Slik stopper du avburring: 6 måter

Beskrivelse

Deburningen er overflødig spytt som kommer ut av munnen. Selv om det kan være ubeleilig når det skjer, mesteparten av oss fra tid til annen, spesielt under søvn. Om natten er svelgingsrefleksene avslappet akkurat som resten av ansiktsmusklene. Dette betyr at spyttet ditt kan akkumulere og en del kan unnslippe fra sidene av munnen. De medisinske vilkårene for å kaste for mye er swilorrhea og hypersalivering.

Selv om du drømmer mens du sover, er det ganske vanlig, noen ganger er bukta et symptom på en nevrologisk tilstand, søvnforstyrrelse eller andre helsemessige forhold. Du kan kaste mer etter en helsehendelse som et slag eller som følge av cerebral lammelse eller multippel sklerose (SM). For å lære mer om hvorfor du slash og måter å stoppe, lese på.

Hva forårsaker dette?

Posisjon for å sove

Den vanligste årsaken til atlet mens du sover, er så enkelt at du aldri har tenkt på det og har å gjøre med tyngdekraften. Stillingen der du sover ofte, gjør deg i bukta i munnen din. Folk som sover på en side eller mage er mer sannsynlig å kaste når de sover. Spesielt hvis du har en tendens til å puste gjennom munnen din, eller hvis du har smale sinuspassasjer, kan den akkumulerte bavaen begynne å glide ut av leppene når de åpner for å puste.

Ontruited bryster

Hvis du har en nasal overbelastning på grunn av en forkjølelse eller en infeksjon eller en infeksjon, kan du finne at du drømmer mer enn vanlig. Hvis du regelmessig har betent eller blokkert de paranasale brystene eller strammer brystene i forhold til andre mennesker, kan du finne deg selv drooling hele tiden. De hindrede brystene gjør deg mer tilbøyelig til å puste gjennom munnen mens du sover og # 8220, puster med munnen & # 8221; lysere bringer ut som kommer ut av munnen.

GERD

Den gastrointestinale refleksforstyrrelsen (GERD) er en fordøyelsessykdom hvor innholdet i magen strømmer inn i spiserøret, som ødelegger esophagus jakken. Gerd kan forårsake dysfagi (vanskeligheter med å svelge) eller få deg til å føle deg som om jeg hadde en knute i halsen. Denne følelsen fører til overdrevet drool for noen mennesker. Her er noen forslag til å forbedre søvn hvis du har GERD.

Sikkerhetseffektene av narkotika

Noen stoffer kan gjøre deg mer tilbøyelig til å kaste. Antipsykotiske stoffer (spesielt clozapin) og narkotika som brukes til å behandle Alzheimers # 8217 har blitt vist forårsake feil. Noen antibiotika kan også forårsake scialoré.

Svelging av lidelser

Dysfagi er begrepet for enhver tilstand som skaper vanskeligheter med å svelge. Hvis du kjører for mye, kan det være et advarselssymptom. MS, Parkinson, Muscle dystrofi og til og med noen typer kreft kan forårsake dysfagi og føre til vanskeligheter med å svelge spytt.

Nattlig apné

Når du lider av nattapné, blir søvn avbrutt fordi kroppen slutter å puste av og til om natten. Deburningen kan være en risikofaktor for natten apné. L’Nattapné kan være veldig alvorlig og bør få tilstrekkelig diagnose. Hvis du driller mye om natten, spør deg selv om du har noen av de andre tegnene på nattapné, som:

  • snorking sterk
  • Å våkne følelsen overrasket eller pusten om natten
  • Oppmerksomhet eller problemer med problemer med å konsentrere seg om dagen
  • døsighet under våkne timer
  • sår hals eller tørrhet av kjever ved oppvåkning

Kontakt lege hvis du har ett eller flere av disse symptomene pluss deburr.

Behandlingsalternativer

1. Posisjon for å sove

Det første å prøve er å endre posisjonen til søvn. Sove på baksiden, vil du være i stand til å bedre kontrollere strømmen av spytt, slik at du ikke er ferdig på ansiktet ditt eller suge puten din. Hvis du har problemer med å sove på ryggen, kan det være fordi det er vanskeligere for deg å puste når du er på et nytt sted. Merk hvis du føler deg og nr. 8221; eller hvis du lider av syre refluks mens du prøver å sove på baksiden. Bare vær oppmerksom på hvordan du føler deg mens du faller i søvn, kan være nøkkelen til å forstå om C & # 8217, det er et dypere problem.

2. Husholdningsartikler

Det er viktig å holde en sunn balanse mellom spytt i munnen. Saliva spiller en grunnleggende rolle i kroppsbeskyttelse mot infeksjoner, Ifølge L’American Dental Association.

Hvis du prøver å kaste mindre, vil du kanskje bite en sitronsklær. Noen tror at sitrusfrukter kan gren av spytt, redusere sjansene for stagnering. Du kan også vurdere drikk mer vann, Fordi du blir hydrert, vil det produseres spytt.

3. Mandibulær enhet

En mandibulær enhet er et oralt apparat. Det er noe du legger deg i munnen din, som en paradisin, for å få deg til å sove mer komfortabelt og redusere smøring og snorking. Disse enhetene er tilgjengelige for online kjøp eller i noen spesialiserte kirurgiske forsyninger butikker.

4. CPAP Machine

Hvis avfallet er en nattlig apnéindikasjon, må du se etter en behandling. Den mest anbefalte behandlingen for natten Apnea er noe som kalles kontinuerlig positiv trykkmaskin (CPAP). En CPAP-maskin vil ikke bare hjelpe deg med å sove dypt, men vil sikre at du er sikkert posisjonert og pusten din riktig om natten. Du kan kaste med din CPAP-maskin på; Snakk med en spesialist av behandlingen av Night Apné på hvordan du kan forhindre at dette skjer.

5. Botox injeksjoner

Noen velger å vedta en aggressiv tilnærming til alle Hypersalivation. En behandling består i # 8217; injiser Botox i spyttkjertlene rundt munnen. Dette forhindrer at kjertlene produserer en overdreven mengde spytt. Denne behandlingen er ikke permanent, for i slutten vil Botox forsvinne og kjertlene dine kommer tilbake til jobb.

6. Kirurgi

Det er tilfeller der en lege anbefaler å fjerne spyttkjertlene. Folk som trenger å fjerne spyttkjertler de vanligvis gjorde det Underliggende nevrologiske problemer som er mye mer alvorlige enn bare å kaste i søvn. Disse kirurgiske inngrepene er generelt effektive i å bremse hypersaliveringen, men til de som anser kirurgi for dette symptomet, vil bli bedt om å prøve andre behandlinger før.

L & # 8217;

Drooling i søvn er ingenting å skamme seg over, og det er enkle trinn du kan gjøre for å prøve å forbedre denne vanen. Hvis du er bekymret for hvor mye du drømmer i søvnen, eller du har grunn til å tro at spytt er et tegn på en annen helse diagnose, bringe problemet til legen din. Våkne ofte om natten, aldri føl deg hvile og ha hyppige hodepine og andre søvnproblemer kan tyde på at noe seriøst er i spill.