10 beste puter for nakke smerte: kostnad, pro, mot og mer

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Du våkner hver morgen med nakkesmerter? Du er ikke alene. Noen to tredjedeler folk står overfor nakkesmerter.

Mens du har en tendens til å slå folk mer i middelalderen, kan nakkesmerter ha en innvirkning på noen. Smerte etter en skade kan løse om noen dager eller uker, men opptil 10% av folk kan ha kroniske problemer.

Posisjonen for å sove og puten kan spille en rolle i kontinuerlig smerte. Som sover i magen, for eksempel, kan møte mesteparten av smerten i nakken. Denne posisjonen betyr at nakken er skutt på begge sider og ryggraden er buet.

For lettelse anbefaler ekspertene deg å prøve å sove på baksiden eller siden og velge en pute som hjelper til med å støtte halsen og dens naturlige kurve.

Vi har samlet en liste over de beste putealternativene som evalueres av kunder som kan hjelpe deg med å lindre nakkesmerter mens du sover. Puter kan variere fra $ 35 til $ 165 eller mer, så vi anbefaler deg å nøye vurdere alternativene dine.

De beste puter

Typen pute du vil ha, kan avhenge av dine spesifikke behov. Vi vil veilede deg gjennom 10 alternativer.

Cervical support

KA UA Cervical Pillow bidrar til å ta nakken, men det kan også støtte ryggen, knærne og andre ledd.

 • Detaljer: Det er 4 tommer ofte og gir en solid støtte i minneskum. Bambuspolyesterforingen er hypoallergenic og vaskemaskiner. Bonus: Denne puten er også liten nok til å være i en håndbagasje for reise.
 • Kostnad: $
 • PRO: Folk som prøvde denne puten kan brukes med eller uten en vanlig pute. En anmelder delt at det var & # 8220; 90% uten smerte & # 8221; Siden han brukte k ka ua.
 • Cons: Noen andre klager på at puten er for stiv til å gi lettelse og faktisk kan skape mer ryggsmerter og nakke.

Kjøp nå

Konstant støtte

Puten i Memory Foam Epabo er A’alternativ for folk som leter etter en sterk støtte.

 • Detaljer: Denne puten er formet for å gi en ergonomisk støtte som justerer hodet, nakken, skuldrene og ryggen. L’Selskapet forklarer at i de to første ukene bruk, kunne folk føle seg et visst ubehag mens kroppen deres blir vant til å bruke puten.
 • Kostnad: $
 • Pro: Denne puten er en bestselger med mange positive vurderinger som gir en høy score til sin støtte står og alle «8217; høy tetthet. En anmelder aksjer som det er flott for folk som beveger seg mye fra baksiden til deres side om natten.
 • Cons: En annen forklarer at puten og sleping, sovende, Og nakke-støtte kan være for høy til å være komfortabel.

Kjøp nå

Middels støtte

Xtreme Comforts Shredded Memory Foam Pute er et populært valg blant folk som sover i enhver posisjon.

 • Detaljer: Hans fylling er et hakket minne skum som lar deg tilpasse støtten. Det ventilerte bambusdekselet er designet for å holde hodet frisk om natten og er motstandsdyktig mot støvmidd, noe som gjør det til et solid valg for personer som lider av allergi.
 • Kostnad: $$
 • PRO: Revisorene deler at fyllingen er fast, men myk og veldig behagelig, og en perfekt blanding av fasthet og donasjon.
 • Cons: Andre deler at puten er litt og har en tydelig kjemisk lukt som leder.

Kjøp nå

Myk støtte

Den ekstra myke nedpute Downlite er en fjærpute d’Perfekt Duck for de som leter etter en myk støtte.

 • Detaljer: Dens flat design gjør det til et smart valg for de som sover på magen eller ansiktet som omhandler nakkesmerter. Fyllingen er fjær. Bonus: Du kan vaske i vaskemaskinen og tørke denne hypoallergene pute.
 • Kostnad: $$
 • Pro: de som har prøvd denne puten aksjer at den komprimerer ganske flatt for å være komfortable mens magen sover, men som er myk og vugger halsen. Andre som det & # 8220; kult sengeplasser & # 8221; Og beleilig hele natten.
 • Cons: Noen sier at puten er for flatt og kan ikke være et godt valg hvis du ofte beveger stillingene til å sove.

Kjøp nå

Lettelse fra hodepine

Nature & # 8217 Cervical Support Pute; S Guest er spesielt nyttig for folk som beveger seg fra den ene siden All’andre under søvn. Kan være en å prøve hvis du ofte hodepine om morgenen.

 • Detaljer: Sidene på puten er høyere enn halvparten for å gi nakkestøtte. Pute selv er justerbar, så du kan angi graden av fasthet ved å fjerne eller legge til polstring. Bomullsforingen er hypoallergen og # 8217; polstring er i mikrofiber. Det er ingen flammehemmere eller andre skadelige kjemikalier som brukes i produksjonen.
 • Kostnad: $$
 • PRO: Revisorene er enige om at denne puten er godt utført. Han fikk til og med å si at han forandret sitt liv & # 8221; Eliminere sin morgen hodepine. Andre liker å kunne justere fyllingen for å få støtten & # 8220, høyre & # 8221; For deres behov.
 • Cons: Noen mennesker har lagt merke til at denne puten er nødvendig for å holde sin støtte fordi den har en tendens til å flate over tid.

Kjøp nå

Side søvn

Sleep Artisan Luxury Side Sleeper Pillow er fylt med en patentert organisk latexblanding og alternativ fjærmikrofiber som er både antimikrobiell og hypoallergenisk.

 • Detaljer: Formen på puten er unik, da det er et tett rektangel med en kurve på den ene siden for å etterligne hvor mange sider i tverrstykker som standardputer for å støtte nakken. Det er ingen kjemikalier basert på petroleum eller sterke lukt. Som med andre puter, kan du legge til eller fjerne polstring for justerbar støtte.
 • Kostnad: $ $
 • Pro: folkene som prøvde denne puten andelen at den unike skjemaet gjør det komfortabelt, ikke bare for nakken, men også for skuldre, armer og håndledd. De liker også som holder en temperatur og # 8220; nøytral & # 8221; hele natten.
 • Cons: Noen forklarer at fylling tar litt tid og kan virke biturisert eller # 8220; Saxose & # 8221;. Andre liker ikke det å fjerne fyllingen før vasking.

Kjøp nå

Gå tilbake til sengs

Puten i minne skum seng innova i medium kan være et godt valg for de som sover på ryggen, da det bidrar til å holde ryggraden rett, venter nakken og la hodet hvile i en lavere posisjon.

 • Detaljer: Har innebygde forsterkninger for å støtte cervical ryggraden. Minneskummateriale er motstandsdyktig mot støvmidd og andre parasitter som kan utløse astma og allergier. L’Selskapet sier at du ikke trenger å bli vant til å bruke denne puten.
 • Kostnad: $$
 • PRO: Revisorer som søm og generell kvalitet.
 • Negative poeng: En person delte at puten hadde en overveldende lukt ut av pakken.

Kjøp nå

Sove mage

Belly Sleep Memory Foam Pillow er designet for å være spesielt tynn og flatt, ideell for folk som sover på magen.

 • Detaljer: Dine grenser er buet for å redusere rotasjonen av hodet og nakken og redusere trykkpunkter som bidrar til smerte. Minneskummateriale er infundert med forfriskende gel. Det er også hypoallergen og motstandsdyktig mot pulvermider.
 • Kostnad: $$
 • PRO: Folk som prøvde denne puten, forklarer at i begynnelsen er forskjellig fra å sove på en pute så flatt. Over tid er den subtile designen fornuftig og gir veldig lettelse. En anmelder sa også at & aldri vil bruke en annen pute & # 8221;.
 • Cons: Andre deler at denne puten ikke fungerer så bra hvis du endrer posisjonen om natten.

Kjøp nå

Organisk alternativ

Den ortopediske puten til nakken Hellige Lamb Organics kan være det dyreste alternativet, men er håndlaget i USA.

 • Detaljer: Det ble designet i samarbeid med en kiropraktisk lege og har to forsterkninger for nakken & # 8211; En tykk og en tynn & # 8211; på hver side. Hver pute er laget for å bestille og leveres med en putevar i organisk bomull.
 • Kostnad: $ $
 • Pro: Revisorene deler at denne puten ikke har noen kjemiske lukt, og at håndverkets kvalitet er verdt det.
 • Cons: Et par personer deler at de vil at puten skal ha litt og 3216; mer polstring.

Kjøp nå

Gamle favoritt

Bokhvete puter ble brukt i hundrevis av år og er fortsatt favoritt i Japan. Sobakawa bokhvete pute får en høy score for å holde hodet friskt mens du sover.

 • Detaljer: Denne puten støtter hodet og nakken for å forhindre stivhet og hodepine. Skrogene beveger seg og stiger i nakkeområdet, slik at hodet kan synke i riktig justering.
 • Kostnad: $
 • PRO: En anmelder aksjer denne puten & # 8220; jobbet som et rart «8221; Selv etter å ha lidd en whiplash fra en ulykke D’bil. En annen revisor med kronisk nakke smerte forklarte at hans smerte gikk bort etter bare en natt med bruk av puten.
 • Cons: L’Unikt negativt aspekt er at det kan være vanskelig å bli vant til å sove på bokhvete skrog hvis du er vant til fiber eller fjærputer.

Kjøp nå

Fordi putene er viktige

Bruke om en tredjedel av livet ditt sover. Putene for stive eller for fulle kan strekke nakken som holder den bøyd hele natten, forårsaker smerte.

Faktisk, en av 2008 studere De har vist at en støttepute kombinert med regelmessig trening var mer effektiv i # 8217; lindre kronisk smerte i nakken i forhold til varme eller kalde pakker, massasje og andre metoder.

Fylling

Fyll også ting. Mens typen fylling du velger, avhenger av personlige preferanser, en av 2011 studere oppdaget at de med fjærpolstring ofte ble evaluert dårlig med hensyn til søvnkvaliteten.

De høyeste vurderingene og tilfredsheten var de med latex eller polyester polstring. Ikke bare det, men den samme studien viste at mange mennesker sover på puter som er ubehagelige, med følgelig vanskeligheter med å sove og smerte symptomer.

Endring

Eksperter anbefaler deg å endre puten hver år til to år, spesielt hvis du bruker en laget av fjær. Over tid kan fyllingen frasesielt og ikke gi tilstrekkelig støtte.

Hvis du velger en pute i minne skum, kan du jukse det ved å endre det sjeldnere. En god indikator på tidspunktet for utskifting er hvis du prøver en ny smerte eller hvis fyllingen ikke lenger distribueres jevnt.

Lastet

Uansett dette er det en god ide å vaske puten hver sjette måned etter produsentens instruksjoner, spesielt hvis du lider av allergi eller astma. L’tørking over høy varme vil bidra til å drepe pulvermider.

Ting å gjøre, så vel som å endre puten

Hvis du har endret puten, men du fremdeles ikke finner lettelse, kan du vurdere din generelle holdning under søvn.

Prøv å sove på baksiden eller siden med nakken justert til kroppen. Du kan heve lårene dine med puter for å flate musklene rundt ryggraden.

Du kan også prøve disse forslagene:

 • Endre den generelle stillingen når du står eller sitter. Finn en nøytral ryggrad i disse stillingene med skuldrene som svinger direkte på sidene og ørene over skuldrene dine.
 • Strekker halsen hver 20-30 minutter når du jobber på datamaskinen, går lange avstander eller utfører andre repeterende aktiviteter som setter nakken. Det kan være nyttig å sette opp en påminnelse på datamaskinen eller telefonen for å lage pauser.
 • Bruk en ryggsekk eller koffert på hjul når du bærer tunge belastninger. Eller jevnt distribuere vekt eller rotere den rundt. Bruk en skulderpose vil teste nakken og skuldrene.
 • Bruk varme eller is for å lindre smerte ved å ta en varm dusj eller bruke en varm pakke eller en ispose. Dette er spesielt effektivt i det første to til tre Dager med akutt traumer.
 • Ta benk smertestillende som paracetamol eller ibuprofen.
 • Slutt å røyke. Eksperter Del at røyking er forbundet med kronisk nakke smerte.

Når skal du se en lege

Fikse en avtale med legen din dersom nakkesmerter ikke reagerer på en endring i puten, stillingen eller andre livsstilstiltak. I sjeldne tilfeller kan nakkesmerter være et symptom på en tilstand som krever medisinsk behandling.

Mulige årsaker inkluderer:

 • Muskulær tretthet fra daglige aktiviteter eller skader
 • Artikulære eller artroseproblemer
 • Nervøs kompresjon fra beinsporer eller hernias discali
 • Sykdommer som L’reumatoid artritt, meningitt eller kreft

Pass på at du informerer legen din dersom du har lagt merke til mindre styrke eller nummenhet i armene eller hendene. Det er også viktig å legge merke til noen punkterende smerter langs armen eller rundt skulderen.

Kontakt lege umiddelbart hvis smerten i nakken er alvorlig eller er avledet av en skade som en ulykke D’bil eller et fall.

Bunnlinjen

Få lettelse fra nakkesmerter kan være så enkelt som å endre puten.

Det er flere alternativer for å tilfredsstille en rekke behov og budsjett, så det kan være verdt å prøve å se hva som fungerer for deg. Mange selskaper tilbyr tilbakebetaling garantier, så du er dekket hvis noe ikke virker.

Hvis du fortsatt har nakkesmerter etter å ha endret pute eller søvnposisjon, ta hensyn til å ta en avtale med legen din for å utelukke mer alvorlige forhold.