 8216;. & # 8220;

Også, Carey drikker ikke væsker over vannet;. Utfører minst 45 minutter med kardioopplæring flere ganger i uken.

Ifølge Carey har hans drastiske livsstilsendringer brakt ham til å fullføre remisjon og trenger ikke lenger narkotika.

8. David Wells

Å annonsere sin diagnose av type 2 diabetes i 2007, denne tidligere Major League Baseball American Launcher, kjent for å ha lansert det femtende perfekte spillet i Historien om Baseball, har umiddelbart endret kostholdet og hans livsstil.

«Siden» 8217 jeg oppdaget, har jeg gjort endringer. Ikke flere stivelser og sukker. Ingenting mer ris, pasta, poteter og hvitt brød. Ikke mer fastfood. Jeg eliminert alkoholen & # 8220; sa ABC News.

Selv om han fortsatt har et glass sporadisk vin, for det meste spiller han i henhold til stive diettregler.

«Jeg vil være rundt for en PO & # 8216;. Hvis du ikke bryr deg om dette, kan du føre til skummelt ting & # 8230; Hvordan miste lemmer. Hvis noen CE L’Det er, det er et rødt flagg, punkt. Men hvis jeg følger reglene jeg har fått, er det ingen problemer & # 8220;.

9. Paul Sorvino

Denne italienske-amerikanske skuespilleren visste ikke om han kunne holde seg borte fra karbohydrater som pasta da han ble diagnostisert med type 2 diabetes i 2006, men etter at hans diabet har forverret seg selv under narkotikainntaket, skapte han et nytt kostholdsstilsregime med datteren sin Hjelp, L’Skuespilleren Mira Sorvino, som tillot ham å finne en sunn balanse.

& # 8220; Jeg bruker pennen [for insulin] & # 8221; sa Diabetes prognose i 2011. «Det er ekstremt praktisk. Jeg vil egentlig ikke bekymre meg for mye om dagen. Når du er på denne typen program, kan du leve et veldig sunt liv. Jeg har alltid utøvd meg selv, men nå forsikrer jeg deg ikke å bruke mer enn to dager uten trening. Jeg måtte gjøre en stor forandring i måten jeg spiser, og det er greit. Det er ikke vanskelig for meg å lage mat på en måte som jeg ikke kommer unna. & # 8220;

Selv om Sorvino ikke har avvist pasta i seg selv, spiser du lavt karbohydratpasta og forbruker mindre sukker. Han og hans datter har også blitt tilhengere av diabetesstøtte Nettverk gjennom en bevissthetskampanje som heter Diabetes Co-Stars, støttet av Sanofi-Aventis Pharmaceutical Society.

10. Dick Clark

L’TV Ikon Dick Clark kunngjorde i verden for å ha type 2 diabetes alle’alder på 64 år, 10 år etter den første diagnosen, for å øke bevisstheten og oppmuntre andre til å konsultere en helsekonsulent og bli i takt med deres selvhjelp.

& # 8220; Nå er jeg betalt for å gjøre det & # 8221; Han fortalte Larry King i en Intervju med CNN i 2014. «Det er ingen hemmeligheter om det. Men dette er ikke det viktige. Den viktige er å spre stemmen, overbevise folk som vet at de har diabetes, og forresten, to tredjedeler av folket som har diabetes, innser ikke at de er i fare for hjertesykdom & # 8220;.

Clark brukte en kombinasjon av narkotika, endringer i kostholdet og 20 minutters trening om dagen for å holde tritt med sin sykdom.

Han led et alvorlig slag i 2004 med en overraskende helbredelse og ble et symbol på håp for mange ofre for hjerneslag, opp til sin død på grunn av et hjerteinfarkt etter en medisinsk prosedyre i 2012.