Hvordan bli tykkere hår: 5 Husholdningsartikler

Så vil du ha tykkere hår

Mange mennesker opplever hårtap på en gang eller en annen i deres liv. Vanlige årsaker inkluderer aldring, endringer i hormonelle nivåer, arv, medisiner og medisinske forhold.

Det er viktig å konsultere en lege hvis håret faller, eller hvis du mistenker at det skyldes en grunnleggende medisinsk tilstand.

I mange tilfeller er håravfallet reversibelt, og det finnes måter du kan bidra til å forbedre tykkelsen og # 8217; utseendet til håret ditt.

Husholdningsartikler

Forskning tyder på at det er noen enkle måter å bidra til å fremme hårvekst hjemme. Disse rettsmidler inkluderer:

1. Forutsetning om sag palmetto kosttilskudd

Så Palmetto, eller Serenoa Repenens, er et urtemedisin som kommer fra den amerikanske Nana Palm. Den kan kjøpes som olje eller tablett i de fleste apotek. Brukes oftere til å behandle godartet prostatisk hypertrofi. Men forskningen tyder også på at det kan være nyttig som et middel mot hårtap.

I en liten studere, Forskere har spurt 10 menn med hårtap for å ansette et mykt gel supplement så palmetto fra 200 milligram (mg) om dagen. Forskere har oppdaget at seks menn ut av 10 viste en økning i hårveksten ved slutten av studien. Bare en mann ut av 10 som en placebo pille (sukker) ble gitt en økning i hårveksten. Forskere mener at sagen Palmetto hjelper til med å blokkere 5-alfa-reduktase-enzymet. Å ha for mye av dette enzymet er forbundet med hårtap.

Lær mer: Saw Palmetto for hårtap »

2. Antagelse om biotin kosttilskudd

Biotin er et vitamin av B-komplekset i mange kroppsprosesser. Personer med biotinmangel opplever ofte håravfall, skjøre negler og tørr hud. Biotin er et vannløselig vitaminkompleks. Dette betyr at kroppen din ikke lagrer overflødig mengder, noe som gjør en overdose usannsynlig. Det er også tilgjengelig i de fleste apotek.

Det er noen bevis på at biotin kan bidra til å oppmuntre til hårvekst. Men mest Undersøkelser Det viser bare en sammenheng mellom biotinmangel og hårtap. Uavhengig av dette, er det lite sannsynlig å integrere sitt eget kosthold med biotin for hårvekst har negative effekter.

3. Legg til alger til kostholdet ditt

Alger, som alger, har vært en populær mat i Asia i århundrer. Nå blir det en’lagt til populær til helsevesenet dietter i USA.

Alger er rike på omega-3 fettsyrer og vitaminer forbundet med hud og sunt hår. Alger er allment tilgjengelige i naturlige matbutikker som matvare og også som et supplement.

Noen undersøkelser har blitt utført for å se om alger kan behandle håravfall. I en nylig studere, Forskere jobbet med grupper av mus hvis hår hadde blitt fjernet. Musene matet med alger har opplevd en raskere hår gjenvekst enn mus matet med frokostblandinger eller urter.

For å lære mer: Forbedre helsen din med alger »

4. Tar et MSM-supplement

Metylsulfonilmetan, bedre kjent som MSM, er en organisk svovelforbindelse. Det har blitt brukt til å redusere smerte og # 8217; betennelse. Det er allment tilgjengelig i de fleste naturlige matbutikker som et supplement.

en studere MSM testet med magnesium ascorbilfosfat (MAP) for å se om det ville hjelpe veksten av hår på mus hvis hår hadde blitt fjernet. Forskere har oppdaget at MSM og MAP var effektive for å få håret vokse raskere.

5. Få nok jern

Forskning & # 8211; Undersøkelser foreslår en sammenheng mellom hårtap og jernmangel. Det kan være nyttig for de som lider av hårtap som blir utsatt for screening for jernmangel. Hvis det er mangel, kan problemet øke hårveksten.

Den daglige dosen av jern, ifølge Nasjonale institutter av helse, er:

Daglig mengde gruppe av voksne jern menn i alderen 19 og 51 år og kvinner over 51 mg minst 8 mg voksne kvinner i alderen 19 og 5018 27 mg gravide 10 m

Fortsett å lese for å oppdage mat med den høyeste mengden jern »

Produkter for å øke hårtykkelsen

US Food and Drug Administration godkjente forskjellige hårtap produkter for å forbedre hårtykkelsen og tykkelsen. Disse inkluderer:

Minoxidil (Rogaine)

Rogaine er en aktuell tellermedisin. Det er en vasodilator og et kjemisk stoff for kaliumkanalene.

Har vist seg at det stimulerer veksten av nytt hår og bidrar til å forhindre kontinuerlig hårtap både hos menn og kvinner. Effektene maksimeres ved 16 uker, og stoffet må brukes kontinuerlig for å holde fordelene. Noen bivirkninger inkluderer:

  • Hodebunnsirritasjon
  • Overflødig hårvekst på ansiktet og hendene
  • Accelerated Heartbeat (Tachycardia)

Finasterid (Propecia)

Dette stoffet inneholder en 2-alfa type 5 reduksjonsinhibitor, som begrenser konverteringen av testosteron i dihydrotestosteron (DHT). DHT-reduksjonen kan øke hårveksten hos menn. Du må ta denne medisinen hver dag for å holde fordelene.

Finasterid er ikke godkjent for L’bruk hos kvinner og kvinner bør unngå å berøre knuste eller ødelagte finasterid-tabletter. Dette stoffet kan forårsake betydelige bivirkninger hos menn, inkludert:

  • Lavere seksuell lyst
  • Den seksuelle funksjonen ble redusert
  • en økning i risikoen for prostatakreft

Bunnlinjen

Hårtap kan være vanlig, men det finnes ulike behandlinger som kan hjelpe sakte hårfall og kan til og med forårsake hårvekst. Hvis du føler deg ubehagelig med hårtap, snakk med legen din for å se hvilke behandlinger som er best for deg.