Void terapi: Informasjon, kostnader, effektivitet og sikkerhet

Del på Pinterest

Når det gjelder kroppsreparasjon, fortsetter folk å lete etter ikke-invasive prosedyrer.

Disse prosedyrene er forskjellige fra invasive kirurgiske inngrep: de involverer færre risikoer og bivirkninger uten behov for lange tider med inaktivitet. En av disse remodelingprosedyrene er rumpeløftingen av vakuumterapi.

I motsetning til den tradisjonelle brasilianske røvløftet løfter vakuumterapien å hjelpe tonifiser og stramme ryggen uten bruk av graveringer og fetttransplantater.

Mens mangel på døde og arrdyr er mye mer fristende, gir vakuumbehandling ikke mange betydelige effekter i form av gluttony modellering.

Hvis du lurer på om vakuumterapien er riktig for deg, vil denne artikkelen hjelpe deg med å lære mer om prosedyren, slik at du kan diskutere alternativene dine med en sertifisert leverandør av Rådet. Les videre.

COS’er vakuumterapi?

Void terapi er en ikke-invasiv massasje teknikk som bidrar til å øke huden gjennom en mekanisk enhet utstyrt med sugekopper.

Mens det opprinnelig kom inn i markedet i årene «8216; 1970 som en måte å bidra til å behandle arrene for å brenne, har denne behandlingen utviklet seg i en metode for å løfte ikke-kirurgisk sittende. Noen studier De undersøkte også terapi som en måte å lukke hudsår på.

Void terapi er også kjent som vakuterapi og depresjonsmaster. I tillegg til antagelig å tilby effekter som ligner på en kirurgisk sittende ansiktsløftning, blir prosedyren noen ganger brukt til å etterligne en tradisjonell bihuleløfting.

Noen former for vakuumterapi brukes også til behandling av cellulitt.

En av disse terapiene er kjent som endermologer, som var den første behandlingen som ble godkjent av FDA i sitt slag. Handler ved å redusere hevelsen i huden som er påvirket for å redusere utseendet på cellulittdimples. Imidlertid har endermoni ikke de samme løftevirkningene som sies å ha tradisjonell vakuumterapi.

Void terapi arbeider for å løfte og skulptere skinker?

I utgangspunktet tilbyr vakuumterapi dype massasjeffekter. Prosedyren kan fungere for toning av baken:

  • Redusert muskelspenning
  • Øk den lymfatiske strømmen for å fjerne toksiner og vannretensjon
  • Eksfolerer huden, noe som gjør det så jevnere og tonic i # 8217; utseende
  • Stimulere mellomlagene i huden for å øke toningseffektene
  • Reduser utseendet på cellulitt

Hvis du utføres i flere ukentlige forhold, kan du merke at huden din er mer tonet og tonet. Dette kan gi utseendet på en sittende løfting.

Hva sier forskningen

C’er svært lite vitenskapelig litteratur for å støtte vakuumterapi som et gyldig alternativ til kirurgisk øktløfting. Noen eksperter de foreslo selv at effektene er minimal og i beste fall midlertidige tilfeller.

Noen ganger anbefales prosedyren som oppfølging av flere invasive kirurgiske inngrep, inkludert fettsuging.

Resultatene er ikke permanente

Når du slutter å gå til vakuumterapi-behandlinger, vil huden din trolig komme tilbake som før. Hvis du er ute etter mer permanente resultater, kan du vurdere å snakke med legen din om kirurgi. De kan bidra til å avgjøre om du er kandidat for flere invasive prosedyrer.

Kirurgiske behandlingsalternativer kan omfatte:

Ugyldig terapi er trygt?

Ugyldig terapi er en ikke-invasiv prosedyre, slik at du kan forvente noen eller ingen bivirkninger. Du kan imidlertid prøve en liten smerte og følelse av undertrykkelse etter prosedyren.

En liten hevelse kan også forekomme.

Hvor mye er ugyldig terapi?

Den nøyaktige kostnaden for vakuumterapi vil avhenge av:

  • din posisjon
  • leverandøren
  • L’utvidelse av behandlingsområdet

En leverandør avgifter $ 85 For en 1-timers økt. Husk at du sannsynligvis trenger flere økter for å få de ønskede effektene. Det er heller ikke permanent.

Void terapi betraktes som en estetisk prosedyre, ikke basert på medisinske behov. Derfor er det ikke dekket av forsikring. Snakk med leverandøren av eventuelle rabatter eller kampanjer, spesielt hvis du planlegger å gjennomgå flere økter.

Hvor finner du en leverandør

Alle kosmetiske prosedyrer må utføres av en leverandør sertifisert av Rådet. Dette inkluderer ikke-invasive behandlinger som vakuumterapi.

Når du er på utkikk etter potensielle leverandører, må du sørge for at du spør om utdanning, opplæring og erfaring med denne prosedyren.

Plasser disse spørsmålene i en konsultasjon før prosedyren. Du bør også spørre leverandøren for å vise deg en portefølje av hans arbeid. Unngå en struktur som tilbyr vakuumterapi til ekstremt lav pris uten noen legitimasjon for å bevise det.

Du kan starte søket via filen Amerikansk samfunn av plastikkirurger.

Ta bort

Selv om prosedyren kan potensielt øke og tone skinker uten bivirkninger, forblir effektiviteten av vakuumbehandlingen i spørsmålet.

Hvis du bestemmer deg for å prøve denne prosedyren, sørg for at du forstår alle kostnadene og tiden som er involvert. Du trenger flere behandlinger i maksimalt flere uker for å se de komplette resultatene. Husk at resultatene ikke er permanente.

Vurder L’ideen om å snakke med en sertifisert dermatolog eller en kosmetisk kirurg på alle dine valg. Avhengig av situasjonen din og dine overordnede mål, kan de foreslå en helt annen behandling.