Som min forstyrrede kraft forsterker svarene på den første avtalen

; Jeg vet ikke dine spisevaner ennå, sa en mann jeg fant attraktivt mens jeg slipper foran meg en gigantisk haug med pasta med hjemmelaget pesto, & # 8220; men jeg håper dette er tilstrekkelig og # 8221;.

En million tanker blinket i tankene mine mens du plasserte en gaffel i kaloriemassen. Ikke ennå. Det er ikke det øyeblikket. Sausen drypper på kjolen min var den siste av mine bekymringer. I stedet var det tanken på å gi meg å spise virkelig & # 8211; Hvordan kaste meg selv og ivrig setter pris på denne fantastiske gesturen & # 8211; rammet meg. Det virket usannsynlig å skje som jeg hvisket de mørkeste og mest dype hemmelighetene til min sjel.

Og jeg vet at jeg ikke bare er i dette.

Velg hva du skal spise på den første avtalen er nesten smertefull som å sende den første meldingen

For kvinner, gå ut med noen igjen, er hvordan du lager en magisk triks på lange måneder. Vi tillater gradvis potensielle småpartnere fra synspunkter i våre liv, og gir dem bare nok detaljer for å tilpasse seg våre ønskede tegn.

Det er vanskelig å late som om denne interne debatten knyttet til mat ikke eksisterer hos mange kvinner. Det virker overfladisk å dømme noen basert på hva han spiser på den første avtalen, men det skjer. Selv før betydelige ord utveksles, hva vi spiser eller ikke, representerer det vi er.

Faktisk, i Et studio av Aarhus University, De viste 80 universitetsstudenter fotografier av mennesker og ba om å evaluere dem basert på & # 8217;. I den andre delen av undersøkelsen ble det så spurt hvor mye penger var villig til å bruke på candies og snacks enn sunnere matvarer.

Når kvinner vurdert menn fotograferte som attraktive, var de mye mer sannsynlig å bruke penger til sunnere mat. Kvinner som ikke følte attraksjon for emnet, og alle menn generelt var ikke så utsatt for å gjøre de sunne valgene.

Selv om det ikke er kjent om disse kvinnene har en matforstyrrelse, har det komplekse forholdet mellom mat, kroppsbilde og førsteinntrykk alltid vært sammenflettet.

Hvor han publiserte et komplett studio i 2016 på # 8217; selvtillit og tillit, intervjuet 10.500 kvinner i 13 land. L’de fant 85% av kvinnene og 79% av jentene de ville gi opp aktiviteter da han ikke likte deres utseende. Selv måten de kunne påvirkes på måten de tok avgjørelser.

  • 7 jenter ut av 10 med lav kroppsopplevelse rapporterte at de ikke ville være selvsikker i sine beslutninger
  • 9 av 10 kvinner rapporterte at de ville slutte å spise eller ville sette helsen i fare

Å spise på den første avtalen kan virke som å svelge din sanne

Amelia S., 27 år med Washington DC, bestemte han seg for å begrense sitt matinntak, til det punktet som ble redusert med en muskuløs kropp til en tynn. I årevis har restriksjonene produsert et presist program, som ikke forlot rom for avtaler. Til vekten forblir lav, var det trygt.

I hvert fall til han møtte Quentin på jobb i læreren av læreren. «Jeg spiste en del for barn og et grønt eple, som hver dag. Etter å ha snakket og chuckled, skrapte jeg full plate i søppel og jeg holdt mitt grønne eple for etter & # 8220;. Linjen ble trukket på sanden: han likte det, han så seg med ham, og så kunne han ikke engang spise.

Første gang han tilbrakte natten, visste han at hans eks hadde tre mestere og en forskningsdoktorat. Umiddelbart følte Amelia lavere. Men i hans sinn, han bodde & # 8220; Beste & # 8221; Dell’Ex i en kappe: Det var tynnere.

Som deres forhold var vokst, hadde de & # 8220; en mye tilnærming til å spørre, ikke si til mat og # 8221;. Litt etter litt, etter måneder med obligasjon, tillit og åpning, vokste følelsen av amelia opp. Den tidligere forbudte maten, fra McDonalds til Thai mat, har sakte blitt et rettferdig spill.

Men det var ikke sist. Natten der de dro, kastet hun åtte kartonger av iskrem i avløpet.

[8220; når det ble forfremmet og jeg nei, var min angst allerede seriøs nok til at jeg ikke ville spise uansett & # 8221; aksjer Amelia. «Uten ham kan jeg gjøre det jeg vil ha. På dette tidspunktet spiser det vedlikeholdskalorier & # 8220;.

Men ofte er utviklet og støttende relasjoner en Viktig faktor Ved forbedring av symptomer og utvinning i spiseforstyrrelser. Det skjedde med Penny C., 24 år med Michigan.

Penny C utviklet bulimia nervosa i løpet av de første månedene av hans nye forhold til en eldre mann. & # 8220; for ham å holde meg & # 8211; en & # 8221; Dum jente & # 8220; rundt & # 8211; Jeg hørte at jeg måtte komme ut av det.& # 8221; Og han gjorde det, oppkast eller begrenset maten han spiste uten han.

«Stå ved siden av ham, følte jeg meg stunned og inarticulate, men ganske tynn for å være hans partner. Jeg tillot meg å spise maten vi spiste sammen: pizza, pasta, alle matvarer som ikke var tillatt / # 8221; I mitt normale liv. Det var morsomt å ikke bekymre deg for hver eneste kalori. Med ham følte jeg ikke som denne guiden. Og gradvis, mens våre liv har fusjonert og vi flyttet sammen, og vi har blitt partnere, eliminering av avbrutt & # 8220;.

Til slutt fortalte Penny sin partner av sin bulimi, og eliminerer den ultimate grensen mellom dem. «Da jeg endelig sa, fikk jeg lov til å virkelig se meg for første gang. Til slutt hadde han det komplette bildet. Og det forlot ikke meg. & # 8220;

Et uekspresset trykk for å virke perfekt, selv om det ikke kreves

Megan K., 26 år gammel, av Indianapolis, tenker ikke mye om mat til en avtale og aldri hatt en matforstyrrelse. Jeg har alltid trodd at hvis min partner ikke kan sette pris på det faktum at du kaster en stor burger med meg, så er det bedre enn jeg Vizi alene og # 8221; han sier. & # 8220; Jeg kunne ikke bestille noe for rotete i de første avtalene, men bortsett fra det, absolutt ikke.& # 8221;

For Megan er barrieren rundt noe som skjedde i sin familie. Da han var 16, døde moren selvmord. & # 8220; Jeg snakker ikke om min mor eller hvordan hun er død & # 8221; anerkjenner megan. «De som aldri har lært, fortjente ikke å finne ut. De vil aldri virkelig kjenne meg. & # 8220;

Selvfølgelig er dette det som er redusert for å spise med en ny avtale, det er ikke sant? En slags forhør, en & # 8220; Fiuto & # 8221;. Maten er en samtale katalysator, et stykke sjakk for å møte noen. Vi kan gjemme seg bak bittene, for å svelge ordene vi vil fortelle slutten & # 8211; Etter å ha bestemt seg om personen som sitter foran oss, fortjener å høre på dem.

Mellom giggles og latter, blant små biter av pasta med Pesto, vurderer jeg min attraktive nykommer, og observerer kroppens språk og vitser som ser etter tegn på røde flagg, for noe galt. Ser, venter, at han fant en grunn til ikke å like det.

Når frykt ikke faktisk forvandler, tar jeg en annen bit.

Og så en annen.

Fordi folkene vi møter når vi deltar på oss, kan vi være de som vi velger å kombinere krefter i livet. De kan være en av grunnene til at vi frigjør og finner fred. Alle disse avtalene, mat og liv kan starte ufullkommen, men kan fortsatt ende opp ærlig.

Du kan kanskje spise pasta med pesto og se i speiletimer senere uten angrer? Svaret er kanskje. Vi har alle muligheten til å prøve.

Spiseforstyrrelser er alvorlige sykdommer som kan føre til potensielt dødelige komplikasjoner på grunn av underernæring eller mangel på næringsstoffer. Symptomene på en matforstyrrelse kan inkludere mangel på menstruasjon hos kvinner, muskel svakhet, hår og skjøre negler og mer. For hjelp, kontakt National Eating Disorders Association Service Line på 1-800-931-2237. For hjelp 24 timer i døgnet på 741741, send en tekstmelding & # 8220; NEDA & # 8221; xnumx.

Allison Krupp er en forfatter, utgiver og forfatter av American Ghostwriting. Mellom vill og multi-kontinentale opplevelser, bor i Berlin, Tyskland. Sjekk nettstedet ditt her.