V-Line Surgery: Kostnad, prosedyre og hva du kan forvente

Raske fakta

Hvem vi er

 • V-Line Jaw-kirurgi er en kosmetisk prosedyre som endrer kjeften og haken, slik at de virker mer formet og stramt.

Sikkerhet

 • Denne prosedyren er en viktig operasjon.
 • Selv om risikoen for komplikasjoner er lav, oppstår noen ganger infeksjoner og andre alvorlige bivirkninger.

Bekvemmelighet

 • Å finne en kvalifisert leverandør er nøkkelen til suksessen til denne prosedyren.
 • Ikke alle plastikkirurger har blitt trent på hvordan man utfører en V-Line Jaw-kirurgi.

Koste

 • Denne prosedyren koster rundt $ 10.000. Din endelige kostnad avhenger av mange faktorer.
 • L’Forsikring dekker vanligvis ikke det.

Effektivitet

 • Resultatene etter helbredelse varierer.
 • Noen mennesker trenger en ytterligere «revisjon» intervensjon for å være fornøyd med resultatene sine.

Så’er V-Line Jaw-operasjonen?

V-Line Jaw-kirurgi, også kalt Mandiboloplasty, brukes til å gjøre kjeven smalere. L’Intervensjon fjerner deler av kjeve og hake slik at kjeften helbreder i en kortere form som ligner brevet og # 8220; v.& # 8221;

Noen kulturer forbinder en kjeve og en V-formet hake til femininitet og feminin skjønnhet. Folk som er interessert i denne prosedyren er vanligvis de som identifiserer seg som en kvinne eller som ikke binær og vil ha en kjeve og en form for hake mer & # 8220; kvinne & # 8221;.

Den ideelle kandidaten til V-Line Jaw-kirurgi er en ikke-røyker med en aktiv livsstil som ikke har en helsehistorie av blødning eller autoimmune forhold.

V-Line Jaw-kirurgi presenterer noen risikoer, samt hvilken som helst type operasjon.

Denne artikkelen vil dekke kostnadene, prosedyren, risikoen og hva du kan forvente under utvinning fra V-Line Jaw-kirurgi.

Hvordan V-Line Jaw-operasjonen fungerer?

Kjevekirurgi med V-linjen avslører hjørnene på kjeven og haken. Fjerner den bredeste delen av kjevenes bein, kjeften tar en mer trekantet form.

Selv toppen av haken er barbert for å oppnå et mer skarpt tips i den nedre delen av kjeven.

Når Gjenvegelsens gang og endte helbredelsen, har disse endringene i kjeven og til haken fusjonert sammen for å gi kjeften en langstrakt form.

Prosedyre for V-Line Jaw-kirurgi

Før # 8217; intervensjon, vil du ha en stor konsultasjon om resultatene dine og forventningene dine med kirurgen din. Kan Merk ditt ansikt Med en markør umiddelbart før du går inn i operasjonen for å bekrefte kirurgiske steder.

Du vil være generelt anestesi under intervensjonen, så du vil ikke føle smerte. Kirurgen vil starte prosedyren ved å praktisere graveringer langs kjeften og haken. De vil liste kjeften på en mer akutt vinkel og vil skinne den mandelige beinet (kjeve). De kunne gjenopplive og skjerpe haken.

Noen velger å ha en (genioplasty) hakeanlegg som en ekstra del av denne prosedyren, men det er ikke alltid nødvendig.

Din kirurg vil sy gravene sammen og med medcribe dine sår. De kan sette inn midlertidige utslipp for å hjelpe deg med å helbrede.

Denne intervensjonen tar omtrent 1 eller 2 timer å bli fullført.

Etter prosedyren vil du bli brakt til et oppvåkningsrom mens du våkner fra # 8217;. Du må kanskje være minst en natt på sykehuset som skal overvåkes før du kan gå hjem for å fullføre gjenopprettingen.

Målrettede områder

V-line kirurgi har et veldig bestemt målrettet område. L’Intervensjon treffer kjeften og haken. Det kan også treffe den øvre delen av nakken, da snitt kan forekomme i det området’område for å skape kjeften.

Risiko og bivirkninger

Som en hvilken som helst operasjon, har V-Line Jaw-kirurgi risiko og bivirkninger. Vanlige bivirkninger inkluderer:

 • Smerte og blåmerker
 • Hodepine etter generell anestesi
 • Hevelse og betennelse
 • Blødning og drenering
 • Uregelmessig helbredelse eller asymmetri av kjeven
 • Nerveskade som forårsaker nummenhet av leppen eller asymmetrisk smil

Sjeldnere, linje V kirurgi kan forårsake en infeksjon på 8217;. Kontakt legen din og leter etter en akuttmedisinsk behandling hvis du har symptomer på infeksjon, for eksempel:

 • feber
 • kvalme
 • svimmelhet
 • Grønn drenering, gul eller svart fra såret

Hva du kan forvente etter operasjonen med V-linjen v.

Utvinningen etter V-linjeoperasjonen krever flere uker. Alle’Start, ansiktet ditt vil føle seg hovent. Du kan prøve smerte og ubehag. Din leverandør kan foreskrive anti-inflammatoriske smertestillende midler for å administrere utvinningen.

Du må bære et trykkplagg rundt haken, kjeven og nakken for å sikre at snittene helbreder riktig.

Etter ca. 1 uke vil hevelsen begynne å synke, og du kan kunne se resultatene fra # 8217;. Du vil ikke kunne se din nye kjeve og haken din vises helt til utvinningen er fullført. Dette kan ta opptil 3 uker.

Resultatene av denne prosedyren er permanente. Ved en oppfølging av oppfølging vil leverandøren diskutere resultatene dine og vil autorisere deg til å gjenoppta dine normale aktiviteter.

Før og etter bildene

Her er et eksempel på noen før og etter å ha gjennomgått kirurgi med linje v.

Del på PinterestDenne intervensjonen utføres ved å kutte og gi deler av kjeften og haken for å gi dem en nærmere form. Attribution av bildet: Kim, TG, Lee, JH, & CHO, YK (2014). V-stang osteotomi reversert med reseksjon av den sentrale stripen: en samtidig genioplastikk av innsnevring og vertikal reduksjon. Plast og rekonstruktiv kirurgi. Global åpning, 2 (10), E227. https: // doi.org / 10.1097 / gox.0000000000000169

Forberedelse for Line Surgery V V.

Før Dell’kirurgi på linje v, kan det være nødvendig å unngå å ta medisiner for å fluidifisere blodet opptil 2 uker før Dell’avtale. Hvis du røyker, vil du bli bedt om å gjøre det slutt å røyke, Fordi det kan forsinke helbredelse og øke risikoen for komplikasjoner.

På 48 timer før # 8217; intervensjon, vil leverandøren instruere deg ikke å drikke alkohol. Leverandøren din kan gi deg flere instruksjoner om å følge før / # 8217;. Pass på at du følger dem nøye.

Hvor mye er V-line kirurgi?

V-Line Jaw-kirurgi anses å være valgfri kirurgi. Dette betyr at ingen av de tilknyttede kostnadene er dekket av’helseforsikring.

Selv om din V-Line Jaw-kirurgi er en del av’helsevesenet for en kjønnsovergang, L’forsikring vil generelt vurdere det en valgfri prosedyre.

Men noen helseforsikringsselskaper beveger seg for å endre denne forskriften, som dekker flere og flere kirurgiske ansiktsbekreftelsesprosedyrer.

I USA er den gjennomsnittlige kostnaden for V-line kirurgi rundt $ 10.000, Ifølge brukeranmeldelser på Realself.com. Men dine eksakte utgifter kan variere basert på faktorer, for eksempel:

 • anestesi
 • Opplevelsesnivået i leverandøren din
 • Reseptbelagte legemidler for å hjelpe gjenoppretting
 • Kostnaden for å leve i ditt område

Selv gjenopprettingstiden kan øke kostnadene for denne operasjonen. Den første utvinningen varer fra 7 til 10 dager, hvorpå du kan gå tilbake til jobb og gjenoppta de fleste av dine normale aktiviteter.

Du må ha et trykkplagg på ansiktet og holde graveringene til Intervandren til en måned etter intervensjonen.

V-Line Surgery vs. Remodeling eller andre ikke-invasive prosedyrer

Ikke-invasive konturalternativer er tilgjengelige hvis du ikke føler deg komfortabel med kirurgi, men du er interessert i å gi haken din, kjeve og nakke ser nærmere.

Ikke-kirurgiske alternativer inkluderer:

 • Dermal filler for midlertidig myke en’bred kjeve
 • Botox injeksjoner for å lage kjeften og den mest uttalt haken
 • Botox injeksjoner i hjørnene av kjeften ved å svekke massemuskelen og strømlinje
 • En løft av ikke-kirurgisk tråd for å trekke tilbake huden i kjeven og haken
 • Coolsculpting for å eliminere fett fra haken og kjeveområdet og skape et smalere utseende

Disse prosedyrene er mye mindre invasive enn V-line kirurgi, men de er ikke dekket av forsikring og kan være dyrt.

De ikke-invasive konturresultatene er ikke like tydelige som V-lineoperasjonen, og noe resultat er midlertidig.

Hvordan finne en leverandør

Hvis du er klar til å finne ut om V-Line Surgery er et godt alternativ for deg, er det første skrittet å finne en autorisert og sertifisert leverandør i ditt område.

Du kan begynne å bruke L’American Society of Plastic Sourcon’søkemotor.